• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arl cinsel ilki

belinay_85

rabbimin mucizesi yusufum
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
377
48
118
39
kızlar ilişki sırasında ağrım oluyor. hatta birinde kanamada oldu sebebi ne olabilir?:a015:

ya neden yara olur ki ben daha yeni evliyim 2.5 ay oldu doktora da gitmedim hiç of ya

ya neden yara olur ki ben daha yeni evliyim 2.5 ay oldu doktora da gitmedim hiç of ya

belki yeni evli oldugundan tam olarak gecseyemiyorsundur, kendini sikmaktan canin yaniyor olabilir;
gevseyemediginden iliski biraz zoraki gibi oluyorsa kanama da vajinayi tahris etmekten olmus olabilir.

hemen yara diye dusunmeyelim.

evet ondan olabilir benimde ilk ayımda hep yanma oluyodu iyce sıkıyodum kendimii.ilişkiye gireceğim zman acayiptim sırf ondan istemiyodum

canim enideselenmene bence gerek yok ben de 6 aylik yeni evliyim iliski sirasinda agrilarim oluyor pozisyondan pozisyona azaliyor agrilar ama son zamanlar bayagi hafifledi agrilarim. bir aralar sistit de oldum doktor yeni evliliklerde olur boyle seyler dedi

kuruluk ve stres yapıp çok kasılman sebeb olabilir bir doktora gitsen aslında iyi olur en iyi o söyler sebebini nede olsa

yeni evlendiğim zamanlarda ilk 3 4 ay devam etti sonra herşey normale döndü şimdi 13 aylık evliyim yine aynı şikayet başladı hamilelik yok doğum yok isteksizlik yok ama son bi kaç seferdir çok canım yanıyo bende yara mı olmş oluyo yardım lütfen

canim enideselenmene bence gerek yok ben de 6 aylik yeni evliyim iliski sirasinda agrilarim oluyor pozisyondan pozisyona azaliyor agrilar ama son zamanlar bayagi hafifledi agrilarim. bir aralar sistit de oldum doktor yeni evliliklerde olur boyle seyler dedi

canim bende 5,5 aylik evliyim, benim agridan kastim; kasiklarimda basinc hissediyorum. Bu basinc yazdigin gibi pozisyondan pozisyona azaliyor...cok yakinim birkac kisiye sordum, zamanla azalacagini söylediler...
sorma ben de yeni evledigim ilk zamanlarda sistit oldum, hatta 2 kere...ilki kanamaliydi:( hala daha günde 2-3 sizlama gibi oluyor, geciyor.
sende de böyle birsey oluyor mu merak ettim...?sanirim vücudun bir adatasyon süreci var ve biz o sürecteyiz ...umarim en kisa sürede hissttigimiz rahatsizliklar gecer..

Sevgiler...

Benimde 4 ay oldu, hiç kasmıyorum, ıslaklığımda iyi ama ilk girişte hala çok zorlanıyorum. Sonrasında sorun yok. ılk ay bende sistit olmuştum. Bana da yeni ilişkilerde oluyor,normal demişti. Ama 2 kere de mantar oldum, bu sefer doktor uzun bir mantar tedavisi verdi. ılaç kullanıyorum , 7 hafta kullanacağım.

Evet canim ;benimde ayni sekilde ; islaklik iyi ama ilk giriste az da olsa zor oluyor, sonra alisiyor.
benim derdim su kasiklarimda hissettigim basinc...normal mi degil mi anlamadim...alicak diye bekliyorum acikcasi:)

evlendikten sonra daha da dikkat etmek gerekiyor, sistit , mantar vs... gibi..temizlik son derece önemli...temiz degil, çok çok temiz olmali iki taraf da!! kadinlar daha karmasik oldugundan daha da dikkatli olmali!!

geçmis olsun sana bu arada...

Back