• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armut uygulamasi sizce güvenilir mi

Gulmira0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
210
106
23
21
Kızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi

Armut uygulamasındakiler sadece o platformda ismini duyuran firmalar. Firmanın işini düzgün yapması veya yapmaması Armut'u bağlamaz.

Çevrenizdeki yapı malzemeleri satan bi yerden fiyat alın. Onların tanıdık ustaları olur genelde.

Ve parayı önden asla peşin vermeyin.

Kızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi
Altında yorum oluyormu iyi veya kötü onlara göre değerlendirebilir.

Biz bir kez hizmet aldik ve dolandirildik. Armut sonra o sirketi portfoliosundan cikardi ama anlasilan o ki portfolio’a almak icin herhangi bir kriteri yok. Ben ikinci bor sans vermeyi dusunmem.

Armut uygulamasındakiler sadece o platformda ismini duyuran firmalar. Firmanın işini düzgün yapması veya yapmaması Armut'u bağlamaz.

Çevrenizdeki yapı malzemeleri satan bi yerden fiyat alın. Onların tanıdık ustaları olur genelde.

Ve parayı önden asla peşin vermeyin.
Ofisimiz var ziyaret edin dediler numara verdiler de boyayan biri varsa içim rahatlardi biraz bayramdan önce yapmak istiyorum ama kararsızım

Yorumlar çok iyi ama tereddüt ettiğim nokta hepsinin aynı gün içinde yazılması
Boya konusunda mı peki
Fake yorum o zaman. Hem de cok amatorce.

Bizim tasima sirketiydi. Esyalari teslim edene kadar 2-3 defa gorustuk. Komsularim falan ben tasinirken ne profesyonel sirket diye konusmuslar. Sonra esyalarim teslim edilmedi. Ic isleri bakanligina bagli kamyoncular bilmemnesine ulastim, oradan sirketi arayip da bakanlik adi gecince teslim edildi esyalarim ama hasar almamis tek bir esyam yoktu.

Biz armuttan bi kaç kez hizmet aldık hep de çok memnun kaldık, ben uygulamaya ilan verip ne istediğimi ayrıntılı yazıp eşimin numarasını verdim. Ustalar erkeklerle daha kolay iletişim kuruyorlar. Bi de ben pazarlık yapamam kandırılırım diye pek muhatap olmuyorum.

Mutfak dolaplarımızdan tutun da deprem sonrası dolapların duvara sabitlenmesine kadar elim ayağım olur Armut benim.

Biz armuttan bi kaç kez hizmet aldık hep de çok memnun kaldık, ben uygulamaya ilan verip ne istediğimi ayrıntılı yazıp eşimin numarasını verdim. Ustalar erkeklerle daha kolay iletişim kuruyorlar. Bi de ben pazarlık yapamam kandırılırım diye pek muhatap olmuyorum.

Mutfak dolaplarımızdan tutun da deprem sonrası dolapların duvara sabitlenmesine kadar elim ayağım olur Armut benim.
Bende numarayı aradım önce kendim konuştum akşam eşim konuştu şirketimize bekleriz dediler ben de mutfak dolabı kapı boya hepsini yapmak istiyorum dedim ustalara söyleyip fiyat Alacam dedi hemen dönüş yaptı bugünlerde yapmak istiyorum bir yandan güvendim bir yandan aklımda şüpheler var kararsızım

Bende numarayı aradım önce kendim konuştum akşam eşim konuştu şirketimize bekleriz dediler ben de mutfak dolabı kapı boya hepsini yapmak istiyorum dedim ustalara söyleyip fiyat Alacam dedi hemen dönüş yaptı bugünlerde yapmak istiyorum bir yandan güvendim bir yandan aklımda şüpheler var kararsızım

Mesela mutfak dolabını yaptırdığımız kişiye önce ufak tefek evdeki işleri yaptırdık sonra memnun kalınca daha büyük işler verdik. Siz de birden hemen hepsini aynı kişiye vermeyin. Benim bahsettiğim işler 3-4 ayrı usta mesela..

Mesela mutfak dolabını yaptırdığımız kişiye önce ufak tefek evdeki işleri yaptırdık sonra memnun kalınca daha büyük işler verdik. Siz de birden hemen hepsini aynı kişiye vermeyin. Benim bahsettiğim işler 3-4 ayrı usta mesela..
Anladım hangi şehirde yaşıyorsunuz peki bende deprem bölgesindeyim

Anladım çok geçmis olsun size aynı şehir olsaydı çağırdıniz ustaları çağırirdim o yüzden sordum

Çok geçmiş olsun tahmin ettim neden sorduğunuzu. Eve gelince de bi fikriniz olur. Biz bazı ustaları hiç beğenmedik mesela bazısı da esnaf gibi esnaf oluyor belli ediyor kendini.

Badana için etraftaki nalburlara bir gidin onlarda civardaki ustaların telefonu oluyor

Ben birisi ile çalıştım ordan badanada. Hem uygun fiyat verdi hemde temiz iş yaptı

10’dan fazla hizmet aldım, hepsinden de memnun kaldım. Hele bir boyacı abi var, benim aracılığımla bizim şirkete bile boya yaptı.
İşini düzgün yapan birisiyse armut çilek farketmiyor açıkçası, şans işi.

Back