Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3 ay gibi bi süredir kullanıyorum, bende çok memnunum ,bende turbo başlığını sürekli kullanıyorum.hergün süpürsen simsiyah su kir pasak çıkacak yani.saçlarımda çok döküldüğünden turbo başlık onları tır tır içine çekiyo hem içine çekiyo hem fırçasına doluyo çok iyi oluyo yani.:)zannetmiyorum normal süpürglerin saçları bunun gibi toplicağını.toplayan vardır mutlakada ben bilmiyorum?suyunuda her defasında döküp temizliyorum içinde bırakmıyorum haftada 3 kez süpürüyorum.arkadşımın evini bununla süpürdük ilk defa aman allahım nasıl bi kir çıktı nasıl boşuna normal süpürgeyle süpürüyo ve süpürdüğümüz anda da ev silinmiş gibi göründü tabi sildik bide . ben hepa filtrenin nasıl yıkandığını sorcaktım,nasıl yıkıyosunuz arkadaşlar.
kesin karar vrdım arnıca alacagım ama reklamlarda arnıca hydra halı yıkama ozellıgı d olan makınasıyı gordum onu kullanan var mı ? hangısını alsam kı? onun da fıyatı uygun
sevgili balık mesajını yeni gördüm. ben de zaten sizden filtre numarasını deney yapmak için istemedim. sadece ne demek istediğimi tam olarak anlatan bir yazı alıntı yaptım. makineyi kullananlardan tek istediğim kılavuzuna bakıp bana "şu numaradır" demesiydi. eminim bunu yapmak senin bu mesajı yazana kadar harcadığından daha az enerji harcamana sebep olurdu.
sevgiler...
kızlar benimde toz torbalı süpürgem var hamileyim ve her süpürdükçe o toz kokusu beni mahvediyor. teyzemin arnica değil ama toz torbasız sulu elektrik süpürgesi vardı. o mesela süpürge yapmadan önce 1 kapak suya yumuşatıcı dökerdi ve evi mis gibi kokardı süpürdükçe. sizler de bu makinede öyle bişey yaptınız mı ? valla öyle bişey mümkünse valla taksitle de olsa hemen alırım [/
ben yuzey temizleyıcı denedim köpürdü ve filtreden köpük fışkırdı yumusaıcı deneyemedim korkumdan ama oda spreyi parfüm kolamya falan döküyorum bişey olmuyo