Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik canim cok guzel gozukuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik canim cok guzel gozukuyo
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım bol şans diliyorum
Rica ederim canım.Teşekkür ederim canım
Biz çok çok kilolar verince yaparsın artık :)) ödül olarak :))Kız daha masum ne demek, en en en masum tatlı
Çok teşekkür ederim canım
InşAllah canım, çokta seviyorum zatenBiz çok çok kilolar verince yaparsın artık :)) ödül olarak :))
Teşekkür ederim canımOyy oyy oyyyy!!!
Bayılırımmm
Ellerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum ❤
Ben dedim ama sen 100 de 100 bilirsin diye ❤❤Ellerine saglik pandakanka❤ dogru tahmin etmisim basarilar dilerim❤
Nasıl bildi yiaaa benim aklımın ucundan geçmezdi :))Ben dedim ama sen 100 de 100 bilirsin diye ❤❤
Ben dedim kesin bilir diyeNasıl bildi yiaaa benim aklımın ucundan geçmezdi :))
Çok teşekkür ederim canım benimellerine saglik cnm hafif ve guzel bir tatli olmus basarilar dilerim:))
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim
Ellerine sağlık canım.Armut tatlısı yapacağım deyince ben bu kadar güzel bir şey çıkacağını tahmin etmemiştimMerhaba hanımlar, bugün size çok hafif bir tatlı tarifi ile geldim
Not: Tatlı tabağımda buradan gelen hediye
Malzemeler
Eki Görüntüle 2248500
- Yarım deveci armutu
- 1 çorba kaşığı şeker
- 1 çubuk tarçın
- Yaklaşık 1 sb vişne
- 1 sb su
- Üzerine; kaymak.
Yapılışı; armutun kabuğunu soyup alt kısmının tencerede durması için biraz kesiyoruz. Üzerine şeker, vişne, tarçın ve suyumuzu ekleyip kaynatıyoruz. Arada her yeri orantılı pişsin diye armutu çeviriyoruz.
Eki Görüntüle 2248501
Piştikten sonra( yaklaşık 20 dk pişirme süresi) soğumaya bırakıyoruz. Afiyet olsun
Not1: Renklendirme için gıda boyası yerine meyve seçmek daha sağlıklı, ben bu nedenle buzlukta sakladığım vişneyi kullandım. Hem tati daha hoş oldu.
Not2: Armut zaten çok tatlı bu yüzden şekeri az tutun
Eki Görüntüle 2248509 Eki Görüntüle 2248662 Eki Görüntüle 2248663 Eki Görüntüle 2248664 Eki Görüntüle 2248665 Eki Görüntüle 2248666 Eki Görüntüle 2248667 Eki Görüntüle 2248669
Sunum vuslat ablanın fikriydi Çok teşekkür ederim deynebimEllerine sağlık canım.Armut tatlısı yapacağım deyince ben bu kadar güzel bir şey çıkacağını tahmin etmemiştim
Çok iştah çekici duruyor ,başarılar dilerim canım