Elektrikli Süpürgeler arnica bora 5000 kullananlar yardım edebilir misiniz ?

gazel123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
95
2
96
33
arkadaşlar çeyizim için arnica bora 5000 sulu süpürge almak istiyorum,memnun kalanlar var mı ? parçalarını yıkamak temizlemek sorun değil benim için yaparım bunları,tek isteğim gerçekten evin temiz olması. kullananlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum eğer olumlu yorumlar gelirse yarın hemen alacağım

Son düzenleme:
bir çok yerden,kişiden yorum almanız gerek bu ürünü almanız için.hiç tavsiye edilmeyen bir ürün.eğer o fiyatta isterseniz phılıps'in hepa filtreli olan uygun modelleri var.mutlaka ama mutlaka phılıps öneririm.ben de phılıps maraton kullanıyorum.inanılmaz bir emiş gücü var.kullanımı ve saklaması da güzel.bunlar da önemli.

bir çok yerden,kişiden yorum almanız gerek bu ürünü almanız için.hiç tavsiye edilmeyen bir ürün.eğer o fiyatta isterseniz phılıps'in hepa filtreli olan uygun modelleri var.mutlaka ama mutlaka phılıps öneririm.ben de phılıps maraton kullanıyorum.inanılmaz bir emiş gücü var.kullanımı ve saklaması da güzel.bunlar da önemli.

çevremde arnica borayı öneren de vardı şimdi kafam karıştı :50: kullandığınız süpürgenin kodunu da yazabilir misiniz ?

Ben astım hastasıyım daha once rowenta nin toz torbasiz hepa filtreli Süpürgesini kullandim ama beni her seferinde tozlarla ugrasmak mahvetti sulu Süpürge araken arnica bora 5000 e rastladim bir cok seçenek vardı fakat bütçeyi fazla delmek istemediğim icin arnicayi seçtim simdi cok da memnunum toz falan kalmadi evde birde turbo fircasi var ki kılı tüyü bırakmıyor kısacası ben tavsiye ederim zira philips 700 lira falan ihlas in ki se sanirim 2 bin lira eger uygun birsey arıyorsanız arnica sizin icin en iyi seçenek

Ben astım hastasıyım daha once rowenta nin toz torbasiz hepa filtreli Süpürgesini kullandim ama beni her seferinde tozlarla ugrasmak mahvetti sulu Süpürge araken arnica bora 5000 e rastladim bir cok seçenek vardı fakat bütçeyi fazla delmek istemediğim icin arnicayi seçtim simdi cok da memnunum toz falan kalmadi evde birde turbo fircasi var ki kılı tüyü bırakmıyor kısacası ben tavsiye ederim zira philips 700 lira falan ihlas in ki se sanirim 2 bin lira eger uygun birsey arıyorsanız arnica sizin icin en iyi seçenek

ne kadar süredir kullanıyorsunuz arnica borayı,emiş gücünde hiç azalma oldu mu

Üç ay oldu ama azalma yok şimdilik temizliğine dikkat ederseniz bit sorun olmaz sanırım

Bu supurge başimin belasi Aldigima cok pişmanım 2 senedir kullaniyorum ve hic memnun degilim.param resmen boşa gitti =( emiş gücü yetersiz, temizlemesi zor.supurgeyi her calistirdiginda suyunu temizlemek zorundasin bir kac saat kalsa bile koku yapiyor.kesinlikle tavsiye etmem.en onemli eksigi emis gücunun düşük olması

Canım benim kızım astım hastası bende sulu süpürge arıyordum bu makina hakkında çok olumlu şeyler duydum ve eşim sürpriz yapıp almış inan çok memnun kaldı müthiş toz topluyor temizliği bakımı herşey kolay ve güzel sonuç veriyor...şiddetle tavsiye ederim :)

Bende hiç tavsiye etmem nerdeyse 2aya bi garantiye gidiyo ilk yıl iyiydi ama artık kötü B'nde alacam roventa 8221 düşünüyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sulu supurgeyi gecmiste kullanan biri olarak kesinlikle hepa filtreli supurgw oneririm iki haftadir kullaniyorum cok memnunum temizligide oldukca kolqy

Bu supurge başimin belasi Aldigima cok pişmanım 2 senedir kullaniyorum ve hic memnun degilim.param resmen boşa gitti =( emiş gücü yetersiz, temizlemesi zor.supurgeyi her calistirdiginda suyunu temizlemek zorundasin bir kac saat kalsa bile koku yapiyor.kesinlikle tavsiye etmem.en onemli eksigi emis gücunun düşük olması

Ay olduda yaz gunu yanlislikla.unuttuysa resmen les gibi bir koku suli supurge sorumlulil gerektiriyor ben yerine getiremedim bu sorumlulugu:(

Ay olduda yaz gunu yanlislikla.unuttuysa resmen les gibi bir koku suli supurge sorumlulil gerektiriyor ben yerine getiremedim bu sorumlulugu:(

Aynen canimm katiliyorum.Philips marathon aldim rahatlik ve temizlik neymiş anladim. Meğer ben evi hic supurmuyomusum daha dogrusu süpürgede iş yokmuş =)philipsle evde tozdan eser kalmadi

Aynen canimm katiliyorum.Philips marathon aldim rahatlik ve temizlik neymiş anladim. Meğer ben evi hic supurmuyomusum daha dogrusu süpürgede iş yokmuş =)philipsle evde tozdan eser kalmadi

Gule gule kullanin arkadasim
bende fakir in kisini aldim oglum astim hastasi oldigundan tavsiye ettiler cok icim rahat

kesinlikle uzak dur bin pişmanm oglmun saglı için aldm halıyı ii süpürüo parke üstndeki kıkları almıo artı temzlemesi hiçtekolay deil l

Back
X