Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altında yorum oluyormu iyi veya kötü onlara göre değerlendirebilir.Kızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi
Biz bir kez hizmet aldik ve dolandirildik. Armut sonra o sirketi portfoliosundan cikardi ama anlasilan o ki portfolio’a almak icin herhangi bir kriteri yok. Ben ikinci bor sans vermeyi dusunmem.Kızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi
Yorumlar çok iyi ama tereddüt ettiğim nokta hepsinin aynı gün içinde yazılmasıAltında yorum oluyormu iyi veya kötü onlara göre değerlendirebilir.
Ofisimiz var ziyaret edin dediler numara verdiler de boyayan biri varsa içim rahatlardi biraz bayramdan önce yapmak istiyorum ama kararsızımArmut uygulamasındakiler sadece o platformda ismini duyuran firmalar. Firmanın işini düzgün yapması veya yapmaması Armut'u bağlamaz.
Çevrenizdeki yapı malzemeleri satan bi yerden fiyat alın. Onların tanıdık ustaları olur genelde.
Ve parayı önden asla peşin vermeyin.
Boya konusunda mı pekiBiz bir kez hizmet aldik ve dolandirildik. Armut sonra o sirketi portfoliosundan cikardi ama anlasilan o ki portfolio’a almak icin herhangi bir kriteri yok. Ben ikinci bor sans vermeyi dusunmem.
Dolandırıcıdır o halde.Yorumlar çok iyi ama tereddüt ettiğim nokta hepsinin aynı gün içinde yazılması
Yorumlar çok iyi ama tereddüt ettiğim nokta hepsinin aynı gün içinde yazılması
Fake yorum o zaman. Hem de cok amatorce.Boya konusunda mı peki
Kızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi
Bende numarayı aradım önce kendim konuştum akşam eşim konuştu şirketimize bekleriz dediler ben de mutfak dolabı kapı boya hepsini yapmak istiyorum dedim ustalara söyleyip fiyat Alacam dedi hemen dönüş yaptı bugünlerde yapmak istiyorum bir yandan güvendim bir yandan aklımda şüpheler var kararsızımBiz armuttan bi kaç kez hizmet aldık hep de çok memnun kaldık, ben uygulamaya ilan verip ne istediğimi ayrıntılı yazıp eşimin numarasını verdim. Ustalar erkeklerle daha kolay iletişim kuruyorlar. Bi de ben pazarlık yapamam kandırılırım diye pek muhatap olmuyorum.
Mutfak dolaplarımızdan tutun da deprem sonrası dolapların duvara sabitlenmesine kadar elim ayağım olur Armut benim.
Bende numarayı aradım önce kendim konuştum akşam eşim konuştu şirketimize bekleriz dediler ben de mutfak dolabı kapı boya hepsini yapmak istiyorum dedim ustalara söyleyip fiyat Alacam dedi hemen dönüş yaptı bugünlerde yapmak istiyorum bir yandan güvendim bir yandan aklımda şüpheler var kararsızım
Anladım hangi şehirde yaşıyorsunuz peki bende deprem bölgesindeyimMesela mutfak dolabını yaptırdığımız kişiye önce ufak tefek evdeki işleri yaptırdık sonra memnun kalınca daha büyük işler verdik. Siz de birden hemen hepsini aynı kişiye vermeyin. Benim bahsettiğim işler 3-4 ayrı usta mesela..
Anladım hangi şehirde yaşıyorsunuz peki
Anladım çok geçmis olsun size aynı şehir olsaydı çağırdıniz ustaları çağırirdim o yüzden sordum
Anladım çok geçmis olsun size aynı şehir olsaydı çağırdıniz ustaları çağırirdim o yüzden sordum
Ben birisi ile çalıştım ordan badanada. Hem uygun fiyat verdi hemde temiz iş yaptıKızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi