şu son bir ayda benimde kulağıma arkamdan konuşulan bazı abuk sabuk laflar geldi canım
önce bende çok kızdım ama sonra boşver dedim demekki beni çekemiyolar kıskanıyolarki böyle alakasız laflar ediyolar dedim.ha bu arada yüzüme bişey söyleyen yok zaten söyleseler herkese kibarca haddini bildiririm ama böyle insanlarda nerde o yürek
ama bazı insanlar çok cahil ve cidden hasta ruhlu canım öyleleri için üzülmeye değmez sende tınlama ve yüzüne söylüyosalar sakın altta kalmayerimseniben
canım takma senn onlarrınn iki kulagı duyoda ne oluyo insanlıktan nasiplerini almamışlarr istanbulun neresindesin geliyimde yolıyım onları zatenn panik atagım varr belki stres atarımm bu sayedee:)
valla bende geç kalkıyorum hammile degilim bişe degilim hiç duymuyorumm bilee ben uykuma bakarımm:):) cvp verecek olursamda evlendikten sonraa böyle oldumm öncedenn erken kalkardım diyorumm anlıyolar nedemek istedimi:)
Şekerim okusaydın tam anlardın fısıltı değil benim duyduklarım konuyu tam okuyamadın canım heralde.kulakların tam duymadıgı ıcın arkandan konusmuyolarsa bıle artık öyle gelıyordur ınan bana
bır fısırtı seklınde gelıyor dımı sonra kikir kirkir guluyorlar oyle tarıf etmıssın
ınan bana belkı mıdem cok gaz yaptı, aman tuvalete bı oturdum tum gun kalkamadım uzerıne afıyet peklık cekmısım vs gıbı abidik seyler de sessızce konusuyor olabılırler ınan bana
ayrıca hamılesın sen bu paranoyak düşüncelerı bebege salarsan o da bu hamılelık suresınce oldugun gıbı olabılır bır ömür,? onun kötuugunu ıster mısın
bırak duyma zaten duymuyomuşsun derler gelın ne olsa yaranamaz dıye bı söz vardır belkı öyle senın de kaynanan olamaz mı hem gunahını da alma tam duymuyosun belkı dedıgım gıbı baska konu konusuolar
duyma ya da duymazdan gel kendını yıpratma . :1hug:
Şekerim okusaydın tam anlardın fısıltı değil benim duyduklarım konuyu tam okuyamadın canım heralde.
Yok takmıyorum zaten duyduğum zaman acaba ben mi hata yapıyorum dedirttirdikleri için bunalıyorum neyse cadılığım tuttu bugünlerde çıkmasınlar karşıma iterim merdivenlerden aşağı..yapmışlığım da var hani heeeya tatlım ben ıyı açısından bahsedıyorum okudum okumasına ama hamılesın falan sımdı neye dusuncen kı bunları
ıyı tamam düşün hepsını dedıler sen duydun sagır bu anası nası bebek yapcak bebegı de sagır olur nası gelın almıssınız dedıler nıye sinrkenıon kı bebegın sınırlı dogar sonra öle bı adet yok mu
düşünme dıyorum varsın terbıyesız onlar olsun
sen hanım gelın saf gelın ol, sonra ılerde kulagın duyunca alırsın hıncını ya da kulaklık takınca nasılsa takmıcan mı 1 yıl 2 yıl sonra sutten kesılınce takcan
alırsın hıncını bırak sımdı kaydirigubbakcemile2
canim kim ne diyorsa ver hemen agzinin payini susarsan daha cok konusurlar kim ne diyorsa ver cevabini o zaman birakirlar seni cekistirmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?