Arnica bora kullanan varmı.?

ağlamak istiyoruuuuuum
benimde arnica boram olsun bananeeee:84::84::84:

peki suyunu boşaltmak falan okadar zormu hani üşengeç değilimdir ama ne bileyim bazıları hergun boşalt tak falan demişlerde..
gerçi evim tozsuz olacaksa hergün boşaltsam ne olur ki

ben bir kere kullandım. yıkanabildiği için basit oluyor. içinde suyu ile bırakmamaya çalış ne kadar temiz olursa olsun koku yapar sonuçta. internetteki yorumlar falan hep bu yönde. çalkalayıp kaldırırsın. o kadar basit yani. tencere gibi zaten kapağı falan
ben günlük kullanım içinde fakir şarjlı model aldım, arnica bora yı çalıştığım için haftada bir kere ancak kullanırım ki yeterli bence. sende öyle yapabilirsin cnm

yıkaması zor değilde içine biriken saçlar tozlar vs onalrı eldivenle alıp poşete doldurdum ben tıkanmasın gider diye sonra çalkalayıp kuruladım kaldırdım içinde su kalmaması gerkeiyor koku yapıyormuş

e tabiki içinde su kalırsa bakteriler ürer pis kokar.. zaten amacımız evimize hijyen sağlamak değil mi yıkayalımm :)) ne olcak ki..
okadar evi tozdan arındırıcak ta ben hala yıkaması dertlimi diye düşünüyorum..
benim gibi astımlı olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız ahhh ahhh. aldırıcam bende bundan en kısa sürede..

kızlar bende reklamlarda gördüm ve araştırayım dedim.sizin yorumlarınızı çok önemsiyorum.epeydirde elektrik süpürgem nasıl olsa diye düşünenlerdenim.bende çeyizime arnica bora almaya karar verdim.duruşu çok güzel umarım memnun kalırım sizler gibi

hiç düşünmeden alın vallahi o fiyata süper bir süpürge komsumun ihlas marka var ondan bir kaç kere almıştım denemek için hem bende alırım dedim memnun kalırsam ama çok ağar makina yerinden kalkmıyo bir sürü ıvır zıvırı var hemde çok pahalı ne gerek var dedim sonra borayı aldım kızlar bu arada arnicanın reklamını ne çok yaptık değilmi

ben de çeyizime almıştım hepsi buradadan 195 tlye.burda yorumları okuyunca yanlış seçim değilmiş diyorumm

ben bugun bısıy yaptım :)) su kovasının ıcıne parfumumden sıktım oda spreyı de olur da benım elıme parfum gectı veeee ınanamadımmmm missss gibi oldu :) kım ne derse desın acayıp memnunum verdıgım para kurusuna kadar helalll olsun :)

kızlar merhaba,
bende ihlasın temizlik robotu var çok memnunum ama kullanım sonrası temizlik aşaması ve kullanımı zor.
yoksa süper temizliği var.
uzun zamandır 2. bir su filtreli mak. arayışındaydım.
anlattıklarınıza göre arn.bora gayet iyi fakat kafama takılan bişey var bahsettiğiniz bora tv reklamlarına çıkan mı?

Son düzenleme:

merhaba konu ile alakası yok ama bende eski bir astımlı olarak yazmadan geçemeyeceğim
bilirim o öksürük nöbetlerini en çokta trafikte araçta tuttuğunda mahvolurdum.açıp fıs fıs yapardım ama o da yan etki yapıp tir tir titretirdi tüm vücudumu frene bile basamazdım.
kullanmadığım ilaç kalmamıştı.
kısacası şuanda çok şükür geçti sana da yardımcı olmak isterim tabi eğer sen istersen..

Merhaba.. cevapların hepsini okumadım ama Arnica kullanıcısı olarak cevap vereyim..
3-4 ay önce bir arkadaşım tavsiye etmişti..Bizim evde tüylü bir kızımız var :119:, sinbonun küçük makinası yeterince temizlemiyordu. Hiç düşünmeden ve araştırmadan, sırf arkadaşım söyledi diye aldım (onun da bol tüylü bir oğlu var) ilk kullandığımda temizliği, tutuşu falan çok hoş geldi ama makinanın temizlenmesi pek hoşuma gitmedi.. Kıllar her yere yapışıyor, elimle midem bulana bulana temizledim . Toz torbalıya alışmışım heralde, biraz pişman oldum. ama sonra reklamda gördük, sadece suyu boşaltıyorlar, temizlemek için uğraşmıyorlar. Bir süre öyle yapayım dedim. Suyu boşaltmak çok basit, zaten büyüklüğüne ters orantılı olarak çok hafif bir makina.
Sonra eşim kullanmaya başladı :) çok beğendi, havalandırmalı fırçasına bayıldı.. Temizliğini de eşim yapıyor . Kedimizin tüylerini koltuklardan iyice temizliyen ucu da çok iyiymiş. Yani, eğer temizliğini siz yapmıycaksanız kesinlikle çok çok iyi bir makina. Ben bi internet sitesinden 193 tl aldım. Fİyatları her yerde değişiyor, ii araştırın.

