Senle arzumm benim aklımı karıştırıyorsunuz. Seninki 350 ve bana gayet büyük göründü fotolarda. Onun için sordum. Ben 350 taksam nasıl olur diye. 400 çok mu büyük lur, pişman mı olurum diye korkuyorum hala
Herkese iyi geceler; bende son 2 gündür hastane ve doktor araştıyorum dikleştirme için. Yorumlarınızı okudukça daha çok heyecanlanıp sabırsızlanıyorum. Kısmetse bende karar verebilirsem ocak ayı içerisinde operasyonu atlatıp özgüvenime kavuşmak istiyorum. Hepinize geçmiş olsun umarım herkesin beklentisi istediğinin üstünde sonuçlanmıştır. Darısı benim başıma, yeni yeni giriyorum bu siteye ve tam olarak ayrıntılı kullanamıyorum. Özellikle operasyon geçirenler beni eklerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Amannnn... BoşverNazar değiyor bana canım yaa Parmağı sakatladık zaten,bakalım ne olacak
slm,
nasilsin? nasil gidiyor? memislerin bu arada cok güzel olmuslar? bende 10 kaldi.
Demek son 10 aşkkitabıherşey gönlünce olur umarım canım... Emınım sonuçtan çok mutlu olacaksın! Ben gayet iyiyim memişlerim şu sıralar kızımdan sonra en çok sevdiğim şeyler :))) kilo vermek gibi bir hedefım memeişlerimin bıraz daha ortaya çıkması için onun dışında masaj sürecındeyım herşey süper ilerliyo tatlım! Senın kaç cc olacak? Ayceyy bu arada sen günde kaç kez masaj yapıyorsun canım?
evet hata artik son 8 gün:18:. umarim görüsmelerim iyi gecer. masaj olayi nasil oluyor. kac günden sonra basladin? aciypr mu?:26:
Yok tatlım ne acısı! Acı macı yok artık 10-15 günden sonra başlanıyor masaja.. Protezlerın içerde hareket etmelerını sağlamak için yapılan masaj hareketlerı bunlar.. Sen istanbulda mı olucaksın amelıyatını?
En cok korktugum, almanya'ya döndügümde bir sorun yasarsam, mesela arzumm gibi. 8 güne sonra birdaha ameliyat olmak zorunda kaldi!!!:18: Uff bende diyorum ki, bana ne olur ne olmaz dren taksin. Ama herzaman da takilmiyormus iste!
Canım iyi gecelerbenım kas altı 300-350 cc yüksek profil... Ben 400 istemıyorum zaten hatta ben 300 e bıle burun kıvrıyodum çok büyük olur dıye amaaaa hiç te öyle olmuyo tatlım heleki hiç memen yoksa! Amelıyattan çıkıp ayılmaya başladığım ilk anda doktorumun asistanına kaç cc koyuldu dıye sorduğumda 300 ve 350 cevabını aldım ve neeeeeeee çok büyük oldular dıye bağırdım. O da zorla baktırdı bunlar mı büyük dıye doğru hiç te öyle kocaman değillerdi hemde o ödemli hallerıyle yani düşün :) sonra ben oda oda gezıp kıme ne kadar takılmış baktım bızzat ama durum kişiden kişiye göre değişiyordu tabii! Diyeceğim o ki hiç memen yoksa 350 den aşağı inme sakın sonra bır bakmışsın bunlar küçük mü oldu ne derken bulursun kendını canım ayrıca hiç merak etme eşin hiç nazlanmadan sanada oğluna da bakar :) senın o halini görünce sürekli yardım etme hissi duyacağı için çocuğuyla ilgilenmek çok normal gelıcek. Aynı dertten bende muzdariptim çok düşünüyordum nasıl bakar nasıl yedirir ama o öyle yemezki vs vs dıye ama eşim bana acıdı güzelleşmek uğruna bır kadının girdiği hâli bende görünce ve çok özverili davrandı. Aynısı senınde başına gelıcek o yüzden gönlünü ferah tut canım benım
arskacım, valla ben bu forumdan bir çok kişiden aldıgım bilgiler dogrultusunda 300 cc lere baktım hep internette.. 300 cc çok büyük durmuyor gerçekten de internetteki resimlerde, 250 cc falan küçük duruyor. Ama forumdaki 300 ler de çok büyük duruyor resimlerde. acaba çok yakından çekiliyor herkes o nedenle mi?? Sanırım ben 275- 300-325 aralıgında düşüneceğim. Tabi doktorumun önerilerini falan henüz bilemiyorum, sonuçta işin matematiksel bir boyutu da var. Vücut ölçülerine göre düşünebileceğin bir aralık var.. ama sanırım bana 400 e kadar yolu olur.. bakalım 300 cc bana ideal gibi geldi. Burada 300 olan arkadaşlardan kitty var üstelik vücut ölçülerrimiz kilomuz falan aynı bizm onunla.. onun resimleri bana baya bir yol gösterdi diyebilirim.
