• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani she kullananlar aldığınız yorumlar nelerdir???

ELA_gnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
96
0
46
Ankara
almayı düşünüyorum arkadaşlar testerden denedim çok cici bi kokusu vardı kalıcılığı nasıl bilgisi olanlar varsa yazsın lütfen :2:

ben çok beğenmedim ama arkadaşlarım çok güzel olfuğunu söylemişlerdi, benim için öyle ahım şahım bi koku değil ama adını soran çok olduğuna güzel bir parfüm

Bence kokusu gayet hoş tafsiye ederim kalıcığı da güzel bütün gün parfüm kokayım diye şişeyi baş aşağı boca etmeye gerek kalmıyor. -tatlicadiarzu-

canım böle ne şekerli ne çiçeksi hafif pudralı ama çok çekici bi kokusu var durdukça daha hoş oluyorr....

bende bir kaç sene önce çok severek almıştım , orijinali de açık parfüm olarakta çok kalıcı.. ama sevgilim 'herkes gibi kokuyosun' dediği için bidaha sıkmadım bayanssulusmile

Ben bugün babama aldırttım bu kokuyu. :D
Armani Night her zaman favorim, koklamaya doyamıyorum.
Armani demişken bir diğer kokusunu da denemek istedim.
Çok bildik bu koku olmaz umarım. :31:

Ben bugün babama aldırttım bu kokuyu. :D
Armani Night her zaman favorim, koklamaya doyamıyorum.
Armani demişken bir diğer kokusunu da denemek istedim.
Çok bildik bu koku olmaz umarım. :31:

Canım, diğer Armani, Armani Gio sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam.
Güzel bir kokudur. Yasemin ağırlıklı kokar. Ben yasemin kokusuna bayıldığım için sevmiştim.
Ama tabi Noadan başka bir kokuyu aman aman beğenemiyorum. Özrüm var :D
Ama beğenebilceğin bir koku.

Son düzenleme:
Canım, diğer Armani, Armani Gio sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam.
Güzel bir kokudur. Yasemin ağırlıklı kokar. Ben yasemin kokusuna bayıldığım için sevmiştim.
Ama tabi Noadan başka bir kokuyu aman aman beğenemiyorum. Özrüm var :D
Ama beğenebilceğin bir koku.

Armani Gio kötü, sevmiyorum ben. :50:
Armani Night çok nefis.

Armani she için çok güzel yorumlar var ama çok sık kullanılıyormuş, o kafamı karıştırdı.
Yasemin varsa bir parfümde beğenirim zaten genel olarak. Armani she dediğin gibi çiçeksi bir koku orta notalarına bakacak olursak.
Üst notalarında meyve varmış ama.
Yaz için uygun görünüyor. :31:

Son düzenleme:
Şimdi kullandım. Yaz için uygun değil bence. Sonbahar, kış gibi iyi gider. Çünkü güçlü bir kokusu var.

Armani Gio kötü, sevmiyorum ben. :50:
Armani Night çok nefis.

Armani she için çok güzel yorumlar var ama çok sık kullanılıyormuş, o kafamı karıştırdı.
Yasemin varsa bir parfümde beğenirim zaten genel olarak. Armani she dediğin gibi çiçeksi bir koku orta notalarına bakacak olursak.
Üst notalarında meyve varmış ama.
Yaz için uygun görünüyor. :31:

Armani she yi neredeyse birçok kişi kullanıyor canım evet çok bilindik bir koku. Ama belki senin tenine farklı yerleşir.
Ama güzel kokudur severim.
Yasemin yoğunluğu Gio da var. Ama ayrıyetten onda beni rahatsız eden başka baskın bir nota var. Onu çözemedim :)
Bir yapmadılar şöyle saf temiz, yasemin kokusu pudramsı :ssz:

Son düzenleme:
muhteşem bir koku :)))
eski parfümüm, doldurma almıştım o bile cok kalıcıydı, eğer orjinal alırsan buram buram kokarsın canım tavsiye ederim :16:

Çok kötü ya. Beğenmedim. Berbat bir koku bence. :19:
Beğenirim belki diye bekledim ama olmadı.

Armani She,kendi içinde karakteri olan spor klas kokulardan biri..
Tenden tene yine çok değişkenlik gösterse de buğdaydan esmere dönük kızlarda maksimum etkiyi gösterir ve tüm notaları ile ben burdayım der.

Vazgeçemediğim parfümlerim her daim elimin altındaysa da ve asla onları değiştirmesem de Armani She de arabamda mutlaka durur, olur ya aceleden evde parfümümü sıkmayı unutursam kurtarıcım olsun, yine de tarzımı yansıtan bir koku olsun,diye..
Atletik vücutlu,spor giyinen, kendince bir tarzı olan ,ince narin yapılı kızlara çok iyi giden bir koku..
Sonuçta her koku her vucüt tipine ve yaşa da gitmez,bu da bir gerçek. 12 yaşında bir genç mi genç kıza sıkın Gucci Rush ı da görelim ,millet fellik fellik kaçar burnunu nereye çevireceğini şaşırır üstelik de bu koku bu yaş ne alaka? olur..

Tüm bu yazdıklarım hasebiyle genç, spor tarza daha yakın yerinde duramayan,değişiklikten hoşlanan hanımlar için kalıcılığı mükemmel notaları yerli yerinde karakteristik bir koku..

evet kıslar bende uzun süre she kullandım ve haka kullanıyorum aslında yaz için degılde sonbahar için daha gzel.ama tavsiye ederim :1:

Back