• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arko Böğürtlenli El Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar arko böğürtlenli yoğurtlu el kremi aldım şekerr gibi kokusu var ve yatmadan önce sürdüm o kadar saat geçmedi valla hatta ellerimi yıkıyorum gene de esintisi kalıyo başkalarının kafasında temiz bi yer etmek için arkonun meyveli kremlerinden edinin !
alttaki sütyen konusuna da takılmayın :D off kafam nerde benimm
İYİ BAYRAMLAR şimdiden...
:enbuyukkk::nazar:

peki tatlım bu kremi nerelerden alabiliriz ve fiyatı hakkında bi bilgi verirmisin:)
bide görünüşü nasıl senin dediğinin şimdi internetten baktım bi avonun el kremi gibi üçgen uzun olanı var bide normal kremler gibi yuvarlak olanları sen hangisini diyosun?

ben tüpte olanı aldım çantamdan çıkarmıyorum 4 ytl mi neydi her supermarkette var kesin al bak çokk şeker kokuyo :)

kızlar arko böğürtlenli yoğurtlu el kremi aldım şekerr gibi kokusu var ve yatmadan önce sürdüm o kadar saat geçmedi valla hatta ellerimi yıkıyorum gene de esintisi kalıyo başkalarının kafasında temiz bi yer etmek için arkonun meyveli kremlerinden edinin !
alttaki sütyen konusuna da takılmayın :D off kafam nerde benimm
İYİ BAYRAMLAR şimdiden...
:enbuyukkk::nazar:

canımmm cok tesekkurler ben de deneyeyimmm,

yalniz bisi anlamadim :) "alttaki sütyen konusuna da takılmayın" da ne demek :lepi: cok gizemlisin kız... :dance:

yaa şeyi diyo bu konunun altında sütyenle ilgili bi konu açmış yanlışlıkla el ve ayak bakımı bölümüne onu diyo:D

bu arada cnm bu krem öyle vıcık vıcık yapıyomu belli bir süre benim öyle çabuk emilmeyen kremlere karşı bi antipatim vardırda:) öyle bişiyi varsa biliyimde ona göre davramıyım:))

ben de kullanıyorum bu kremi hatta şu an yanımda: D ve gerçekten çok güzel kokuyo ayrıca kolay emiliyo vıcık vıcık değil= ) ben de kullanamıyorum öyle vıcık vıcık kremleri; )

benide meraklandırdınız kızlar..bende alacambu meyveli kremden.....misgibi kokalım gün boyu..kendimize sevdiklerimizea.s..paylaşım için teşekkürler.........:1hug:

bendede var bu kremden yumşacık yapıyo ama kokusu şurup gibi kafamçokkarıştı pek hoşuma gitmedi aynısının fındıklı çikolatalısı daha güzel gibihihoyyyt

peki tatlım bu kremi nerelerden alabiliriz ve fiyatı hakkında bi bilgi verirmisin:)
bide görünüşü nasıl senin dediğinin şimdi internetten baktım bi avonun el kremi gibi üçgen uzun olanı var bide normal kremler gibi yuvarlak olanları sen hangisini diyosun?

canım işte krem bu

bende en kısa zamanda alıcam şu tüp şeklinde olan migrosta 3 ytl di dün baktım
birde bunun büyük şişede vücut sütü yazanı var o sadece vücut için galiba
bu fotodakilerin üstündede el,yüz vücut kremi yazıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim arkadasim senin bu tafsiye ettigin kremi ben aldim dedigin gibi hem guzel kokuyo hem de ellerimi yumusacik yapti bu kremi onerdigin icin sana cok tsk ederim.

ben de gecen mayıstan beri bunun mangolusunu kullanıyorum bayılıyorum kokusuna
müthiş nemlendiriyor diyemeyeceğim ama kokusu çok güzel

ben de bunu kullanıyorum ellerime. mangosu da ok gusel ama fındıklısının kokusu ağır geldi.
ama sakınn yüzünüze değdirmeyin bu kremi, uygun değil.

arkadaşımda vardı bundan, geçen ben de denedim.. kokusunu tofitaya benzettim :) ellerimi baya yumuşattı..

ben şeftalisini kullanıorum ve çoook memnunum çantamdan eksik etmem...

Back