pimi elinde sinsi sinsi gülerek uzaklaşıyor falan
Nasıl sindirdin kocanı böyle hala anlayamadım, ben eşime senin annen kaşar, arsız (ki hayatta kullanamayacağım kelimeler) evden kovdum hatta yeğenin oğlumuza vurdu diye onu da evden kovdum desem söylemesi imkansız olan tek laf sen haklısın karıcığım olurdu herhalde. Ama bak senin eşin seni haklı buluyormuş ve susuyormuş.
evli değilim ama bende anlatayım gözün kaynana ve gelin görsün insanlık görsünŞimdi arkadaşlar üstüme geliyorsunuz ama,niyetin kötü değil, çok doluyum,daha önce yazmıştım ama tekrarlayacagim,evlendiğim yil,ağzın var dilim yoktu,düğün gününün ertesi sabah 7 kapı çaldı,kaynana bileziklerimi almaya gelmiş,eşim itirazlarına rağmen verdi,son sim çıkmadı,ev ayrı ama yeme içme birdi,onumden sofrayı çekerdi,3ay 6 kilo verdim,annem babam halime aglar oldu,hizmetçi gibi her isini yaptım,ocak ayında 15 de bir cam siliyordun,soğuk sudan ellerim uyuşurdu,hic sesin çıkmazdı,tezgahın basinda durmaktan omzundaki sinirler hasar gördü uyuşma başladı,kalp ameliyatı geçirdi 1 hafta baktım,sağol demedi,evini su bastı,kombi yok,soba yok,elektrikli isiticinin faturası çok,montla yatigimi biliyorum,yeni evligim annem babam geldi götürdü beni,gözlerim doldu,eşim ev kredisi ödüyor para yok,evlenirken sadece beyaz eşya ve koltuk takimi alindi,yer de hali yok,tek beklentim güler yüz oda yok,kadınla hep bir aradagiz ama ne benimle konuşur ne de AC misin diye sorar,yemek yapmaz ben yapsam malzeme,3 ay sonra ben Delirdim,anksiyete bozukluğu panik atak kilo kaybi,gözyaşı benim hatam tecrubesuzligin bu şartlarda evliliği kabul etmem sonra is buldun,krediyi bitirdikten kira taşındım,isi bıraktım çocuk oldu kira arti ,krediler yuksek,ben de oradaki evi yaptiralim taşınalım dedim 4 bunlarla hic konuşmanın,esimse hep arkamda,asla laf soyletmez öyle olmasa idi boşanmış olurduk zaten,ilk baslarda kovmadim,usturubuyle gelsin gitsin dedim ama o isin boyutunu değiştirdi,maddi durumumuz düzeldi gelip buraya yerleşmek istiyor,iki de bir para istiyor,dışarda da peşimi birakmiyor,kadından yakamı kurtaramiyorum,mesafesi yok,derdimi kısaca anlatmak istedim ama siz beni yanlış anladiniz kar olayına,elektrik kesintisine takildiniz yani bütün bunların birikimi ile onu gorunce sakinlesemiyorum ne yapmalıyım dedim.yazdığınız yorumlarda haklisiniz ama olay o kadar basit değil,
Sen bilirsin tabii,
Banlanmaktan dert yanınca sen'' burda banlanmadan nasıl durulur ''un uygulamalı örneğine iyi bak istedim.
