sonunüpürgemi aldım:) arnica beni bir türlü ikna etmedi bir süre sonra emiş gücü düşüyor diyen çok tekrar eksi süpürgemde yaşadıklarımı yaşamak istemedim aura cleanmax aldım.bu temizlik robotu harika arkadaşlar paraya kıyamıyordum ama taksit yaptırdım düşündüm ki sağlık için bu gerekli her ay 140-150 tl taksit ödeyip yorulmadan alabilirim bu cihazı sonuçta eften püften sebeplerden bu kadar para çıkıyo elden zaten hiç değilse ebedilik bir makinam oldu.eşimi ikna edemiyordum fiyat konusunda cihazı oda çok beğeniyordu aslında ama işte pahalı deyip duruyordu.kayın validem 2yıl önce almıştı bu cihazdan servis yıllık ücretsiz bakım için aradı evi bende arayan bayana bize süpürgeyi satan kişiyi tekrar yönlendirmelerini istedim bayan şuan ona ulaşamam ama başka biri yollayalım dedi bende eşimle muhabbeti var o ikna edbilir anca dedim:) sonra bayanla bi anlaşma yaptık :) mağaza müdürüne eşimi arattı ikna kabiliyeti olan biri arasın dedim çünkü:)ve benimle konuştuğunuzu söylemeyin dedim çünkü alıp- almama konusunda muallakta benim arattırdığımı düşünürse almaz ama tesadüfen ararsalar 'aa bak görüyo musun?allah mı gönderdi tamda acil süpürge lazımken diyecek' tabi arayan beyde benim evdeki toz sorunumu bildiği için tabiri caizse damardan girdi.akşam eşlim geldi ne karar verdiğini çok merak ettim ama soramıyorum anlayacak yoksa niye aratıyosun falan diyecek:) elini yüzünü yıkarken zil çaldı bi baktım ihlastan gelmişler kapıyı açtım eşimi soruyorlar evet evde dedim, tamam diyor sizden hiç söz etmedik.eşime de şaşırmış gibi yaptım çok sevindim falan hemen aldı cihazı zavallı aşkım bana süpriz yaptı sanıyor bi öğrense en büyük süpriz ona olacak:))))))))
halıyı yukarı kaldırması temel krıter olmamalı dıe dusunuoorum kac numaralı partıkullerı emıyo ucuruo kacırıo bılmıoorum ama sonucta tozla ugrasıooruz kımse evde atom parcalamıo canım sen ıyısı mı arnicanın musterı hızmetlerınden tasarım muhendıslerıyle goruş sanırım onlar sana en guvenılır bılgıyı verır
ben aldım bu süpürgeden ve çook memnunum kızlar,
tavsiye ediyorum valla herkese,
süpürgenin başlğında böyle dönen bir fırça var , bütün saçı kılı alıyor ..
ve emiş gücü de çok fazla..
özellikle de sulu olması çok avantaj,,
toza boğulmuyor ortalık
Beylikdüzü Migros'ta geçen hafta tanıtımı vardı Arnica ürünlerinin,bende ne zamandır almayı düşünüyorum.Bu süpergelerin iki modeli var çelik borulu olan 289 ytl.Plastik boru 189 ytl..
Sanırım bende çeyize bundan alacağım..
ben de çeyiz için uzun süredir araştırıyorum bugün almaya karar verdim son kez bakayım deyip bu başlığı farkettim arnica bora hakkındaki yorumlar oldukça güzel artık benim de arnica m var :) ben de yeşil renk aldım çelik borulu istoç toptan satış yerinden 185 ytl e aldım... Güle güle kullanırız inşallah :)
kızlar benimde toz torbalı süpürgem var hamileyim ve her süpürdükçe o toz kokusu beni mahvediyor. teyzemin arnica değil ama toz torbasız sulu elektrik süpürgesi vardı. o mesela süpürge yapmadan önce 1 kapak suya yumuşatıcı dökerdi ve evi mis gibi kokardı süpürdükçe. sizler de bu makinede öyle bişey yaptınız mı ? valla öyle bişey mümkünse valla taksitle de olsa hemen alırım
ben arnica sılu süpürge kullanıyorum ama yumoş konulmaz sulu süpürgeyebozulur bence ilk defa duydum. ben kolonya döküyorum içine ama şu kokulu olanlar varya bebek kolanyalarından sıkıyorum biraz mis gibi kokuyo yada yumoşun oda parfümünden sıkabilirsin ama yumoş filtreyi tıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?