• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arska meme estetiği macerası ;))))

Arska nerelerdesin canım :9: Yarın bu saatlerde mis mis gülümsüyor olacaksın :118:

Geldim kızlar sonunda :49: bugünüm koşturmacalı geçti biraz çok istediğim düdüklü tenceremı aldım sonunda ;)) önceki gecede bıraz içtim fazla geldi tabii bana sabah uyandığımda hala başım dönüyordu ve hala midem kaynıyor :50: keyifimden ilk defa sarhoş oldum! Heyecanımı sorarsanız tarif etmem mümkün değil:36: karnımda kelebekler uçuşuyo derler ya hıh işte benımde aynen öyle :9: çooookkk ama çoooookkkk heyecanlıyım ayceyy :9: benım heyecanımı paylaşmanız benı çooooookkk mutlu edıyor arkidişlerim... Gece 12 den sonra su bile içmem yasak! 10:30 da hastanede olucam amelıyata girmem 11-11:30 U bulabılır sanırım... Offff bıraz tırsma hâli de söz konusu ama heyecan daha fazla :15:

HTML:
Arska cıgım şimdiden hayırlı ugurlu olsun memiklerin,sağlıkla mutlulukla :) bizi merakta bırakma, hemen yaz :* sana bol şans diliyorum :16:

Kendime geldiğimde bilgilendiricem sizi tatlılar ;)) lütfen herşeyın yolunda gitmesi için dua edin,sizi sevıyorum....

ayyy beni bile heyecan bastı senni hiç düşünemiyorm bile !!! allah yardımcın olsun canım umarım iyi ki yaptırmısım yareppim diyeceğin memiklerin olsun :32::54:

Geldim kızlar sonunda :49: bugünüm koşturmacalı geçti biraz çok istediğim düdüklü tenceremı aldım sonunda ;)) önceki gecede bıraz içtim fazla geldi tabii bana sabah uyandığımda hala başım dönüyordu ve hala midem kaynıyor :50: keyifimden ilk defa sarhoş oldum! Heyecanımı sorarsanız tarif etmem mümkün değil:36: karnımda kelebekler uçuşuyo derler ya hıh işte benımde aynen öyle :9: çooookkk ama çoooookkkk heyecanlıyım ayceyy :9: benım heyecanımı paylaşmanız benı çooooookkk mutlu edıyor arkidişlerim... Gece 12 den sonra su bile içmem yasak! 10:30 da hastanede olucam amelıyata girmem 11-11:30 U bulabılır sanırım... Offff bıraz tırsma hâli de söz konusu ama heyecan daha fazla :15:

Ameliyattan önce Alkolmü aldın :20:Yavrum alkol kanı sulandırır ve ameliyattan bir hafta,10 gün önce kan sulandırıcı şeyler tüketilmesi yasaktır...Anestezi doktorunu ve kendi doktorunu bilgilendir mutlaka canım.Olurmu :29:

Hadi bakalım,dualarımız seninle canım.Müsait olursam mutlaka gelecegim zaten.Bugün ogluşumun dogumgünü.Bendede bu telaş ve yorgunluk var :31: Gecede dışarıda eglencedeydik :52: Yarına nasıl olurum hiç bilemiyorum dogrusu :31:

şimdiden hayırlı olsun diyeyim, inşallah kolaylıkla atlatırsın amel. sürecini, bol şanslar..

Arzum77 oğluşunun doğumgünü kutlu olsun.. bahtı açık, sağlıklı uzuuuun bir ömrü olsun inşallah :)

arzum77 kan sulandırıcı ilac kullananların ameliyattan ne kadar süre önce bırakması gerek peki bilgin varmı?

Keşkem kutlamayı memiş sonrasına bıraksaydın :9: Ameliyat saatin baya ileri alınmış tatlım ne güzel. Ben sabah 7'de hastanede olacağım Çarşamba günü. Saat 5'te kalkarım herhalde :15: Sabah uykunu alır tıpış tıpış gidersin. Dualarımız seninle olacak Allah hayırlısıyla ameliyatının bitmesini en hafif şekilde atlatmanı nasip etsin :54:

Ameliyattan önce Alkolmü aldın :20:Yavrum alkol kanı sulandırır ve ameliyattan bir hafta,10 gün önce kan sulandırıcı şeyler tüketilmesi yasaktır...Anestezi doktorunu ve kendi doktorunu bilgilendir mutlaka canım.Olurmu :29:

Hadi bakalım,dualarımız seninle canım.Müsait olursam mutlaka gelecegim zaten.Bugün ogluşumun dogumgünü.Bendede bu telaş ve yorgunluk var :31: Gecede dışarıda eglencedeydik :52: Yarına nasıl olurum hiç bilemiyorum dogrusu :31:

Arzum77 Oğluşuna Allah sağlıklı uzun ömürler versin :16: Kaç yaşına girdi paşamız? :54:

Arska ameliyatın sorunsuz geçsin inşallah tatlım :54: Dualarımız seninle :)) Mükemmel sonuçla seni mutlu edecek güzel memişlerle buraya gelirsin inşallah :27: Sevgiler

Canlar yazamadım dünden beri elim ayağım birbirine dolandı :) ayyy ne yazacağımı bıle bılemıyorum!!! Deli gibi heyecanlıyım ayceyy ;)) şimdi yoldayız hastaneye intikal etmek üzere :)) arzum söylıcem arkadaşım yaptım aptallık doktora bilgi verecm mutlaka.. Ama sanmıyorum bu problem olacağını 48 saat gectı nerdeyse. Hadi bakalım hakkınızı helal edin bilin ki bu kız sizi çok sevdi ;)

Hastaneye geldik şimdi beklıyoruuuuzzz :) bana bi sakinleştirici yapsalar iyi olucak!e

Arska ameliyatın sorunsuz geçsin inşallah tatlım :54: Dualarımız seninle :)) Mükemmel sonuçla seni mutlu edecek güzel memişlerle buraya gelirsin inşallah :27: Sevgiler

Canım sağol tatlım ya ;) şu an rinoplasti amelıyatında doktorum bıraz gecıkıcek amelıyata gırmem. Damar yolum açıldı deli önlüğümü giydim yatağımda beklıyorumm ;)

hadi canım şimdiden hayırlı olsun dün bile aklımdaydım ayy yarın ameliyat günü diye.. inş çok mutlu olacağın bi sonuç diliyorum şimdiden geçmiş olsun :29:

Canım sağol tatlım ya ;) şu an rinoplasti amelıyatında doktorum bıraz gecıkıcek amelıyata gırmem. Damar yolum açıldı deli önlüğümü giydim yatağımda beklıyorumm ;)

Hadi hayırlısı tatlım heyecanını çok iyi anlıyorum. Ben elim kolum bağlı kaldım:)) Seni görmeyi çok istiyordum ama plansız işler çıktı ortaya. Bir de heyecanımdan gözüm korktu biraz :52: İnşallah çok çok iyi geçecek operasyonun bol şans canım.. :54:

Canlar yazamadım dünden beri elim ayağım birbirine dolandı :) ayyy ne yazacağımı bıle bılemıyorum!!! Deli gibi heyecanlıyım ayceyy ;)) şimdi yoldayız hastaneye intikal etmek üzere :)) arzum söylıcem arkadaşım yaptım aptallık doktora bilgi verecm mutlaka.. Ama sanmıyorum bu problem olacağını 48 saat gectı nerdeyse. Hadi bakalım hakkınızı helal edin bilin ki bu kız sizi çok sevdi ;)

Canım benimm...Çok çok başarılı güzel sonuçlar olsun inşallah :16: Çok mutlu güzel haberlerle dön aramıza....Bekliyoruz seni,en kıssa zamanda yaz bize.. :54:

Back
X