- 10 Haziran 2019
- 1
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi serpill2019
-
Gercekten cok tesekkur ediyorum bu yaziniz icin.bebeginizle saglikla nice gunler dilerim.bana da bu teshis koyuldu.suan 27.haftadayim.nifty testi yaptirdim sonuc temiz cikti sukur.yine de aklimdan bir turlu atip hamileligimin tadini cikaramiyorum.sadece tek bulgu arsa var.3 ay kaldi dogumuma.umarim her sey yolunda gider.Arkadaşlar Merhaba
hamilelik dönemimde ikili ve üçlü tarama testlerinde değerler normal çıkmasına rağmen ultrasonla dörtlü tarama testi sonucunda aberran sağ subklavyen arter (ARSA) teşhisi konuldu %20 down sendromlu olma ihtimalinden bahsedilmişti amniyosentez ile kesin sonuca ulaşabiliriz denildi yaptırmadık onunda düşük bir oranda olsada erken doğum riski olduğundan bahsedilmişti, doğana kadar geçen sürede zor psikolojik süreç geçirdim fakat bebeğim doğdu gayet sağlıklı tek başına konulan bu teşhis için hamileliğinizin en güzel zamanlarını zehir etmeyin içinizi ferah tutun çünkü bu sorun tek başına herhangi bir olumsuz duruma sebebiyet vermiyor, teşhis konulduktan sonra internette çok aradım güncel yazı bu konuyla ilgili fakat çok birşey bulamadım kafanıza takmayın bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelecektir
Amin insallah.cok.zor bir surec gercektenRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hepimize. Bu yolda olup da bebek bekleyenlere de saglikla tez zamanda nasip etsin
merhabalar benimde bebegime arsa teshisi koyuldu ve cok endiseliyim dogum yaptinizmi acana hersey yolundamiGercekten cok tesekkur ediyorum bu yaziniz icin.bebeginizle saglikla nice gunler dilerim.bana da bu teshis koyuldu.suan 27.haftadayim.nifty testi yaptirdim sonuc temiz cikti sukur.yine de aklimdan bir turlu atip hamileligimin tadini cikaramiyorum.sadece tek bulgu arsa var.3 ay kaldi dogumuma.umarim her sey yolunda gider.
Evet ekimde dogum yapti.saglikli tatli bir kizim oldu çok sukur.bu bulgu tel basina bir sey ifade etmezmis.olan guzelim hamilelik.gunlerime oldu.cpk.dusundum ve uzuldum.her sey yolunda cok sukur.umarim.saglicakla kucahiniza alirsiniz.emin olun allahin izniylebir sey yoktu r bebeginizdemerhabalar benimde bebegime arsa teshisi koyuldu ve cok endiseliyim dogum yaptinizmi acana hersey yolundami
BebepinizGercekten cok tesekkur ediyorum bu yaziniz icin.bebeginizle saglikla nice gunler dilerim.bana da bu teshis koyuldu.suan 27.haftadayim.nifty testi yaptirdim sonuc temiz cikti sukur.yine de aklimdan bir turlu atip hamileligimin tadini cikaramiyorum.sadece tek bulgu arsa var.3 ay kaldi dogumuma.umarim her sey yolunda gider.
Bebeğiniz nasıl şimdi inşallahhh sağlıcakla gelmiştir. Bana da yeni teşhis konuldu yurtdışına gönderilen testten yaptırdm beklemedeyim ama hiç tadım tuzum kalmadı . Arsa dışında başka bi teşhis de konulmadı. Sizde de böyle miydi?
22+1 gebelik haftasındayım. Bugün detaylı ultrasonda söylediler. Başka hiç bir bulgu yok. Fetal dna testi de yaptırmıştım. Ambiyosentez önerdiler. Şoktayım. Lütfen yazarmısınuz bu sorunla karşılaşanlar. Çok kötü oldum.Arkadaşlar selam, bugün üye oldum, sabahtan beri çok kötüyüm. Arsa tanısı kondu bebeğime. Bu konuda konuşabileceğim birileri var mı
Merhaba benim kardeşimde 24 haftalık hamile. Ultrasonda arsa teşhisini koymuşlar. Daha önce tarama testlerini yaptırmamış sadece detaylı ultrason çekilmiş. Down için amniyosentez onermisler ama ultrasonda başka bir belirti yokmuş. Ense kalınlığı burun, kalp ve bağırsaklar normal. Tek belirti kalbe giden damarın yemek borusu arkasından geçmesi. Sizin yavrumuz nasıl inşallah sağlıkla doğmuşturGercekten cok tesekkur ediyorum bu yaziniz icin.bebeginizle saglikla nice gunler dilerim.bana da bu teshis koyuldu.suan 27.haftadayim.nifty testi yaptirdim sonuc temiz cikti sukur.yine de aklimdan bir turlu atip hamileligimin tadini cikaramiyorum.sadece tek bulgu arsa var.3 ay kaldi dogumuma.umarim her sey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?