Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlamak istiyoruuuuuum
benimde arnica boram olsun bananeeee:84::84::84:
peki suyunu boşaltmak falan okadar zormu hani üşengeç değilimdir ama ne bileyim bazıları hergun boşalt tak falan demişlerde..
gerçi evim tozsuz olacaksa hergün boşaltsam ne olur ki
e tabiki içinde su kalırsa bakteriler ürer pis kokar.. zaten amacımız evimize hijyen sağlamak değil mi yıkayalımm :)) ne olcak ki..
okadar evi tozdan arındırıcak ta ben hala yıkaması dertlimi diye düşünüyorum..
benim gibi astımlı olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız ahhh ahhh. aldırıcam bende bundan en kısa sürede..
arkadaşlar ben bir türlü ikna olamadım diğer sitelerden de araştırdım arnica boranın öven kadar aldığına pişman olanda var ne yapacağımı şaşırdım aslında benim makinem belli aura clenmax ama çok pahalı alternatif arayışındayım o yüzden acilen de değişmem lazım makinemi şu an toz torbalı bir süpürge kullanıyorum ve halim içler acısı süpürüyorum ama yüzeysel bir temizlik evim hep toz içinde birde ara sıra gıcık halinde bi öksürük tutuyor bunuda süpürgemin iyi temizlememesine bağlıyorum aura clenmax harika evde tozdan zerre kalmıyor ama 2200.00tl çok pahalı çooookkk..((((
ben daha öncede yazmıştım karar senin ben çok beğendim 3 günde 1 süpürüyorum evi emiş gücüde güzel yani benim halılarım sahagy keçe gibi olmuşlardı ama şimdi kabardı halılarım evde ki tozlarada azaldı artık hergün toz almıyorum fiyatına göre güzel süpürge temizliğne gelince ben önce kirli suyu klozete döküyorum zaten saç tüğ falan içindeki parçaya birikiyo onuda elimle alıyorum yani ne olucak ki çok abartılıyo makinenin temizliği topla at çöpe evimizin tozu kiri elalemin değil ya kovasını da çalkalayıp küvete ters ceviriyorum ben akşama kadar suyu süzülüyo orda kendi kendine kuruyo yani ben çok memnunum keşke daha önce alsaydım