• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

işin zor walla işinin arasında bide onlarla uğraşıyonn gıcık bir durumm:25:

sorma bacıııı şimdi derler bizimi buldun aşağısı yapılcakken eşim söler ama testten önce yaptırmadım varsa düşer die keşke olaydıda şunları bi kullanaydım şunu yapın bunu getirin diee oohhhh keyfime dicek olmazdı ozaman

sorma bacıııı şimdi derler bizimi buldun aşağısı yapılcakken eşim söler ama testten önce yaptırmadım varsa düşer die keşke olaydıda şunları bi kullanaydım şunu yapın bunu getirin diee oohhhh keyfime dicek olmazdı ozaman

ayy ne güsel olurdu walla ...ama kısmet bi dahaki aya sende onlara çektirirsinn:9:

bende yarın randewü aldım saat 3 te :31:

Moodum teyzengil gittimi
gitti gülümmm bugün onun doğum günüydü ona hediye eğlenceye götürdüm işte 41 yaşına girmiş :32:

bi olsunda baken inş güsel haber verirsin ummadık anda hamişim de de bizi şaşırt şurda kızzz

inşallah gülümm
nerde o günler kızz o şans yok bende bacımm
ayy ne iyi gelirdii ama ihtimal yokturki reglim açık kırmızı geliyo bugün 2.günü ..normalde benim ilk gün kahwerengi lekelerim olurdu 2.gün başlardı bu sefer direk açık kırmızıyla başladı öle dewam ediyo ama normalden az geliyo

Maşallah mutlu yaşlar canım teyzene:nazar:
Ohh odamı halay çekti:27:

tşk ederim cnmm amin inşallahh..
yok kız zorla bir iki oynadı hemen oturdu nerdee o oynamaz aslında bende eskisi gibi çok oynamıyordum yaklaşık bi 6 sene öncesinde bi döktürürdüm ki sorma ama bu sıralar bi oynama isteği geldi bana yerimde duramıyorum :32::32:

gitti gülümmm bugün onun doğum günüydü ona hediye eğlenceye götürdüm işte 41 yaşına girmiş :32:

inşallah gülümm
nerde o günler kızz o şans yok bende bacımm
ayy ne iyi gelirdii ama ihtimal yokturki reglim açık kırmızı geliyo bugün 2.günü ..normalde benim ilk gün kahwerengi lekelerim olurdu 2.gün başlardı bu sefer direk açık kırmızıyla başladı öle dewam ediyo ama normalden az geliyo

deme öle kızz sende şans yuk bizde var ya şurda sıraya dizdik bebelerimizi sana hava atıos sankide bize şansım yuk dio yah sen bilemessin onu bi bakarsın sölediğin iyutarsın öbür ay bellimi olur ay bn böle demiştim bu hadisko kızmıştı diee kızayımmm haaaa:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

ahh ahhh keşke olsada sende bana kızsan negüsel olydu walla:16:
tabii cnm allahın işine kerışılmazz bizde sıramızı bekliyoz iştee

ahh ahhh keşke olsada sende bana kızsan negüsel olydu walla:16:
tabii cnm allahın işine kerışılmazz bizde sıramızı bekliyoz iştee

beklemelerde güzeldir biz en güzel bekleyişlerdeyiz yarın da büyümesini askere gitmesini yada duvağıyla çıkmasını bekleriz beklemeler bitmezz anacımmmm anını yaşamak güsel inş çok bekletmezz keratalarrr

merhaba mood cum topiğin hayırlı uğurlu olsun sana inşallah bebişine en kısa zamanda kavuşusun ve isteyen herkeste :16::16::16::16::16:

Back
X