Bu yazdıklarınızda bile kaşarlık olacak birşey bulamadım hanımefendi.Mesafenizi koyarsınız olur biter.Bunları yaşarken eşiniz hiç mi görmedi?O arkanızda olan eşiniz.Annesine o tepki verseydi madem.Şimdi arkadaşlar üstüme geliyorsunuz ama,niyetin kötü değil, çok doluyum,daha önce yazmıştım ama tekrarlayacagim,evlendiğim yil,ağzın var dilim yoktu,düğün gününün ertesi sabah 7 kapı çaldı,kaynana bileziklerimi almaya gelmiş,eşim itirazlarına rağmen verdi,son sim çıkmadı,ev ayrı ama yeme içme birdi,onumden sofrayı çekerdi,3ay 6 kilo verdim,annem babam halime aglar oldu,hizmetçi gibi her isini yaptım,ocak ayında 15 de bir cam siliyordun,soğuk sudan ellerim uyuşurdu,hic sesin çıkmazdı,tezgahın basinda durmaktan omzundaki sinirler hasar gördü uyuşma başladı,kalp ameliyatı geçirdi 1 hafta baktım,sağol demedi,evini su bastı,kombi yok,soba yok,elektrikli isiticinin faturası çok,montla yatigimi biliyorum,yeni evligim annem babam geldi götürdü beni,gözlerim doldu,eşim ev kredisi ödüyor para yok,evlenirken sadece beyaz eşya ve koltuk takimi alindi,yer de hali yok,tek beklentim güler yüz oda yok,kadınla hep bir aradagiz ama ne benimle konuşur ne de AC misin diye sorar,yemek yapmaz ben yapsam malzeme,3 ay sonra ben Delirdim,anksiyete bozukluğu panik atak kilo kaybi,gözyaşı benim hatam tecrubesuzligin bu şartlarda evliliği kabul etmem sonra is buldun,krediyi bitirdikten kira taşındım,isi bıraktım çocuk oldu kira arti ,krediler yuksek,ben de oradaki evi yaptiralim taşınalım dedim 4 bunlarla hic konuşmanın,esimse hep arkamda,asla laf soyletmez öyle olmasa idi boşanmış olurduk zaten,ilk baslarda kovmadim,usturubuyle gelsin gitsin dedim ama o isin boyutunu değiştirdi,maddi durumumuz düzeldi gelip buraya yerleşmek istiyor,iki de bir para istiyor,dışarda da peşimi birakmiyor,kadından yakamı kurtaramiyorum,mesafesi yok,derdimi kısaca anlatmak istedim ama siz beni yanlış anladiniz kar olayına,elektrik kesintisine takildiniz yani bütün bunların birikimi ile onu gorunce sakinlesemiyorum ne yapmalıyım dedim.yazdığınız yorumlarda haklisiniz ama olay o kadar basit değil,
Sizin de bir ortanız yok mu arkadaşım? Ya ölümüne sessiz ya gidişine asi olmak zorunda mısınız?Şimdi arkadaşlar üstüme geliyorsunuz ama,niyetin kötü değil, çok doluyum,daha önce yazmıştım ama tekrarlayacagim,evlendiğim yil,ağzın var dilim yoktu,düğün gününün ertesi sabah 7 kapı çaldı,kaynana bileziklerimi almaya gelmiş,eşim itirazlarına rağmen verdi,son sim çıkmadı,ev ayrı ama yeme içme birdi,onumden sofrayı çekerdi,3ay 6 kilo verdim,annem babam halime aglar oldu,hizmetçi gibi her isini yaptım,ocak ayında 15 de bir cam siliyordun,soğuk sudan ellerim uyuşurdu,hic sesin çıkmazdı,tezgahın basinda durmaktan omzundaki sinirler hasar gördü uyuşma başladı,kalp ameliyatı geçirdi 1 hafta baktım,sağol demedi,evini su bastı,kombi yok,soba yok,elektrikli isiticinin faturası çok,montla yatigimi biliyorum,yeni evligim annem babam geldi götürdü beni,gözlerim doldu,eşim ev kredisi ödüyor para yok,evlenirken sadece beyaz eşya ve koltuk takimi alindi,yer de hali yok,tek beklentim güler yüz oda yok,kadınla hep bir aradagiz ama ne benimle konuşur ne de AC misin diye sorar,yemek yapmaz ben yapsam malzeme,3 ay sonra ben Delirdim,anksiyete bozukluğu panik atak kilo kaybi,gözyaşı benim hatam tecrubesuzligin bu şartlarda evliliği kabul etmem sonra is buldun,krediyi bitirdikten kira taşındım,isi bıraktım