Arska meme estetiği macerası ;))))

Saxe senın hiç meme dokun yok mu canım ? Yani bu protez buyukluklerının hepsinin senın vücut tipinle alakası var bız ne desek boş malesef bu yüzden en son muayenemde doktorum şöyle söyledi ; Zeus heykelındeki meme ideal memedir biz onu baz alırız dedi. İki memenın olması gereken uzaklık meme başlarının ileri ve biraz dışarı doğru olmasıdır ideal meme dedi. Ama bazı hanımların göğüs çatalının olmasını memelerın bırbırıne çok yakın olmasını istedıklerını bunun avantaj ve dezavantajlarını her tipe farklı çap farklı boyut kullanıldığını bana en ideal olanın bu olduğunu söyledi. Ben 400 cc istemedıgımı zaten kafamda netleştirmiştim bana söylenılenler netıcesınde! Gerıye 300den 350 ye kadar boyutlar kalmıştı. O da adaletli bır dağlımla bırıne 300 diğerine 350 koymakla sonuçlanmış oldu

Her şey öyle başlıyor zaten Önce bu sitede buluyorsun kendini, sonra doktor araştırması, doktor seçimi derken bir bakıyorsun o da ne olmuş bitmiş daha bir güzelleşmişsin. Her şey gönlünce olur inşallah. Bir iki ay öncesine kadar aynı duygular içindeydim bugün 20 gün oldu ameliyat olalı ve çok mutluyum darısı senin başına olsun hayırlısıyla. Sevgiler

slm,
nasilsin? nasil gidiyor? memislerin bu arada cok güzel olmuslar? bende 10 kaldi.

Demek son 10 aşkkitabı herşey gönlünce olur umarım canım... Emınım sonuçtan çok mutlu olacaksın! Ben gayet iyiyim memişlerim şu sıralar kızımdan sonra en çok sevdiğim şeyler :))) kilo vermek gibi bir hedefım memeişlerimin bıraz daha ortaya çıkması için onun dışında masaj sürecındeyım herşey süper ilerliyo tatlım! Senın kaç cc olacak? Ayceyy bu arada sen günde kaç kez masaj yapıyorsun canım?

evet hata artik son 8 gün:18:. umarim görüsmelerim iyi gecer. masaj olayi nasil oluyor. kac günden sonra basladin? aciypr mu?:26:

evet hata artik son 8 gün:18:. umarim görüsmelerim iyi gecer. masaj olayi nasil oluyor. kac günden sonra basladin? aciypr mu?:26:

Yok tatlım ne acısı! Acı macı yok artık 10-15 günden sonra başlanıyor masaja.. Protezlerın içerde hareket etmelerını sağlamak için yapılan masaj hareketlerı bunlar.. Sen istanbulda mı olucaksın amelıyatını?

neden hareket etmeleri gerekiyor?
bence cok güzel olmus tam vücuduna uygun. benim boyum 1,65 kg 69.ben son bir senede 12 kg verdim.3. cocuktan sonra, bedenimde catlak gibi bir sorun yasamadim. yani bedenim 3 hamileligi de iyi kaldirdi. her hamilelikte 20-26 kg aldigim halde. Ama meme tabiki eskisi gibi degil. Yavrularimi hep 1-2 sene emzirdim. Hele son, pompa ile cekiyordum pardon sagiyordum
ilk görüstügüm dr. bana dokum oldugu icin 405 cc kadar olur. ama ben herhalde 375 düsünüyorum cok abarti olmasin, pisman olmiyayim yani. Ama Arzumm memislerini görünce, benimde kafam karisti.
gerci karari sonucta Dr. verecek.
evet. istanbulda. ama kime, onu daha bilmiyorum ama, olacagim kesin!:44:

ne güzel, sen herseyi atladin......

En cok korktugum, almanya'ya döndügümde bir sorun yasarsam, mesela arzumm gibi. 8 güne sonra birdaha ameliyat olmak zorunda kaldi!!!:18: Uff bende diyorum ki, bana ne olur ne olmaz dren taksin. Ama herzaman da takilmiyormus iste!

En cok korktugum, almanya'ya döndügümde bir sorun yasarsam, mesela arzumm gibi. 8 güne sonra birdaha ameliyat olmak zorunda kaldi!!!:18: Uff bende diyorum ki, bana ne olur ne olmaz dren taksin. Ama herzaman da takilmiyormus iste!

