• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arnica bora kullananlar

Sempatik hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
154
5
118
İstanbul
meraba arkadaşlar bugün süpürge makinesi alacam hangi magazaya gitsem arnica bora tavsiye ediyorlar alan var mı varsa yorumlarınızı bekliyorum BAŞKA MODELDE OLABİLİR:10::10:

su filtreli süpürgeler iğrenç oluyor.
siz hangi marka su filtreli kullanıyorsunuz?kullananlar çok hijenik olduğundan bahsetmiş çünkü,temiz zannedilen ev bile su filtreli bir süpürge ile temizlendiğinde suyu çok pis çıkıyormuş.bende bu yorumlardan dolayı arnika yada başka marka su filtreli almayı düşünüyordum,neden memnun olmadığınızı açıklarsanız sevinirim:)

siz hangi marka su filtreli kullanıyorsunuz?kullananlar çok hijenik olduğundan bahsetmiş çünkü,temiz zannedilen ev bile su filtreli bir süpürge ile temizlendiğinde suyu çok pis çıkıyormuş.bende bu yorumlardan dolayı arnika yada başka marka su filtreli almayı düşünüyordum,neden memnun olmadığınızı açıklarsanız sevinirim:)

kullanıyordum. her süpürüşten sonra o iğrenç suyu mide bulantısı ile temizlemek zorunda kaldığım için bıraktım kullanmayı. rowenta idi benimki. sanıldığı kadar hijyenik değil.
şimdiki süpürgeler tozu dışarı vermiyor ki onların tozu suya hapsettiğine kanayım. emiş gücünün diğer süpürgelerden farkı ne ki, temiz zannedilen evden bir sürü kir çıkarsın.
o cihazları her kullanımdan sonra temizlemek zorundasın , yoksa ev kokar gider. acele bir işin olduğunda evde bırakıp gitsen, iğrenç kokuyor. (hijyen neresinde ) :kkk:
bence akıl karı değil.

bende su hazneli süpürgelerin hiç kullanışlı olmadığını düşünüyorum evlendiğimde king in su hazneli modelini kullandım her süpürmeden önce su doldur süpürdükten sonra temzile ve temizliği de çok zordu tam temzilenmediği için koku yapıyordu hijyen konusunda toz torbalı süpürgeden bir farkı yok. tavsiye etmem.

Merhaba canım biz annemle bana aldık bu makinayı. ilk önce bende kararsızdım. fakir kullanıyorduk biz daha önce ve gerçekten cok güçlü motoru vardı bu yüzden ben tereddütteydim. Yakın komsularımızda kullananlar ve önerenler coğunluktaydı.
Öncelikle sunu söyleyeyim gerçekten süper bir makina. daha benimki açılmadı kutusunda ama ben anneminkini bizzat test ettim :D
cok güzel koku yayıyor eve . tozları dısarı üflemiyor kesinlikle. siz her ne kadar dersenizde deyin yeni makinalar dısarı toz vermiyor diye. ama hepsi muhakkak veriyor bizlerin gözle görmediği mikropları geri üflüyor. ayrıca o torbanın temizliği daha kötü bi cıkartıyorsun dısarı ev tekrar toz toprak içerisinde muhakkak makinayı balkona yada bahceye cıkarman gerekiyor içini acıp temizlemek için. fakat arnicanın böyle bir durumu yok. tüm pislikler içine doluyor. tabiki koku yapar bekletirsen sonucta ıslak bir bezi mutfağında beklet katlı dursun yada camasırı hemen asma acil işin olsun camasır makinasının içide koku yapar. yada makinanın kapagını işin bittikten sonra kapalı tut yine koku yapar değil mi? nasıl ki bir bezi yıkadıktan sonra işin bitince asıyorsan bir makinanın kapagını havalansın diye acıyorsan koku yapmasın diye bunuda temizlemelisin.
emin ol günlerce toz torbalı s.makinasını evinde bekletmenden daha iyidir su hazneliyi hemen acıp yıkaman.

üstelik cok hafif tasımak ordan oraya hiçte zor değil. cok güzelde çekiyor bence tozları filan. ben kesinlikle tavsiye ediyorum acıkcası.
ayrıca temizlemeside o kadar zor değil inan bana. eline bir eldiven geçirceksin içindeki güpürleri saç yumaklarını söyle bir elini gezdirince hemen eline gelcek zaten onları çöpe at hemen tıkar cünkü lavobaları geri kalan suyuda hemen tuvalete dök gitsin. içini güzelcede iki defa calkaladınmı koku filan yapmıyor.

Arnica Bora kullanıyorum ve çok memnunum 8 ay oldu evleneli hiçbir sorun yaşamadım. kabul ediyorum içini temizlemek belki biraz zor geliyor ama halıları tozları gerçekten iyi temizliyor... tavsiye ediyorum kesinlikle.

üstelik cok hafif tasımak ordan oraya hiçte zor değil. cok güzelde çekiyor bence tozları filan. ben kesinlikle tavsiye ediyorum acıkcası.
ayrıca temizlemeside o kadar zor değil inan bana. eline bir eldiven geçirceksin içindeki güpürleri saç yumaklarını söyle bir elini gezdirince hemen eline gelcek zaten onları çöpe at hemen tıkar cünkü lavobaları geri kalan suyuda hemen tuvalete dök gitsin. içini güzelcede iki defa calkaladınmı koku filan yapmıyor.

yorumundan gerçekten etkilendim bu makinayı almayı ciddi ciddi düşünüyorum!bu arada nacizane bir önerim var çöpleri toplama konusunda eline eldiven geçirip toplamak yerine kovanın içinde küçük bi süzgeç gezdirilebilirsin yada kirli su tamamen büyük bi süzgeçten geçirilebilir bence o kadarda zor omasa gerek:)iyi günlerde kullan detaylı açıklamaların için ayrıca teşekkürler

yorumundan gerçekten etkilendim bu makinayı almayı ciddi ciddi düşünüyorum!bu arada nacizane bir önerim var çöpleri toplama konusunda eline eldiven geçirip toplamak yerine kovanın içinde küçük bi süzgeç gezdirilebilirsin yada kirli su tamamen büyük bi süzgeçten geçirilebilir bence o kadarda zor omasa gerek:)iyi günlerde kullan detaylı açıklamaların için ayrıca teşekkürler

ne demek canim tesekkur ederim. sende gule gule kullan insallah.
dedigim gibi tavsiye ederim . ben oldukca memnunum. umarim sende memnun kalirsin.

Back
X