Son düzenleme:
deveyukunde havaleyle 175tl. bu siteyi bilmiyordum burda bir arkadaş yorum yaparken ordan aldıgını söylemiş bende bunun peşindeydim daha ucuzu olur mu diye girdim ve buldum :))

verdim siparişi kargoyla 180 lira sanırım en ucuz ben aldım :) kaçırmayın derim almayan varsa hem hızlı gönderi diyor herhalde çabuk gelir çok heyecanlıyım alt tarafı süpürge ama çeyiz işte nihayetinde.

ben bu süpürgeyi hepsi buradadan aldım.ve hiç beğenmedim.aldığım gün geri iade ettim.emiş gücü hiç yok.birde utanmadan 2400w yazmışlar.tozu suya çektiği için su çamur gibi oluyor.emiş gücü çok kötü.benim eski süpürgembile ondan daha iyi çekiyordu.eski süpürgemi yaptırdım borayı gönderdim.reklamlarda gördükçe bile sinir oluyorum.emiş gücü çok az.iyi düşünün.temizliğide hiç pratik değil.içindeki kılları vb.şeyleri alıyorsunuz.sonra tüm parçaları yıka ve kurula.gerçi tüm sulu sistemde temizlik zor.çünkü kurulamak ve parçalarıyıkmak insanın zoruna gider.inanın emiçgücüne çok canımsıkıldı.ben 2400 w görünce halıyı çok iyi temizler dedimamatam bir fiyasko.bazı arkadaşlar emiş gücünden çok memnun.belki bana gelen süpürge bozuktu.ama emiş gücü çok kötüydü.o yüzden kimseye önermem.

arkadaşlar ben bir türlü ikna olamadım diğer sitelerden de araştırdım arnica boranın öven kadar aldığına pişman olanda var ne yapacağımı şaşırdım aslında benim makinem belli aura clenmax ama çok pahalı alternatif arayışındayım o yüzden acilen de değişmem lazım makinemi şu an toz torbalı bir süpürge kullanıyorum ve halim içler acısı süpürüyorum ama yüzeysel bir temizlik evim hep toz içinde birde ara sıra gıcık halinde bi öksürük tutuyor bunuda süpürgemin iyi temizlememesine bağlıyorum aura clenmax harika evde tozdan zerre kalmıyor ama 2200.00tl çok pahalı çooookkk..((((

ben daha öncede yazmıştım karar senin ben çok beğendim 3 günde 1 süpürüyorum evi emiş gücüde güzel yani benim halılarım sahagy keçe gibi olmuşlardı ama şimdi kabardı halılarım evde ki tozlarada azaldı artık hergün toz almıyorum fiyatına göre güzel süpürge temizliğne gelince ben önce kirli suyu klozete döküyorum zaten saç tüğ falan içindeki parçaya birikiyo onuda elimle alıyorum yani ne olucak ki çok abartılıyo makinenin temizliği topla at çöpe evimizin tozu kiri elalemin değil ya kovasını da çalkalayıp küvete ters ceviriyorum ben akşama kadar suyu süzülüyo orda kendi kendine kuruyo yani ben çok memnunum keşke daha önce alsaydım

çokmasuma katılıorum ewinin kiri sonuçta onu temizlemek zorundasın midende bulansa.bende ilk aldığımda pek kafam almamıştı ama şuan memnunum fiatına göre hemde mükemmel yani.turbo fırçasının tekerlekleri tırıt tırıt halıyı kazıo hiç PİŞMAN DEİLİM 1 AYDIR KULLANIORUM.

rengarenmavi evet turbu başlığı çok güzel hele spürme bittikten sonra o turbo başlığa toplanan saçlar daha güzel emin oluyosun evinin temizlendiğine ben içine yumoş oda spreyi sıkıyorum bide çünkü hediye gelen koku bitti ev mis gibi kokuyo

sonunüpürgemi aldım:) arnica beni bir türlü ikna etmedi bir süre sonra emiş gücü düşüyor diyen çok tekrar eksi süpürgemde yaşadıklarımı yaşamak istemedim aura cleanmax aldım.bu temizlik robotu harika arkadaşlar paraya kıyamıyordum ama taksit yaptırdım düşündüm ki sağlık için bu gerekli her ay 140-150 tl taksit ödeyip yorulmadan alabilirim bu cihazı sonuçta eften püften sebeplerden bu kadar para çıkıyo elden zaten hiç değilse ebedilik bir makinam oldu.eşimi ikna edemiyordum fiyat konusunda cihazı oda çok beğeniyordu aslında ama işte pahalı deyip duruyordu.kayın validem 2yıl önce almıştı bu cihazdan servis yıllık ücretsiz bakım için aradı evi bende arayan bayana bize süpürgeyi satan kişiyi tekrar yönlendirmelerini istedim bayan şuan ona ulaşamam ama başka biri yollayalım dedi bende eşimle muhabbeti var o ikna edbilir anca dedim:) sonra bayanla bi anlaşma yaptık :) mağaza müdürüne eşimi arattı ikna kabiliyeti olan biri arasın dedim çünkü:)ve benimle konuştuğunuzu söylemeyin dedim çünkü alıp- almama konusunda muallakta benim arattırdığımı düşünürse almaz ama tesadüfen ararsalar 'aa bak görüyo musun?allah mı gönderdi tamda acil süpürge lazımken diyecek' tabi arayan beyde benim evdeki toz sorunumu bildiği için tabiri caizse damardan girdi.akşam eşlim geldi ne karar verdiğini çok merak ettim ama soramıyorum anlayacak yoksa niye aratıyosun falan diyecek:) elini yüzünü yıkarken zil çaldı bi baktım ihlastan gelmişler kapıyı açtım eşimi soruyorlar evet evde dedim, tamam diyor sizden hiç söz etmedik.eşime de şaşırmış gibi yaptım çok sevindim falan hemen aldı cihazı zavallı aşkım bana süpriz yaptı sanıyor bi öğrense en büyük süpriz ona olacak:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…