Doktorunla paylaş bence bu konuyu. Belki Almanya'da sana önerebileceği birileri vardır belli mi olur. :)

Şimdi fark ettim mesajını tatlım. Ben de yavaş yavaş girdim önce konuya, aynen senin gibi çaktırmadan ve hatta dediğin gibi kırıcı konuşma ve tavır alma seviyesine de geldi. HAtta "gidip başkasına elletirsin" bile dedi film bende o kısımda koptu. O günden beridir ağzımı da açmıyorum. Muhtemelen vazgeçtim sanıyor ya. Kabullendiğinden değil. Ama çok da fena kafam atıyor. Öyle ya da böyle, ben bu işi yaptıracağım. Ya ne adamlar var işte allah biliyor, biz de naz çekiyoruz. Bunun sadece bir estetik kaygıdan ibaret olmadığını anlamak istemeyen kalın bir kafaya anlatamıyorsun işte. Para kendi harcamalarımdan kısıp biriktirdiğim para zaten. Ona rağmen buna mı harcayacaksın paranı deyip hala aşağılama derdinde. Anlattıkça sinirlerim hopluyor ya neyse
Benim kafamda oturdu tam olarak. 400 iyidir benim için. 5cm meme dokum var zaten. Bir de arzumun dediği gibi kas altı yapıldığında daha da bir ufak görünecek. Şimdi geriye bir tek sabırla beklemek kaldı.
Senin 2 hafta, benim 3
Hadi hayırlısı bakalım. Seninki kaçındaydı set?

YOOOK.. 5cm cik.
A to D Breast Augmentation Before and After Photos - Breast Implants Pictures - Breast Enlargement A to D - Page 3
Şu ilk fotoğraftaki gibiyim aynen. Ona da 420 takılmış zaten baksana..

Arska selam tatlım gunde 1 kez 10 dakika masaj yapıyorum 3 hafta daha yapacağım guzelleşşin yavrucaklar iyice sen?

Benim yaşadığım komplikasyon Dren takılmaması ile ilgili bir durum degildiki,bunun sebebini ben sana ayrıntılı yazdım okumadınmı?? Vücuda yabancı bir madde giriyor ve bazı vücut buna fazla bir tepki veriyor..Benim yaşadığım şey özetle buydu.Dren takilsaydı bile ben bunu yaşayacaktım. Ayrıca bu komplikasyon ameliyattan sonra belli eder yani bir hafta içinde belli eder..Herkes böyle birşeyi yaşamadiki ayrıca bu ameliyat birçok komplikasyonu olan bir ameliyat sadece bu risk yok...
Risklerden korkuyorsanız,herşeyde hazırlıklı degilseniz bu ameliyatı olmayın bence... Çünkü yaşayabileceğiniz şey sadece bu degil,birçok şey..Bu durum sizi çok üzebilir ve şu ankinden daha mutsuz edebilir...

Canım aklımda kaldığı kadarıyla cevap verıyorum masaj konusunda ; protezin masaj hareketlerıyle mesela yukarıdan bastırarak aşağıda açılan cebe doğru itilmesi yanlardan bastırarakta göğüs çatalına doğru hareket etmesı sağlanıyor. Bundakı amaç protezin içerde sabit kalmayarak yumuşaması,ödemlerin daha hızlı giderilmesi ve memenın aşağı inmesi dıye hatırlıyorum! Ayrıca geleceğin günün belli olup hala doktora karar vermemiş olman çok garip :) hala karar vermedın mı doktoruna? Amelıyata kadar kafandakı soru işaretlerının tamamen yok olması için karar vermiş olman senın için çok daha iyi olurdu canım... Çok mutlu olacağın bır sonuç diliyorum sana

Karar vermene sevındım saxe :) hadi bakalım sıra senın miniklerin fıstık olmasında

Tam anladim.

Söyle anlatayim neden daha karar vermedigimi: burda 2 Dr. ile görüstüm. Tr'deki Dr. zaten telefona ile görüstüm (Almanya'da yasadigim icin), resimlerimi de gönderdim. Tel'de bile bana uygulanbilecek yöntemleri anlatilar, ama kesin bir sey söylemek icin tabiki beni haliyle görmeleri gerekiyor. Bunun icin, ikisi ile birde yüzyüze görüsüp,karar verecegim. Zaten görüsmeden hemen sonra Opr. olmiyacak ki, en azinda bir gece birdaha düsünüp öyle karar verecegim. Opr ya ertesi yada iki gün sonra olacak. Varsayalim ki,(umarim böyle olmaz) ikisinden de "Elektrik" alamasam, O zaman aramaya devam!!! ve Istanbul'da da birkac güzel günler gecirecegim esimle Ask tazeleriz....

