Verilen taktikler üstad Jelesec den alıntıdır.
İzinsiz kopyalanamaz kullanılamaz
Aman hep yaptığımız klasık numaralar.Doğarken getiriyoruz tüm bu numaralarıÖnce abart fiyatları gözü korksun
Sonra bakkkkk en uygununu ben buldum.seni ne kadarda düşünüyorum havasında yedirmece.
Ne yapalım.İşler güçler işte.
Ne gadanda datlu bi o gadan farklu:)
Kızlar,konumuz açılmıştır hayırlı olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html Teşrif ve begenilerinizi bekleriz.Eklemek istediginiz birşeyler olursada yazın tabi..Unutuugum birşeyler vardır mutlaka
Kızlar yamukta olsa 2 tane foto ekledim :)) eşime de süledim iznimi aldım içim rahat artık yani ohhh beeee alın memelerım sizinle)
Ne kada da bişkgin, hayata ilişgin
Benimki de tam o hesap. 3 sene önce de yaptırmak istiyordum tam beni vazgeçirdi derken aynı yollardayım yine.
Aledax ve jelesec koptum gülmekten :)) harika hatunlarsınız vallahievet aledaxcım herşeyi akışına bıraktım ve evren bana ne zaman kime nasıl şekilde olucağımı gösterdi sevıyorum ben bu kuantum'u ya
Hadi düş yollara yollara
Fazla ağırdan alma geçen günlere yazık
Ama yolun sonu görünüyor ahada göründü MEMELERRR
Kar kıyamet dinlemeyeceğim. Son ikna turlarımı atıyorum.
Sen bir çık yola
Kendine ne kızacaksın ertelediğin zamanlara
Karlar kalkınca.horozlar ötünce moduna bağlamadan ayaklan hadi.
memeler beklemezzzz
yaa kızlar, hepimiz ufak ufak tırlatıyoruz galiba, yanlız ben sadece göğüs için gittim, mini rinoplastiyide dayayıverdim, canikomun kafası aptallaştı eee napalım, bide neymiş 2 ameliyat daha ekonomikmiş, hiçbişey yapamadı benim tatlı kocam o an, lan ne ekonomiği hiç hesapta olmayan bi ameliyatı daha dayadın, diyemedi bi türlü:::::) yanlız dr a bence burna dokunmayın dedi, dr da bende aynı fikirdeyim demesin mi o an iki adamı birden ikna etmek de zordu yani, ammaaaaa başardım tabi, elmacık kemikleri belirginleştirmeyi yediremedim ama::::))))
Taktik 1.:Hiç bir zaman rakamın tamamını paylaşma.10bin piyasası ama ben 2 bine buldum diyeceksin
Taktik 2:Sevgilinin görmediği duymadığı zamanlarda hesap işlerini konuşacaksın
Taktik3:Yağlamaya devam.Hatta bitkisel karışım falan da yap.Gözü korkmasın amanınn masraflar diye:)Kendi cebinden çıkmasada gözleri korkabilir.
Herşeyin en iyisini en ucuza bulan sen mişsin modunda ver çoşkuyu
Çok tatlısınız yaaa.Mutlu olun hepiniz.
Yaa tatlım benim adam biraz sinirli. Ondan habersiz yaptırırsam 2 hafta yüzüme bakmaz valla. Zor da olsa ağzından "iyi tamam yaptır" ı duymam lazım
beeen şölee yaptııım:) kendimi yatakta ii hissetmiyorum canım, şunları yaptırsak da performansımdaki yükselişi beraber değerlendirsek puhahahaaa, yanlız ameliyat sonrası vaatlerimi nasıl yerine getircem, işte ondan çok tırsıyorum:::))))
ohhh kendine güvenin geldimi nelerneler yaparsın hem de merak etme sennn... türlü türlü numaralarrrrr:)))
Yaa yüzdeki ameliyattan çok tırsarım ben. Hiç korkmuyor musun? :18:
yok be burnumun ucunu 2mm kaldırtcam sadece:) burnumun ucu düştü biraz:)bide ölene kadar insanın burnu büyüyo, şimdiden önlem alalım ki torunlar ne estetiği anane, babane demesinler:::)))
Aledax ve jelesec koptum gülmekten :)) harika hatunlarsınız vallahievet aledaxcım herşeyi akışına bıraktım ve evren bana ne zaman kime nasıl şekilde olucağımı gösterdi sevıyorum ben bu kuantum'u ya
beeen şölee yaptııım:) kendimi yatakta ii hissetmiyorum canım, şunları yaptırsak da performansımdaki yükselişi beraber değerlendirsek puhahahaaa, yanlız ameliyat sonrası vaatlerimi nasıl yerine getircem, işte ondan çok tırsıyorum:::))))
Hayırlı olsun süper karar
bir taşla iki kuş.
Önlem almak fikrine katılıyorum şimdiden ucunu falan iyice sağlasınlar.bU UÇLAR NEDEN düşerse benımkıde aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?