Eşim konusunda da (Saxe sana söylüyorum özellikle canım), valla benimki de yaptırmıyayım diye neler yaptı. Önce sonra yaptırırsın dedi, sonra baktı olmuyor, parası çok dedi, sonra ben devlette olacağım deyince kim bakacak sana dedi .. en soın bir keresinde çok kırıcı konuştu, kızdı o gün çok. valla ben hiiiç sesimi çıkarmadım, sustum ama bildigimden de şaşmadım.. sonrasında benimle bu konuyu konuşma falan demeye başladı.. en son dün fotograf gösteriyordum bu boy nasıl falan diye, fikirlerini söyleyip yorum yapma kıvamına geldi canım :) yani sen bildiginden şaşma ama kavga da etme sakince aşama aşama alışacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta evet evlilik tabi ki onun da söz hakkı var ama önce senin fikrin önemli tabi.. 2 hafta kaldı benim canım, şimdi yavaş yavaş eşime bana bakması, yardım etmesi konusunda arada bir bir iki cümle söylüyorum o kadar :) zaten olunca istese de istemese de bakmak zorunda bana ve çocuga.. belki bir iki söylenir ama sonra zaten geçecek, unutulacak, gidecek! işte böyle canım benm hikaye de... valla benim derdim eşim de değill.. çocugumla kısa sürede ilgilenebilecek kıvama geeleyim de gerisi önemli değil..
Saxe senın hiç meme dokun yok mu canım ? Yani bu protez buyukluklerının hepsinin senın vücut tipinle alakası var bız ne desek boş malesef bu yüzdenen son muayenemde doktorum şöyle söyledi ; Zeus heykelındeki meme ideal memedir biz onu baz alırız dedi. İki memenın olması gereken uzaklık meme başlarının ileri ve biraz dışarı doğru olmasıdır ideal meme dedi. Ama bazı hanımların göğüs çatalının olmasını memelerın bırbırıne çok yakın olmasını istedıklerını bunun avantaj ve dezavantajlarını her tipe farklı çap farklı boyut kullanıldığını bana en ideal olanın bu olduğunu söyledi. Ben 400 cc istemedıgımı zaten kafamda netleştirmiştim bana söylenılenler netıcesınde! Gerıye 300den 350 ye kadar boyutlar kalmıştı. O da adaletli bır dağlımla bırıne 300 diğerine 350 koymakla sonuçlanmış oldu
Demek son 10 aşkkitabıherşey gönlünce olur umarım canım... Emınım sonuçtan çok mutlu olacaksın! Ben gayet iyiyim memişlerim şu sıralar kızımdan sonra en çok sevdiğim şeyler :))) kilo vermek gibi bir hedefım memeişlerimin bıraz daha ortaya çıkması için onun dışında masaj sürecındeyım herşey süper ilerliyo tatlım! Senın kaç cc olacak? Ayceyy bu arada sen günde kaç kez masaj yapıyorsun canım?
