Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlerarkadşlar fikrinize ihtiyacım var
canlarım yüzümde az bi tüy varken merektan agda yaptırdım sivilce doldu bunlar geçer değilmi kalmaz ne yapmam gerek bi firkir verin kafayı yemek üzereyim cvplarınızı bekliyorum
valla canım benim yüzümde de tüyler vardı ve ağda yaptırınca bütün yüzümde sivilce çıktı.ağdanın değmediği yerde çıkmadı amabenneyaptımkiüstelik kıllarım da kalınlaştı ve sakal gibi çıkmaya başladı.en güzeli lazer ben yaptırdım bitti sayılır sarı sarı duruyolar ama devam ediyorum kökünü kurutmaya kararlıyım:teytey:bence eğer durumun iyiyse kesinlikle lazer yaptır ve kurtul canm
canlarım yüzümde az bi tüy varken merektan agda yaptırdım sivilce doldu bunlar geçer değilmi kalmaz ne yapmam gerek bi firkir verin kafayı yemek üzereyim cvplarınızı bekliyorum
cnm geçer onlar merak etme bende favorilerimi aldırıyordum ilk bir iki yapışta o bölgelerde sivilce yapmıştı...sonra cilt yüzsüzleşti sivilce çıkmadı o bölgelerde tabii ben yine ağdaya devam:))) gerçi şimdi roaccutane kullanıyorum ama ağdayla kesinlikle bir ilgisi yok...sen yinede cildine daha özen göster cnm...iple de aldırabilirsin yüzünü
canım ben o yüzden kolit oldum.aşırı bi sivilce bastı anlatamam.güneşe çıkınca koruyucu sür.gece yatmadan önce cildini temizle ve yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi sür.kuruyunca azalderm merhem sür.cildin iyice yedikten sora yatki yastık emmesin.kurumaya başlayınca cildini temizleyip sadece madecassol krem sür hem iz kalmaz hem de çabuk geçer.of çok yazdım ya ama korkma yapması bu kadar uzun sürmüyokaydirigubbakcemile3
saolun tşk ederim zatn öle belirgin tüylerim belli olmuo salaklık işte hangi akla hizmet yaptığımı bende bilmiyorum bundan sonra kesinliklşe tövbe ilkti son olcak