• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani Code ? Yardımmmm ((:

achtholin

Mevzu derin..
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
424
89
123
Kızlar merhaba..
Sevdiceğimle aynı marka parfümleri kullanıyoruz genelde..
Uzun zamandır burberry classic kullanıyoruz..
Bi farklılık olsun dedik o armani code alalım erkek kokusu çok güzel dedi baktık boynerde gerçekten erkek kokusu muhteşem ancak bayan kokusu yoktu..
Daha önce hiç kullanmadım Code..
Kullananlar varsa memnunlar mı ?
O kadar para döküp çöpe atmak istemiyorum..
Yardım lütfen..

hemen yazayım.. Armani Code kendine göre bir keskinliği olan, emsalleri arasından hemen sıyrılan değişik tonda bir koku.. kalıcılık açısından zaten orijinal olduğu için tartışılmaz.. taze çiçek kokusu keskinliğini oluşturuyor bence, seçkin bir koku ki erkeği zaten başlı başına bir başyapıt..

bence sevdiceğinle bir çift olarak gayet elegan kokacaksınız, hiç şüphen olmasın..

hemen yazayım.. Armani Code kendine göre bir keskinliği olan, emsalleri arasından hemen sıyrılan değişik tonda bir koku.. kalıcılık açısından zaten orijinal olduğu için tartışılmaz.. taze çiçek kokusu keskinliğini oluşturuyor bence, seçkin bir koku ki erkeği zaten başlı başına bir başyapıt..

bence sevdiceğinle bir çift olarak gayet elegan kokacaksınız, hiç şüphen olmasın..

wuuuu süperrr =)) canım çok teşekkür ederim cevabın için, erkek versiyonunu gerçekten çok beğendim ancak kimi kokular markada olsa kötü olabiliyor bu yüzden emin olamıyordum en kısa sürede alıcam, çok teşekkür ederim..

cnm bnm fikrimce bu işin uzmanı armani olmuş. Ve kokuları yıllarca vaz geçilmezdir. Şüphesiz düşünmeden alabilirsin codeyi. Gerçektende kışkırtıcı sexi bir koku..

sevdigim bi koku,
ama agir bi koku. günlük kullanima uygun degil bence.
minicik bi damlasi bile inanilmaz bi koku veriyor.
abartmadan söylüyorum bi keresinde bavuluma dökülmüstü izin dönüsü
1-2 sene sonra bavulu kilerden cikardim, kokusu hala ayni duruyordu...
yarim sise dökülmüstü ama yinede ne kdr etkin ve agir koku oldugunu tahmin edebilirsin...

Son düzenleme:
cnm bnm fikrimce bu işin uzmanı armani olmuş. Ve kokuları yıllarca vaz geçilmezdir. Şüphesiz düşünmeden alabilirsin codeyi. Gerçektende kışkırtıcı sexi bir koku..

henüz alamadık ben yine dönüp dolaşıp chanel aldım :)) ancak gerçekten çok merak ettiğim bi kokuydu geçenlerde denedim süper ötesi en kısa zamanda almayı planlıyorum, teşekkür ederim canım cevap için :)

sevdigim bi koku,
ama agir bi koku. günlük kullanima uygun degil bence.
minicik bi damlasi bile inanilmaz bi koku veriyor.
abartmadan söylüyorum bi keresinde bavuluma dökülmüstü izin dönüsü
1-2 sene sonra bavulu kilerden cikardim, kokusu hala ayni duruyordu...
yarim sise dökülmüstü ama yinede ne kdr etkin ve agir koku oldugunu tahmin edebilirsin...

kesinlikle almam gereken bi koku sölemenize göre..
ağır kokular daha çekici geliyor bana hep..
kalıcı oluşu ilgimi çekti, burberry de kalıcıdır benimde köpeğim odamda kırmıştı şişeyi bir hafta çıkmamıştı odadan :))

henüz alamadık ben yine dönüp dolaşıp chanel aldım :)) ancak gerçekten çok merak ettiğim bi kokuydu geçenlerde denedim süper ötesi en kısa zamanda almayı planlıyorum, teşekkür ederim canım cevap için :)

dmk aldınnn güle güle kullan o zmn :)) he bu arada armani markasının fiyatları avrupa fiyatı olmuş. Yani fiyatları çekmişler chanel 300 TL, Armani ise 199 :D

Kızlar merhaba..
Sevdiceğimle aynı marka parfümleri kullanıyoruz genelde..
Uzun zamandır burberry classic kullanıyoruz..
Bi farklılık olsun dedik o armani code alalım erkek kokusu çok güzel dedi baktık boynerde gerçekten erkek kokusu muhteşem ancak bayan kokusu yoktu..
Daha önce hiç kullanmadım Code..
Kullananlar varsa memnunlar mı ?
O kadar para döküp çöpe atmak istemiyorum..
Yardım lütfen..

ben kullanıyorum 2 yıldır..........çok memnunum erkeğide byanıda cok gusel tatlı frsh gusel bı koku ama yaz ıcın daha ıdeal kısın daha baharatlı kokular kullanabılırsın ama ben yaz kıs vazgecemıyorummm:52:

kesinlikle almam gereken bi koku sölemenize göre..
ağır kokular daha çekici geliyor bana hep..
kalıcı oluşu ilgimi çekti, burberry de kalıcıdır benimde köpeğim odamda kırmıştı şişeyi bir hafta çıkmamıştı odadan :))

kesınlıkle kalıcı ama agır bı koku değillll bence tabı herkesın algısı farklı olur tende durusu felan ben beyaz tenlıyım bende gayet fresh duruyor hafıf tatlımsı ama kalıcı parfummm nası dıyeyım hypnotıc possın var o mesala tam kış parfumudur bak o agırdır ama code kalıcdırı ama daha cok yaz ve bahar parfumu

Back