• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

ahh inşallah cnmmm...
en kısa zamanda gelir bebişlerimizz ...
sen neler yaptın bittimi işlerinn ...
benimde ewde bi ton işim war ama ben şimdiden heyecanlıyım neler yaşıcam die ....
çarşambada istanbula gidiyorumm:16:cnm memleketimee

bendede istanbula slm gönderrr cnaım çok özledimmm kışları giidorum ama bu sene gidemicem sanırım yok ev işi bitermi kız oda oda yapıom salonu en son yapıcam oturma odam bitti gelenim gidenim eksik olmuoki şimdi dinleniom bide aşağıdakilere onu bunu yapp derkne

bendede istanbula slm gönderrr cnaım çok özledimmm kışları giidorum ama bu sene gidemicem sanırım yok ev işi bitermi kız oda oda yapıom salonu en son yapıcam oturma odam bitti gelenim gidenim eksik olmuoki şimdi dinleniom bide aşağıdakilere onu bunu yapp derkne

cnm resmini gördüm :16:gönlün gibi yüzünde güzel arkadaşımm:16:kederimizde güzel olucak inşallahhh

kociş ewdeydi onu dışarı yolladım şimdi o warken temizlik yapamıyorumm bende girişicm hala işlere ...
ayy okudum yazdıklarının birasınıı sende o kadar yüz werme gülümmm araya herzaman biras mesafe iyidir bence

cnm resmini gördüm :16:gönlün gibi yüzünde güzel arkadaşımm:16:kederimizde güzel olucak inşallahhh

kociş ewdeydi onu dışarı yolladım şimdi o warken temizlik yapamıyorumm bende girişicm hala işlere ...
ayy okudum yazdıklarının birasınıı sende o kadar yüz werme gülümmm araya herzaman biras mesafe iyidir bence

canım hepimziinde güsel olsun inanıorumki seninde gönlünün temizliği yüzünde görmedim ama o resimmm ne de olsaa şuan halimi görsen harabedne çıkmış gibiyim kaprtayı düzeltmem lasım heheh yavaş yavaş yap atlımı kovalıo boşver ben yapıom kendi evimi hala aşağısı yapılrıkn buraya nie başladın diolar dedim valla o temiz evine geçicek bana kimse yardım etmicek kimseye güvenipte iş yapmam ben hazır eşim evde değilken aşğaıdayken yapayım dimi ama çünkü insanlar çok fena olmuşlar işlerini yaptırıp oturmayı seviolar yapmak isteyen insan gelir yapar der aşağısı için nasıl yardım isticem der dimi

slmm moodd cummm hayırlı olsuna bir türlü gelemedim kusura bakma hayatım kısmeet bugüneymişşşş:71::71::71::71:

hayırlı olsun sana uğurlar getirsin inşallahh:46::46::46:

ama bizi de unutma ara da gel haaaaa:20:

slmm moodd cummm hayırlı olsuna bir türlü gelemedim kusura bakma hayatım kısmeet bugüneymişşşş:71::71::71::71:

hayırlı olsun sana uğurlar getirsin inşallahh:46::46::46:

ama bizi de unutma ara da gel haaaaa:20:

ayy başakcmmmmm hşgldinn teşekkür ederim kuzummmm :16:
inşallahh cnm uğur getirsin hepimize die niyetlenerek açtım zatenn:16:
cnm size arada diil hep geliyorum ama kimselerle karşılaşamıyorummm ....
sen nasılsınnnnv

ayy başakcmmmmm hşgldinn teşekkür ederim kuzummmm :16:
inşallahh cnm uğur getirsin hepimize die niyetlenerek açtım zatenn:16:
cnm size arada diil hep geliyorum ama kimselerle karşılaşamıyorummm ....
sen nasılsınnnnv

evet tatlım sorma yaaa havalar ısınınca bizim hatunlra bi taraflara kaçmış:30::30::30: toplamaya çalışıyorum:ssz::ssz:

nasıl oliyim tatlımmmm iyiyim işte hala annnemdeyimm havalar sıcak maaşallahh gezip duruyoruz.:21: hürremimizde hamişmiş çok şükür. inşallah darısı sana tatlımmm

evet tatlım sorma yaaa havalar ısınınca bizim hatunlra bi taraflara kaçmış:30::30::30: toplamaya çalışıyorum:ssz::ssz:

nasıl oliyim tatlımmmm iyiyim işte hala annnemdeyimm havalar sıcak maaşallahh gezip duruyoruz.:21: hürremimizde hamişmiş çok şükür. inşallah darısı sana tatlımmm

ewet cnm hürcümm hamiş maşallahh bende kısa sürede hamiş klıcam şuan içime yeni bi umut doğduu :16:
hatunlar bolbol geziyoo uğrayan yok eskisi gibii
nazo nerelerde acaba çoktandır göremiyorum onuda
ereney kayıp hbr alabildinmi sen

ewet cnm hürcümm hamiş maşallahh bende kısa sürede hamiş klıcam şuan içime yeni bi umut doğduu :16:
hatunlar bolbol geziyoo uğrayan yok eskisi gibii
nazo nerelerde acaba çoktandır göremiyorum onuda
ereney kayıp hbr alabildinmi sen

amanın kuzum sorma 2 ay oldu eroş gelmiyor vallahii artık umudumu kestim bişi oldu ve bu kız artık gelmicek:14::14::14:

nazoda gelmemiş evet bi kaç gündür msj attım şimdi ona cepten merak ettim çünkü. yanıtını bekliyorum bakalım. yaz geldi ya bence hatunlar gezmelerden eve gelemiyor :12::12::12:

kızlar çok uyku basıo üzerimde bi ağırlık va rbugünde öle yorucu iş yapmadım demek yapmam gerekiomuş yaptımda daha dinç oluom offf gözleirm yanıooo

Anaaa daha çekinmedin mş kızzz:26:

şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktıhiç bi sorun yokmuşş...

ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide :31:

şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktıhiç bi sorun yokmuşş...

ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide :31:

canım benim çok sevindim çok güsel bi haber bu bakkk ümidini kesmemek ne güsell hiç korkulcak bişi yokmuş şimdi bende tedaviye başlıcam olmadı duanı esirgeme cnaım arkadaşım benim

canım benim çok sevindim çok güsel bi haber bu bakkk ümidini kesmemek ne güsell hiç korkulcak bişi yokmuş şimdi bende tedaviye başlıcam olmadı duanı esirgeme cnaım arkadaşım benim

saol gülümmmm bende bidahaki ay başlıcam aşılama yapcaz büyük ihtimal bakalım ...
inşallahh tedaqwiye gerek duymadan gelir bebişlerimizz cnmmm

Back
X