Teşekkür ederim nevrosEllerine emeğine sağlık canım benim nefis görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım yarısmada bol sans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık Lunyacimçok güzel görünüyor.
Başarılar.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım başarılar diliyorum
Diyetteyim diye yarısını yaptım, banada yasak, anam yediEllerine sağlık canım 1 tane yapmışsın hani bize
Sensiz olur muTeşekkür ederim nevros
Sayende gaza gelip katılıyorum da kafam dağılıyor
Çok güzel olmuş baklava ve kadayıfı göre daha masum yenilebilirMerhaba hanımlar, bugün size çok hafif bir tatlı tarifi ile geldim
Not: Tatlı tabağımda buradan gelen hediye
Malzemeler
Eki Görüntüle 2248500
- Yarım deveci armutu
- 1 çorba kaşığı şeker
- 1 çubuk tarçın
- Yaklaşık 1 sb vişne
- 1 sb su
- Üzerine; kaymak.
Yapılışı; armutun kabuğunu soyup alt kısmının tencerede durması için biraz kesiyoruz. Üzerine şeker, vişne, tarçın ve suyumuzu ekleyip kaynatıyoruz. Arada her yeri orantılı pişsin diye armutu çeviriyoruz.
Eki Görüntüle 2248501
Piştikten sonra( yaklaşık 20 dk pişirme süresi) soğumaya bırakıyoruz. Afiyet olsun
Not1: Renklendirme için gıda boyası yerine meyve seçmek daha sağlıklı, ben bu nedenle buzlukta sakladığım vişneyi kullandım. Hem tati daha hoş oldu.
Not2: Armut zaten çok tatlı bu yüzden şekeri az tutun
Eki Görüntüle 2248509 Eki Görüntüle 2248662 Eki Görüntüle 2248663 Eki Görüntüle 2248664 Eki Görüntüle 2248665 Eki Görüntüle 2248666 Eki Görüntüle 2248667 Eki Görüntüle 2248669
Eline sağlık lunyacım çok severim nekadar şerbetli olsada hafif bi tatlı,çokta güzel gözüküyor başarılar canım ❤
Ellerine sağlık canım hemşehrimYarışmada bol şanslar
Kız daha masum ne demek, en en en masum tatlıÇok güzel olmuş baklava ve kadayıfı göre daha masum yenilebilir
Ellerine emeğine sağlık kaymakla buluşması muhteşem