Arsız Kadın

Şimdi arkadaşlar üstüme geliyorsunuz ama,niyetim kötü değil, çok doluyum,daha önce yazmıştım ama tekrarlayacagim,evlendiğim yil,ağzım var dilim yok,düğün gününün ertesi sabah 7 kapı çaldı,kaynana bileziklerimi almaya gelmiş,eşim itirazlarına rağmen verdi,sesim çıkmadı,ev ayrı ama yeme içme birdi,onumden sofrayı çekerdi,3ay da6 kilo verdim,annem babam halime aglar oldu,hizmetçi gibi her isini yaptım,ocak ayında 15 de bir cam siliyordum,soğuk sudan ellerim uyuşurdu,hic sesim çıkmazdı,tezgahın basinda durmaktan omzundaki sinirler hasar gördü uyuşma başladı,kalp ameliyatı geçirdi 1 hafta baktım,sağol demedi,evimi su bastı,kombi yok,soba yok,elektrikli isiticinin faturası çok,montla yatigimi biliyorum,yeni evligim annem babam geldi götürdü beni,eşim ev kredisi ödüyor para yok,evlenirken sadece beyaz eşya ve koltuk takimi alindi,yer de hali yok,tek beklentim güler yüz oda yok,kadınla hep bir aradayiz ama ne benimle konuşur ne de açmisin diye sorar,yemek yapmaz ben yapsam malzeme yok,alışveriş yapmaz,3 ay sonra ben delirdim,anksiyete bozukluğu panik atak kilo kaybi,gözyaşı benim hatam tecrubesuzligim bu şartlarda evliliği kabul etmem sonra is buldum,krediyi bitirdikten sonra kira ya taşındım,isi bıraktım çocuk oldu kira artti ,krediler yuksek,nereye kadar kira odeyecegiz,ailem bana ev aldi,mutehit parayi dolandirdi,ev aradik butcemiz yetmedi ev sahibi olmak icin carem kalmadi,ben de oradaki evi yaptiralim taşınalım dedim fikir benimdi 4 yıl bunlarla hic konuşmamistim,esimse hep arkamda,asla laf soyletmez öyle olmasa idi boşanmış olurduk zaten,ilk baslarda kovmadim,usturubuyle gelsin gitsin dedim ama o isin boyutunu değiştirdi,maddi durumumuz düzeldi gelip buraya yerleşmek istiyor,iki de bir para istiyor,dışarda da peşimi birakmiyor,kadından yakamı kurtaramiyorum,mesafesi yok,derdimi kısaca anlatmak istedim ama siz beni yanlış anladiniz kar olayına,elektrik kesintisine takildiniz yani bütün bunların birikimi ile onu gorunce sakinlesemiyorum ne yapmalıyım dedim.yazdığınız yorumlarda haklisiniz ama olay o kadar basit değil,
Bir arkadaş demiş ya farkınız yok diye. Bu anlattıklarınız sizi haklı çıkarmadı bence.
Bunca şeyden sonra asla o eve dönmemeniz gerekiyordu sizin.
Ne gerek var dip dibe olup böyle tatsız şeyler yaşamaya?

ay hakketen odaya biri gelse gülmekten gözlerim yaş içinde ağladım zannedecekler, rezil olucam . imdatttttt. koptum yaa
sorma ya aynen :KK70:

Babaannem (toprağı bol olsun) son zamanlarında annem onu yıkadığında, yanına gittiğinde hep ağlarmış. Artık kim bilir neler geçiyordu aklından.
işte sonradan yıllar geçti biz de kıymetli olduk allah rızası dedik sustuk rabbim büyüklüğünü çok güzel gösteriyor hiç kalitesizleşmeye cazgırlaşmaya gerek yok :KK14:

Şurda iki tane yazınızdan bile ne tür bir karakter olduğunuzu biz anladık be. Daha neyine kendinizi savunuyorsunuz? Siz karakter olarak yerin dibine batmışsınız zaten. Görümceniz, kayınvalideniz iyi olsa ne, kötü olsa ne? Siz kendi terbiyesizliklerinizi görün. Herkes kendine yakışanı yapar. Karşı tarafın karakteri ne olursa olsun. E siz de millete ne yaptığınızı tek tek yazmışsınız. Benim gözümde bitmiş bir insansınız. Kayınvalide, görümce filan masum kaldı bu konuda. Aklınızca o kadın pis olduğu, yemeğini sizde yemek istediği için mi bu lafları, davranışları hakediyor? Hadi ya.
Sizin de oğlunuz varmış. Tam isabet. Gerisini siz düşünün artık. Allah sizin gibisini düşmanıma bile vermesin. O kadar. O kayınvalide ve görümce adına ben kızdım ya.

Kayınvalidenızle tencere kapak olmayı kabullenmiyorsunuz ama emin olun eşinizle aynen öylesiniz.

sorma ya aynen :KK70:

işte sonradan yıllar geçti biz de kıymetli olduk allah rızası dedik sustuk rabbim büyüklüğünü çok güzel gösteriyor hiç kalitesizleşmeye cazgırlaşmaya gerek yok :KK14:
Hani çekmek gerek demiyorum elbette. Kimsenin annemin ya da annenizin tavrını sergilemesini beklemiyorum.
Fakat bu kadar tahammül edemediğin, asla orta yolu bulamayacağın, oturup konuşamayacağın birinin yakınına taşınmayı; üstelik soğukta evine almasını beklemeyi anlamıyorum.

Konu sahibi belki davanda haklısın ama üslubun yanlış.

Eşin aç susuz ağlaya ağlaya büyümüş öyle mi? Bende çocukken açlıktan ağladığımı bilirim. Ne yüce bır kadındır ki benim annem ıyıkı de aç kalmışım da onun kızı olmuşun. Şükür yarabb!

Madem eşin de annesinden bu kadar ağlıyo o da hakaret etsin kadın bir daha ne gelir ne arar ne sorar

Bu konuda midemi bulandıran tek şey siz oldunuz...baskada bişey demeye gerek yok...

kız günah neden evine gelen insanı kovuyorsun ne yaparsa yapsın.
üstelik piste olsa en kötü insanda olsa eşinin annesi sevme ama saygı duy..
ne biliyim ya bana ters geldi kardeşim..

X