• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkuat uterus kalp rahim ameliyatı

2ileri1geri

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.549
449
363
Ankara
Zübeyde Hanım hastanesinde hsg çektirdim arkuat uterus çıktı şehir dışından geldiğim için operasyon için randevu almak istedim ama spermogram ve adetin 2-3. Gün ve 21. Gün tahlil yaptırmam gerektiğini o sonuçlara göre randevu verebileceği söylendi. Sorum şu ki Ankarada bu operasyonu aynı hafta yapan bildiğiniz bir hastane veya dr var mı? Tekrar tekrar gelmek istemiyorum.

Zübeyde Hanım hastanesinde hsg çektirdim arkuat uterus çıktı şehir dışından geldiğim için operasyon için randevu almak istedim ama spermogram ve adetin 2-3. Gün ve 21. Gün tahlil yaptırmam gerektiğini o sonuçlara göre randevu verebileceği söylendi. Sorum şu ki Ankarada bu operasyonu aynı hafta yapan bildiğiniz bir hastane veya dr var mı? Tekrar tekrar gelmek istemiyorum.
canım merhaba bende orada çektirdim kalp rahim dedi doktor bana diğer bütün sonnuçlarım temiz çıktı üst tarafındaki çöküklük çok değlse yaptırma bir işlem hangi doktorla görüştün bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışayım.

canım merhaba bende orada çektirdim kalp rahim dedi doktor bana diğer bütün sonnuçlarım temiz çıktı üst tarafındaki çöküklük çok değlse yaptırma bir işlem hangi doktorla görüştün bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışayım.

merhaba. benim doktorum da arkuat uterus icin histereskopi yapılacak dedi. rahimdeki cokme orta derecedeymis. bir basarisiz tup bebek denemem var. hamilelige gercekten engel mi bu durum, operasyona gerek var mi, bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?

merhaba. benim doktorum da arkuat uterus icin histereskopi yapılacak dedi. rahimdeki cokme orta derecedeymis. bir basarisiz tup bebek denemem var. hamilelige gercekten engel mi bu durum, operasyona gerek var mi, bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?
Cnm bnm doktorum çok minimal seviyede çok büyük bir çöküklük değil bir işlem yapmamıza gerek yok şuanda dedi, bnm eşimin sonucları kötü biraz gebe kalamaman tamamen eşine bağlı dedi, ama seninki ne seviyede bilemiyorum düşüğe bu s3bep olduysa yaptır tabiki bnim ilk doktorumda önerdi ama bu seferki doktor gerek yok dedi tek doktora bağlı kalma sonuçlarını başka bir doktorada göster istersen geçmiş olsun :)

Merhabalar benim eşinde sorun yok ilk denemede hamile kalmıştım iki kere zaten.ilk başta zübeyde hanıma gittim ama tedaviye zekai tahirde devam ettim çünkü zübeyde hanım eşimden ekstra testler istedi benden de adetin 3. Ve 21. Günü testler istedi ameliyat şart ama bu testler de gerekiyor dedi halbuki testlerin kalp rahimle ilgisi yoktu prosedr işte. Benim de Ankarada zamanım kısıtlı olduğu için hemen ameliyat istedim Zekai Tahirde Doç Dr Çağrı Gülümser yaptı ameliyatı çok ilgili bir dr laparoskopi ve histereskopi oldum kalp rahim değil rahimde perde çıktı ameliyat esnasında. Doktoru tavsiye ederim. İnstagram hesabından sorularınızı da gönüllü olarak yanıtlıyor.

Engel olabilir derecesine göre Doktorum Çağrı Gülümser instadan ekleyin sorularınızı sorabilirsiniz ona

Engel olabilir derecesine göre Doktorum Çağrı Gülümser instadan ekleyin sorularınızı sorabilirsiniz ona

merhaba. ben dün ameliyat oldum. doktor rahimdeki darligin ultrasonda görünenden daha fazla olduğunu söyledi. genişletti ve spiral taktı bir süre sonra çıkaracak. belki tüp bebeğin tutmama sebebi budur. hayirlisi olsun hepimiz icin.

Merhaba arkuat uterus için ameliyat oldunuz mu acaba?

Back