çocuk oldu kira arti ,krediler yuksek,ben de oradaki evi yaptiralim taşınalım dedim 4 bunlarla hic konuşmanın,esimse hep arkamda,asla laf soyletmez öyle olmasa idi boşanmış olurduk zaten,ilk baslarda kovmadim,usturubuyle gelsin gitsin dedim ama o isin boyutunu değiştirdi,maddi durumumuz düzeldi gelip buraya yerleşmek istiyor,iki de bir para istiyor,dışarda da peşimi birakmiyor,kadından yakamı kurtaramiyorum,mesafesi yok,derdimi kısaca anlatmak istedim ama siz beni yanlış anladiniz kar olayına,elektrik kesintisine takildiniz yani bütün bunların birikimi ile onu gorunce sakinlesemiyorum ne yapmalıyım dedim.yazdığınız yorumlarda haklisiniz ama olay o kadar basit değil,
Baştan kendini ezdiren ipi eline veren kendinsin.Eşim arkamda diyorsun da,nasıl arkandaydı.Bu kadar ezdirirken kendini.Madem eşin arkanda eşin araya mesafe koymasını bilsin.Hem kadından yakanı kurtarmak istiyorsun hem soğuktu evine niye çağırmıyor diyorsun.Kızıyor küsüyor,kovuyor sonra beklentiye giriyorsun.Yahu kapın ayrı kapısı ayrı.Eşin adam gibi anne tavırlarına dikkat et diyecek,sen de mesafeni koyacaksın.Ama siz yüzgöz olmuşsunuz.Kovmak ne demek,ağzına laf tıkamak ne demek.Şimdi arkadaşlar üstüme geliyorsunuz ama,niyetin kötü değil, çok doluyum,daha önce yazmıştım ama tekrarlayacagim,evlendiğim yil,ağzın var dilim yoktu,düğün gününün ertesi sabah 7 kapı çaldı,kaynana bileziklerimi almaya gelmiş,eşim itirazlarına rağmen verdi,son sim çıkmadı,ev ayrı ama yeme içme birdi,onumden sofrayı çekerdi,3ay 6 kilo verdim,annem babam halime aglar oldu,hizmetçi gibi her isini yaptım,ocak ayında 15 de bir cam siliyordun,soğuk sudan ellerim uyuşurdu,hic sesin çıkmazdı,tezgahın basinda durmaktan omzundaki sinirler hasar gördü uyuşma başladı,kalp ameliyatı geçirdi 1 hafta baktım,sağol demedi,evini su bastı,kombi yok,soba yok,elektrikli isiticinin faturası çok,montla yatigimi biliyorum,yeni evligim annem babam geldi götürdü beni,gözlerim doldu,eşim ev kredisi ödüyor para yok,evlenirken sadece beyaz eşya ve koltuk takimi alindi,yer de hali yok,tek beklentim güler yüz oda yok,kadınla hep bir aradagiz ama ne benimle konuşur ne de AC misin diye sorar,yemek yapmaz ben yapsam malzeme,3 ay sonra ben Delirdim,anksiyete bozukluğu panik atak kilo kaybi,gözyaşı benim hatam tecrubesuzligin bu şartlarda evliliği kabul etmem sonra is buldun,krediyi bitirdikten kira taşındım,isi bıraktım çocuk oldu kira arti ,krediler yuksek,ben de oradaki evi yaptiralim taşınalım dedim 4 bunlarla hic konuşmanın,esimse hep arkamda,asla laf soyletmez öyle olmasa idi boşanmış olurduk zaten,ilk baslarda kovmadim,usturubuyle gelsin gitsin dedim ama o isin boyutunu değiştirdi,maddi durumumuz düzeldi gelip buraya yerleşmek istiyor,iki de bir para istiyor,dışarda da peşimi birakmiyor,kadından yakamı kurtaramiyorum,mesafesi yok,derdimi kısaca anlatmak istedim ama siz beni yanlış anladiniz kar olayına,elektrik kesintisine takildiniz yani bütün bunların birikimi ile onu gorunce sakinlesemiyorum ne yapmalıyım dedim.yazdığınız yorumlarda haklisiniz ama olay o kadar basit değil,
Babaannem (toprağı bol olsun) son zamanlarında annem onu yıkadığında, yanına gittiğinde hep ağlarmış. Artık kim bilir neler geçiyordu aklından.evli değilim ama bende anlatayım gözün kaynana ve gelin görsün insanlık görsün
annemler evlendiğinde bütün paralarını altınlarını almış babaannem 5 kuruşsuz yıkık dökük köy evinde kalakalmışlar .
