Arpacık geçiren varmı?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
27
Öncelikle merhaba,2 yaşındaki oğlumun gözünde arpacık çıktı,2 ay oldu sıcak kompres teramycin çeşitli damlalar antibiyotik hepsini kullandık geçmedi, doktorlar 5-6 ay içinde geçer diyo, damla verip başından saliyolar ,ama hiç bu kadar uzun süre olanını duymadım, görmesine zarar vericek diye korkuyorum, ya ordaki şişlik kalıcı olursa ondan korkuyorum, böyle birşey yaşayan varmı?

Merhaba benim.kzimin gözünde var hemde nohut kadar ne yapsam gecmedi hepsi fasa fiso antibyotikler bilmem göz damlası falan hiç bı işe yaramadı tam üç ay kaldı öylece sonunda her gün gece ve sabah gözünün kapağını tuzlu ve sirkeli suyla sildim 15 güne yok oldu gitdi

Çok teşekkür ederim yorumun için,sizede çok geçmiş olsun ? Acaba hangi sirke olduğu farkedermi canım üzüm sirkesi var , onun içine tuz döküp silcem dimi?

Çok teşekkür ederim yorumun için,sizede çok geçmiş olsun ? Acaba hangi sirke olduğu farkedermi canım üzüm sirkesi var , onun içine tuz döküp silcem dimi?
Üzüm elma her ikisiylede yapdim nereye gitsem dediler yok.bu düzelmez amelyatla çıkarılmalı taş gibiydi ben kendimde inanmadım nasıl kayb oldu göz kapağındaydi sizdedemi öyle?

Üzüm elma her ikisiylede yapdim nereye gitsem dediler yok.bu düzelmez amelyatla çıkarılmalı taş gibiydi ben kendimde inanmadım nasıl kayb oldu göz kapağındaydi sizdedemi öyle?
Bizimki aslında biraz daha yumuşak, üzerine dokundugumda yerinden oynuyo gibi, gece uyurken sanki hiç yok sönuyo gibi , ama gündüz göz altı sis ve kırmızı duruyor , denicem inşallah geçer ya valla kullanmadığım ilaç kalmadı dediğiniz gibi hepsi fasa fiso 2 aydır böyle çocuk

Gece evet benim kızımda da kayb oluyodu kırmızısı da sonuyodu sabah bakiyodum kızarmış büyümüş çok şey denedim olmadı hatda diğer gozundede cikdi bı kaç tanesi yuvarlak olan yeri var ya oraya pamukla masaj yapar gibi sur sirkeli suyu ben kızım uyuduğu zaman siliyodum öyle sabah tekrar ediyodum

Önce yumuşak yayılmış gibi oluyo git gide sertlesiyo sendeki daha yeni insllah cabukda geçer gider Allah'ın izniyle

Tamam canım çok sağol gerçekten

Önce yumuşak yayılmış gibi oluyo git gide sertlesiyo sendeki daha yeni insllah cabukda geçer gider Allah'ın izniyle
İnşallah canım Allah razı olsun senden valla içimi rahatlattin cimerden hastanelere sayıp sovuyodum, bu çocukun ya gözüne zarar gelirse diye, inşallah geçirir

İnşallah canım Allah razı olsun senden valla içimi rahatlattin cimerden hastanelere sayıp sovuyodum, bu çocukun ya gözüne zarar gelirse diye, inşallah geçirir
Bende çok korkmusdum gözüne zarar gelir diye Allah'ın izniyle geçib gidecek her gün yap goruceksin kucule kucule kayb olacaq inşallah

Yakın zamanda böyle birşey yaşadık..Göz kapağının üstünde çıktı..Doktorun yazdığı iki ilaç damla/krem 3 günde yok etti...

Sizinle de paylaşayım..Doktorunuza danışın isterseniz...Çok geçmiş olsun..

Damla bu

Bu da kremi THIOCILLINE GÖZ POMADI

Ya çok teşekkür ederim bidahaki muayenesine kadar geçmezse bunları yazdircam sizede çok geçmiş olsun

Çocuklarımda değilde bende de var 2 aydır, doktor damla verdi yolladı hiçbir işe yaramadı. Acımıyor da öyle ufak bir şişlik duruyor. Sıcak kompres de geçirmiyor bi iner gibi oluyor sabah bir bakmışım yine pörtlemiş. Şu sirkeyi bende deneyeyim bari, eğer geçmezse operasyonla alırız diyorlar da korkarım ben

Geçmiş olsun canım inşallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…