• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkidişler bana yardımcı olur musunuz?

elalum84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
290
49
123
41
Koltuklarımı ve sandalyelerimi kaplatacağım koltuklar açık deve tüyü, desenli kanvas kumaş ise kremin üzerine kahve tonlarında eyfel kuleli size sorum şu sandalyeler desenli kumaştan mı olsun düz deve tüyü mü olsun koltukların aynısı yani desenli kumaş perde fonu ve kırlentte mi kullanmalıyım sizce ? $kose harika.webp

kendi adıma cevap verecek olursam sandalyeleri düz yapar perde ve kırlent gibi değiştirebileceğim aksesuarları desenli yapardım.hem başka kombinlerde kullanabilirsiniz bu şekilde.aynı desenli kumaşı masanıza runner olarak yapabilirsiniz.eğer sıkılırsanız başka desenlerle değişiklik yapmak böylece kolay olacaktır.tablolarla destekleyebilirsiniz.hatta mesala çiçekli kombin yada düz renk başka kombinde olursa zaman zaman değiştirebilirsiniz.bide bu desenlerin modası çabuk geçiyor bunları tekstillerde kullanmakta fayda var.

Son düzenleme:
kendi adıma cevap verecek olursam sandalyeleri düz yapar perde ve kırlent gibi değiştirebileceğim aksesuarları desenli yapardım.hem başka kombinlerde kullanabilirsiniz bu şekilde.aynı desenli kumaşı masanıza runner olarak yapabilirsiniz.eğer sıkılırsanız başka desenlerle değişiklik yapmak böylece kolay olacaktır.tablolarla destekleyebilirsiniz.hatta mesala çiçekli kombin yada düz renk başka kombinde olursa zaman zaman değiştirebilirsiniz.bide bu desenlerin modası çabuk geçiyor bunları tekstillerde kullanmakta fayda var.

yorumuna teşek ederim arkidişim sağol üşenmeyip yazdığın için

Back
X