Canim bende zaten bunu söylüyorum, ya BENDE SENINGIBI, yani bedenim tepki gösterirse?! Sen orada arbana bindin Dr. gittin ve gerekenler yapildi. Ya ben? anlatabildim mi simdi? Bunlarda Canim benim korkularim!!!!!
Senin sayfa'ni en az 10 defa okudum!Bunun nedeni ise, bu Forum'da o kadar seyler ögrendim ve tanidim ki, ama zamanla kim? neyi? ne? nerede?ve kime?ne yaptirdigini unutuyorsun daha dogrusu kafan karisiyor.
Ben bu Forumu yani KK en az 6 aydan Fazla takip ediyorum, ama yeni üye oldum. Cünkü ilk basta cok ciddiye almadim. Iyiki üye de olmusum, bukadar bilgi birde Resimleri görmek, harika birsey. Bende artik nasil birsey istedigimi burdaki arkadaslardan anladim. Cünkü önceden sadece meme büyütme istiyordum, baska birsey bilmiyordum. Ama hangi model hangi meme uygun. meme dokusu'nun önemeli oldugunu, ayni zamanda meme kafesi vs. vs. ......

Birde Dren meme deki sivi'yi daha cabuk atar diye, takilirsa daha mi iyi olur, diye düsündüm! Tabiki bunun kararini ZATEN Dr. verecek! Ben aslinda ne opr. nede yasanacak sonraki SIKINTILARDAN yani agrilardan korkuyorum.
Bu konuda 3 Normal Dogumdan sonra, kendime güveniyorum, bu Dogumlari da PDA'siz yani bel inesiz yaptim!
Ama uzaklik beni iste, sonradan BELKI yasanacak komplikasyonlar, düsündürüyor. Senede 2 defa zaten Istanbul'a geliyorum. O zaman Kontrolerimi yaparim. Ama Acil bir sey olursa?!.

Belki, Belki,Belki, tabiki bunlar. Positiv düsünmek istiyorum, ama buda herzaman mümkün olmuyor malesef. hele zaman yaklastikca, artik Rüyalarim' da bir Hasan beyi görüyorum bir Levent beyi bir Naci beyi..... Anliyacagin onlarla kalkiyorum ve onlarla'da Rüyalarimda bulusuyorum....

Müsade et, biraz Panik yapayim canim:18:..... Yoksa canim sen Davul Zurna ile mi hastahane'ye gittin:92::92::92:

Ama Saxe'nin dedigi gibi, belki Dr. burada bana önerdigi bir Dr. olur, sonucta yurdisidan tek hastasi degilim.

Son düzenleme:
saxecim benim de eşim zar zor ikna oldu.. hatta dün bile hala bir çocuk bir sen , nasıl bakıcam ben ikinize üf pğüfff , böyle azıcık üstüne gitsem vazgeçecek.. 25in de canımbenim haftaya cuma.. yanlız şaka maka yaklaştıkça çok stres olmaya başladım ben ya.. çocuga nasıl bakıcaz diye... yani çocukla azıcık ilgilenebilecek kadar en azından yanında oturup ona kitap okuyacak kadar filan kolunu hareket ettirebiliyor musun acaba??? hani altını üstünü filan eşim değiştirir, taşıma olayını da yapamıcaz anladık... ama en azından yanında otrup şööle azıcık oyalayabilirsem iyi olur... benim oğlan 19 aylık ve çok hareketli.. eşim de tüm gün ilegilenemez... Arkadaşlar!!! kollarını hiç mi kıpırdatamıyorsun, azıcık da mı olsa?? birileri anlatsın bana valla kaygı bozuklugu yaşamaya başladım burda yahu :) kuzen gelecek pazartesiye kadar kalıcak, 3 gün... sonra gidiyor.. ne derece hareket edilebiliyor anlamış değilim valla !
ben boyutu moyutu geçtim şimdi bunlara kafayı taktım canım, 400 500 ne olursa, çabucsk iyileşeyim de:)) sanırım vicdsn yapıyorum biraz da annelik duygusu ....... kızlar benim psikolojik destege ihtiyacım var :/( help me please!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…