Arnhem Paylasim Alani(Tanisma)

hilde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
14
2
42
herkese slm arkadaslar ben arnhmde oturuyorumburaya geleli nerdeyse 2 bucuk ay oldu eger benim gibi yeni gelmis yada daha onceden oturan arkdaslar varsa onlarla tanismak isterim ..............
Cunku ben pek sevemedim bu soguk ve gri bulutlarla dolu ulkeyi konuamak kaynasmak isterim

merhaba canim. seni cook iyi anliyoruz. kendine zaman ver, stres yapma. ben zutfhen de oturuyorum arnhem yakin. genelde kiyafet almak icin arnheme gelirim oranin carsisinda gezerim... insallah bir gun tanisiriz. selamlaaara.s.

Alisirim diyorum evet ama alisamiyorum iste hersey ayni tek duze siradan tamam belki yasam sartlari acisindanburasi cok guzel ama bulbulu altin kafese koymuslar ah vatanim demis!!!
Haklsiniz alisicam cunku alismam gerekiyor kendim icin olmasa bile dunyaya gelmeyi bekleyen bebegim icin alisacam.....

selam hilde hosgeldin kulube evet buralara alismak zor ama gordugun gibi bi sitede insan biraz olsun bu soguk ve belli olmayan havasartlari olan ulkeden uzaklasiyor sicak bi ortam buluyosun umarim bebisinide hayirlisiile dunyaya getirirsin allah yardimcin olsun unutma yanliz deyilsin her an paylasmak icin bizler burdayiz kendine iyi bak gorusmek dilegiyle

slm arkadaslar bende ayni dertteyim yeni geldim ama alisiyorum umarim hepimiz icin en iyisi olur fisfisfis

Evet gercekten alismak zorda olsa alismak zorundayiz.Kendi vatanimiz civil civil burayla kiyaslama yapildigi zaman alismak cok zor,ama baska careside yok.Umarim cabuk alisirsiniz.Hilde cim anne oluyorsun hayirlisi olsun canim Allah anali babali buyutsun.Alisman icin sana bir ugras olur.Ozllew sende hosgeldin KK ya

merhaba!ben cagla.bende wijchende oturuyorum.13 senedir burdayim.seninle tanismak isterim.msj birakirsan burdan sevinirim.slm.doe

arkadaslar arnhemdekiler neden bu sayfa burada kaldi.. yazin lutfen tanisalim bende arnhemdeyim bole kaldik tanisip birbiimize destek olalim
arnhemden KK ya giren bu kadar kadin az bence

arkadaslar arnhemdekiler neden bu sayfa burada kaldi.. yazin lutfen tanisalim bende arnhemdeyim bole kaldik tanisip birbiimize destek olalim
arnhemden KK giren bu kadar kadin az bence

Slm arkadaslar Arnhem uyuyo heralde bayanlar hadi yazin birseyler.Nerelerdesiniz?

mirmirmirmir uyuyorsunuz uyuyorsunuz ......... bir senede birkac mesaj....:çok üzgünüm: ama uyuyorsunuz...

merhabalar bende arnhemde kaliyorum hatta burda dogmus sayilirim inanin bayagi giren var bu siteye arnhemde ama yazma geregi duymamislar herhalde !! uyada farkinda degiller .. kismetse gorusup tanisiriz birileriyle .. hadi gorusmek uzere diyelim ALLAHAISMARLADIK !

merhaba hemserilerim :) nasilsiniz. Ben Zeynep arnhem' de dogup buyudum fakat 2007 yilinda evlenip konyaya tasindim. Esim hollanda'ya gelmek istemedi ve bende mutlulugum icin turkiyeye geldim.
Benim butun sulalem arnhemde, konyada bir tek ben varim buda cok zoruma gidiyor ama kocam vatanindan vazgecmiyor. Cok yalnizim kimsem yok burda, alismaya calisiyorum ama hep yalniz olacagim... Hollanda da dogup buyuyen birisi de Turkiye ye alismasi cok zor kizlar.

Su anda konya da hollandaca tercumanlik yapiyorum fazla is cikmiyor ama arada yine tek tuk oluyor.

Son düzenleme:
merhaba arkadas ben dokuz senedir holandadayim apeldoorn sentinde ama daha alisamadim biraz zor ama urasacak her zaman bir sey bulmaniz gerek
hepinize selamlar

merhaba arkadas ben dokuz senedir holandadayim apeldoorn sentinde ama daha alisamadim biraz zor ama urasacak her zaman bir sey bulmaniz gerek
hepinize selamlar :uhm:

Merhaba gulawin ik woon in Arnhem,,,,2,5 yildir buradayim ama nasil alisacagim bilemiyorum valla....hic sevmiyorum buralari hicccc:1no2::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama
Hepimize, alisamayan herkese allah sabir versin !!

Merhaba arkadaslar, bende arnhemde kaliyorum. Ben burda dogdum ama yinede turkiyemi cok ozluyorum.

merhaba,
ben 30 senedir arnhemde kaliyorum arnhem zuid :)))
emin olun 30 senedir burda buyudugume ragmen elbette vatanimizi ozluyorum.
ama sizler gibi degil,,, sizler ailelerinizi arkanizda biraktiniz ve vatan ozlemi yani sira aile ozlemi de cekiyorsunuz.
benimde ailem burda oldugu icin 2-1 sadece vatanimi ozluyorum.

Bence bu devlete ulkeye sehire uyum saglayabilmek icin oncelikle buranin dilini ogrenmeniz sart.
ya cocugunuz vardir yada allah nasip ederse olacaktir.
onun okul durumunu takip etmek nedeniyle olsun. kendinizi gelistirmek yonu ile olsun dil herseyden cok cok onemli...
Ayrica guzel hos tamam gelip gitmeler birbirlerine ama bu ne kadar faydali?? yolunuzda ilerliyormusunuz yoksa sadece o ne yapmis bu ne yapmis diye milletin hayat hikayesinimi dinliyorsunuz??? resmen pisikolog yerine koyuyorlar insanlari :)))

kutuphane var al kendine cocuk kitaplari oku oku oku Okumak dinimizdendir .
cook buurthuisler var burda faliyetler var. bu faliyetlere katilip toplum icine girmek gerek...
yarinimiz bize ne getirecek bilinmez allah muhafaza basimiza birsey gelse veya evladimizin dilimizin olmadigindan tokezleriz.

Arnhem guzel ben seviyorum arnhemi hollandada ki hic bir sehire degismem. belkide burda buyudugumdendir ama diger yerler boguyor beni ozelikle buyuk sehirler ...
neyse olaki bi sorunuz veya paylasmak istediginiz birsey olursa seve seve yardimci olmak isterim

merhaba zeynep arkadasim..

dedigin gibi arnhemimiz cok guzel bende cok seviyorum dogup buyudugum sehri. Hicbiyere degismem.. Cok ozluyorum oralari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…