• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkası kısa önü uzun omuzlarda saç kestirmek istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benimde saçlarım uzun bende bob istiyorum(tarif ettiğiniz model) ama cesaret edemiyorum
Bence düşünmeyin,değişiklik herzaman iyidir:34:

ben bu modeli gecen kis kestirmistim,saclarim dalgali oldugu için gunluk fon cekmem gerekiyordu,bu model duz saclar için cok ideal,eger fon cekerim hergun usenmem diyorsaniz hos bir model,ben uzamasini cok istedim simdi toplaya biliyorum cok sukur;)))

Arkadaşlar, konuyu taşıyorum. lütfen konu açarken dikkatli olalım, boyama bölümüne açmışsınız..güzel paylaşımlar dilerim..

Benimde saçlarım uzun bende bob istiyorum(tarif ettiğiniz model) ama cesaret edemiyorum
Bence düşünmeyin,değişiklik herzaman iyidir

haklısınız kararlıyım da pişman olursam:)

ben bu modeli gecen kis kestirmistim,saclarim dalgali oldugu için gunluk fon cekmem gerekiyordu,bu model duz saclar için cok ideal,eger fon cekerim hergun usenmem diyorsaniz hos bir model,ben uzamasini cok istedim simdi toplaya biliyorum cok sukur;)))

doğal haliyle kullanmak istiyorum aslında bi de omuzdarımda olur büyük ihtimalle dalgalı olduğu için

bende geçen yıl kestirmişim bob modelini.hatta baya bi kısa kestirmiştim arkaları kısacık olan şekilde, çok rahat kullandım.ama şimdi uzattım biraz toplanıyor saçlarım.yine eski modelimi kestirmeyi düşünüyorum çok yakışmıştı ve çok rahat kullanmıştım.

o model dalgalı saçlarda çok güzel duruyor ama uzun saçı tercih ederim ayrı bir havası var:16:

Selam kızlar benim eşim yalvardı bana resmen bob kesim saç modeli için saçlarım düz sana çok yakışır dedi bende kestirdim çok hoş oldu ve beni olduğumdan daha genç gösterdi :16:

ben çok kısa kestiremem heralde cesaret edemiyorum:)omuz hizasında olur büyük ihtimalle

uzun olan şeklide fena değil ama kısa şekilde kestirirsen model kendisini daha belirgin ediyor ve daha hoş gözüküyor.benim tavsiyem kısa olan modeldir.ben tekrar kestiricem sanırsam bu aralar.

saçlarınız çoksa tavsiye ederim .Ablamın şaç modeli öyle gerçekten çok hoş duruyor saçları çok ve çokkkk haff dalgalı saçlarda o kesim harika duruyorrr

Back