Arsız Kadın

evet ya güzel bir yere değinmişssin:) çok merak ettim nasıl kocasını sindirdiğini

Konu sahibi birde kendisine afferin deyip destek verecegimizi saniyor.Kocana yazik cidden kimbilir ona neler söyleyip adami sindirmissin.

evli değilim ama bende anlatayım gözün kaynana ve gelin görsün insanlık görsün
annemler evlendiğinde bütün paralarını altınlarını almış babaannem 5 kuruşsuz yıkık dökük köy evinde kalakalmışlar .
köyde su yok sel yok ben doğmuşum benim bezlerimi yıkamak için buzları kırar kaynatırmış
babannemin yaptıklarını anlatsam roman olur özetle bizi annemle balkonda bile yatırdı kış günü en ağır hakaretleri işitmeyi hak eden bu kadına en ufak bir söz söylemedi benim melek annem ...
edilecek olsa o ederdi ben ederdim anladın mı ? saygı diye birşey var saygı ..
herkes kötü birşey yaptı diye böyle davranılmaz insanın bir kalitesi olur ..
sizin de ondan hiçbir farkınız kalmamış haberiniz yok

En baştan çok pasiftin şimdi çok aktifsin yani

olay anlattığın gibi ise keşke baştan kendini hizmetçi olarak kullandırmasaydın eşin. o zaman da arkanda olurdu heralde

Bu yazdıklarınızda bile kaşarlık olacak birşey bulamadım hanımefendi.Mesafenizi koyarsınız olur biter.Bunları yaşarken eşiniz hiç mi görmedi?O arkanızda olan eşiniz.Annesine o tepki verseydi madem.

e hadi arkadaşlar konu sahibi bi gerekçe yazmış. yok mu yorum yapacak olannnnnnnnnn

ayyyy neler okudum öleee bu evliliğin sonu iyi bitmez adam bi süre sonra patlar gibime geldi.tmm sevmiyosundur anlarımda büyüktür ne yapmış olursa olsun braz saygı.yarın senin gelininde sana aynısını yapar etme bulma dünyası.ama sen gelininde canına okursun bence tam cadı kaynana belirdi gözümde ay allahım sen koru

Sizin de bir ortanız yok mu arkadaşım? Ya ölümüne sessiz ya gidişine asi olmak zorunda mısınız?

Baştan kendini ezdiren ipi eline veren kendinsin.Eşim arkamda diyorsun da,nasıl arkandaydı.Bu kadar ezdirirken kendini.Madem eşin arkanda eşin araya mesafe koymasını bilsin.Hem kadından yakanı kurtarmak istiyorsun hem soğuktu evine niye çağırmıyor diyorsun.Kızıyor küsüyor,kovuyor sonra beklentiye giriyorsun.Yahu kapın ayrı kapısı ayrı.Eşin adam gibi anne tavırlarına dikkat et diyecek,sen de mesafeni koyacaksın.Ama siz yüzgöz olmuşsunuz.Kovmak ne demek,ağzına laf tıkamak ne demek.

Babaannem (toprağı bol olsun) son zamanlarında annem onu yıkadığında, yanına gittiğinde hep ağlarmış. Artık kim bilir neler geçiyordu aklından.

Koalina haklı çıktı

herkes öyle yada böyle sıkıntı çekiyor siz o uslubla yazarsanız tepki alırsınız uslup denen bir şey vardır.

her ne çekrseniz çekin o sizin eşinizin annesi bir kere burdan kaybettiniz hiçbir anneye kaşar denmez.

madem sıkıntıdasınız o evden ayırılın gidin başka yere o size siz ona uzak olun.

hiç bir bahane bu saydıklarına sebep olamaz.. seninki hem karnım doysun hem pastam dursun.. madem maddi durumunuz düzeldi çık kiraya.. ya da ver çocuğunu kreşe gir çalış sende geçindirin evinizi.. hem o kadar ağır hakaretler saydığınız insanlara muhtaçsınız hem de saydırıyorsun.. dua edin çıkartmıyor sizi o evden..

Annem halıları yıkamaya vermişti bugün gelmiş halılar, kardeşimle sevdiceği sen serme biz silip sereriz demişler anne yaptırma dedim kızım kendi yapıyo bişey diyince de kardeşin kızıyo diyo, yarın evlenince şunu surdan al şuraya koy diyince surat beş karış olursa o zaman sinirim bozulur mesela, yapma hiç yapma yani bi tutarlılığın olsun

hayır yani anlamıyorum bir ortanız yok mu sizin. kullandırmasaydınız kendinizi, altınlarınızı elinizden alan kadına neden yardım ediyorsunuz. o mesafe koymuyor diyorsunuz ama siz de koymamışsınız ki. baştan koysaydınız mesafenizi ki mesafe küfür ederek koyulmaz şimdi de deseydiniz ki ben mesafeli duruyorum ama kaynana bırakmıyor verirdik aklımızı ama siz eşeğin kulağına su kaçırmışsınız resmen bizden küfür önerileri istiyorsunuz, biz size ne diyelim Allah ıslah etsinden başka.
sizin ortanız yok kardeşim problem bu. o uzun açıklamandan sonra bile sen haklı değilsin.

Kaşarlaşmış ne demek ya bir anneye böyle bir laf nasıl söylenir siz sevmiyorsanızda eşinizin annesi onu doğurmuş bu yaşa getirmiş okutmuş meslek sahibi yapmış kadın.
Ağlayan zirkaya,ac susuz büyüdük der esim

Ben olsam çıkartırım evden,banane ki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…