En cok korktugum, almanya'ya döndügümde bir sorun yasarsam, mesela arzumm gibi. 8 güne sonra birdaha ameliyat olmak zorunda kaldi!!!:18: Uff bende diyorum ki, bana ne olur ne olmaz dren taksin. Ama herzaman da takilmiyormus iste!
neden hareket etmeleri gerekiyor?
bence cok güzel olmus tam vücuduna uygun. benim boyum 1,65 kg 69.ben son bir senede 12 kg verdim.3. cocuktan sonra, bedenimde catlak gibi bir sorun yasamadim. yani bedenim 3 hamileligi de iyi kaldirdi. her hamilelikte 20-26 kg aldigim halde. Ama meme tabiki eskisi gibi degil. Yavrularimi hep 1-2 sene emzirdim. Hele son, pompa ile cekiyordum pardon sagiyordum
ilk görüstügüm dr. bana dokum oldugu icin 405 cc kadar olur. ama ben herhalde 375 düsünüyorum cok abarti olmasin, pisman olmiyayim yani. Ama Arzumm memislerini görünce, benimde kafam karisti.
gerci karari sonucta Dr. verecek.
evet. istanbulda. ama kime, onu daha bilmiyorum ama, olacagim kesin!:44:
ne güzel, sen herseyi atladin......
Şimdi fark ettim mesajını tatlım.Ben de yavaş yavaş girdim önce konuya, aynen senin gibi çaktırmadan ve hatta dediğin gibi kırıcı konuşma ve tavır alma seviyesine de geldi. HAtta "gidip başkasına elletirsin" bile dedi film bende o kısımda koptu. O günden beridir ağzımı da açmıyorum. Muhtemelen vazgeçtim sanıyor ya. Kabullendiğinden değil. Ama çok da fena kafam atıyor. Öyle ya da böyle, ben bu işi yaptıracağım. Ya ne adamlar var işte allah biliyor, biz de naz çekiyoruz. Bunun sadece bir estetik kaygıdan ibaret olmadığını anlamak istemeyen kalın bir kafaya anlatamıyorsun işte. Para kendi harcamalarımdan kısıp biriktirdiğim para zaten. Ona rağmen buna mı harcayacaksın paranı deyip hala aşağılama derdinde. Anlattıkça sinirlerim hopluyor ya neyse
Benim kafamda oturdu tam olarak. 400 iyidir benim için. 5cm meme dokum var zaten. Bir de arzumun dediği gibi kas altı yapıldığında daha da bir ufak görünecek. Şimdi geriye bir tek sabırla beklemek kaldı.
Senin 2 hafta, benim 3
Hadi hayırlısı bakalım. Seninki kaçındaydı set?
Canım aklımda kaldığı kadarıyla cevap verıyorum masaj konusunda ; protezin masaj hareketlerıyle mesela yukarıdan bastırarak aşağıda açılan cebe doğru itilmesi yanlardan bastırarakta göğüs çatalına doğru hareket etmesı sağlanıyor. Bundakı amaç protezin içerde sabit kalmayarak yumuşaması,ödemlerin daha hızlı giderilmesi ve memenın aşağı inmesi dıye hatırlıyorum! Ayrıca geleceğin günün belli olup hala doktora karar vermemiş olman çok garip :) hala karar vermedın mı doktoruna? Amelıyata kadar kafandakı soru işaretlerının tamamen yok olması için karar vermiş olman senın için çok daha iyi olurdu canım... Çok mutlu olacağın bır sonuç diliyorum sana
Benim yaşadığım komplikasyon Dren takılmaması ile ilgili bir durum degildiki,bunun sebebini ben sana ayrıntılı yazdım okumadınmı?? Vücuda yabancı bir madde giriyor ve bazı vücut buna fazla bir tepki veriyor..Benim yaşadığım şey özetle buydu.Dren takilsaydı bile ben bunu yaşayacaktım. Ayrıca bu komplikasyon ameliyattan sonra belli eder yani bir hafta içinde belli eder..Herkes böyle birşeyi yaşamadiki ayrıca bu ameliyat birçok komplikasyonu olan bir ameliyat sadece bu risk yok...
Risklerden korkuyorsanız,herşeyde hazırlıklı degilseniz bu ameliyatı olmayın bence... Çünkü yaşayabileceğiniz şey sadece bu degil,birçok şey..Bu durum sizi çok üzebilir ve şu ankinden daha mutsuz edebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?