köyde su yok sel yok ben doğmuşum benim bezlerimi yıkamak için buzları kırar kaynatırmış
babannemin yaptıklarını anlatsam roman olur özetle bizi annemle balkonda bile yatırdı kış günü en ağır hakaretleri işitmeyi hak eden bu kadına en ufak bir söz söylemedi benim melek annem ...
edilecek olsa o ederdi ben ederdim anladın mı ? saygı diye birşey var saygı ..
herkes kötü birşey yaptı diye böyle davranılmaz insanın bir kalitesi olur ..
sizin de ondan hiçbir farkınız kalmamış haberiniz yok
Şimdi arkadaşlar üstüme geliyorsunuz ama,niyetin kötü değil, çok doluyum,daha önce yazmıştım ama tekrarlayacagim,evlendiğim yil,ağzın var dilim yoktu,düğün gününün ertesi sabah 7 kapı çaldı,kaynana bileziklerimi almaya gelmiş,eşim itirazlarına rağmen verdi,son sim çıkmadı,ev ayrı ama yeme içme birdi,onumden sofrayı çekerdi,3ay 6 kilo verdim,annem babam halime aglar oldu,hizmetçi gibi her isini yaptım,ocak ayında 15 de bir cam siliyordun,soğuk sudan ellerim uyuşurdu,hic sesin çıkmazdı,tezgahın basinda durmaktan omzundaki sinirler hasar gördü uyuşma başladı,kalp ameliyatı geçirdi 1 hafta baktım,sağol demedi,evini su bastı,kombi yok,soba yok,elektrikli isiticinin faturası çok,montla yatigimi biliyorum,yeni evligim annem babam geldi götürdü beni,gözlerim doldu,eşim ev kredisi ödüyor para yok,evlenirken sadece beyaz eşya ve koltuk takimi alindi,yer de hali yok,tek beklentim güler yüz oda yok,kadınla hep bir aradagiz ama ne benimle konuşur ne de AC misin diye sorar,yemek yapmaz ben yapsam malzeme,3 ay sonra ben Delirdim,anksiyete bozukluğu panik atak kilo kaybi,gözyaşı benim hatam tecrubesuzligin bu şartlarda evliliği kabul etmem sonra is buldun,krediyi bitirdikten kira taşındım,isi bıraktım çocuk oldu kira arti ,krediler yuksek,ben de oradaki evi yaptiralim taşınalım dedim 4 bunlarla hic konuşmanın,esimse hep arkamda,asla laf soyletmez öyle olmasa idi boşanmış olurduk zaten,ilk baslarda kovmadim,usturubuyle gelsin gitsin dedim ama o isin boyutunu değiştirdi,maddi durumumuz düzeldi gelip buraya yerleşmek istiyor,iki de bir para istiyor,dışarda da peşimi birakmiyor,kadından yakamı kurtaramiyorum,mesafesi yok,derdimi kısaca anlatmak istedim ama siz beni yanlış anladiniz kar olayına,elektrik kesintisine takildiniz yani bütün bunların birikimi ile onu gorunce sakinlesemiyorum ne yapmalıyım dedim.yazdığınız yorumlarda haklisiniz ama olay o kadar basit değil,
Ağlayan zirkaya,ac susuz büyüdük der esimKaşarlaşmış ne demek ya bir anneye böyle bir laf nasıl söylenir siz sevmiyorsanızda eşinizin annesi onu doğurmuş bu yaşa getirmiş okutmuş meslek sahibi yapmış kadın.
Ben olsam çıkartırım evden,banane ki.....hiç bir bahane bu saydıklarına sebep olamaz.. seninki hem karnım doysun hem pastam dursun.. madem maddi durumunuz düzeldi çık kiraya.. ya da ver çocuğunu kreşe gir çalış sende geçindirin evinizi.. hem o kadar ağır hakaretler saydığınız insanlara muhtaçsınız hem de saydırıyorsun.. dua edin çıkartmıyor sizi o evden..