Ben iyice paranoyak oldum durmadan birileri laf sokup duruyor bana önce amaan allahından bulsun diyorum sonra yediremiyorum kendime neden buna maruz kalıyorum diye en basitinden komşum bile gelmiş aynı şeyi defalarca söyledi en sonunda kafama dank etti bişeyler ima ettiği neymiş efendim ben geç kalkıormuşum sabahları bunu söyleyen kişinin muhatablarının da okuma yazması bile yok ...4 aylık hamileyim yine benim gibi gelin olan bi kızın yanın da eşimin halası ayy bu kızın kulağı duymuyor nasıl çocuğa bakacak bilmemne elalemin yanın da milletde soruyormuş sağırmı diye yalnızca tek kulağım işitmiyor..Ve bu kadının annesi kulağın duymuyor alet taksana ama bunu art niyetle söylediğini anlıyorum...Doktorlar takma diyor sanki keyfimden takmıyorum bende ..Ve en son eşimin kuzeninin kayınvalideleri onlara oturmaya gelmişlerdi beni de çağırdılar kızın kayınvalidesi benimle konuşuor birde ne göreyim eşimin halası kızını dürtüyor artık ne ima etti bilemiorum bunun gibi bir sürü nereye gitsem çekemiyorlar bişey ama anlayamıyorum nedenini..nasıl davranmalıım sizce