• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadşaımın yaptıgı vajinal mantar ürününü kimler kullanmak ister ??

kimyager01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
61
2
28
34
İstanbul
vajinadaki mantar sıkıntısı sizlerce malum arkadşaımın kendi hocasıyla yaptıgı mantar kremi çok etkili oldgunu ispatladılar tabi bunun ticarileşmesi için talep çok önemli ürün kesinlikle kimyasal içermiyor ve alerjik reaksiyonları göz alınarak yapılmış diger virüsler ve sigiler içinde etkili ve en önemlisi diger kremler gibi vajinadaki faydalı bakterileri öldürmüyormuş

vajinadaki mantar sıkıntısı sizlerce malum arkadşaımın kendi hocasıyla yaptıgı mantar kremi çok etkili oldgunu ispatladılar tabi bunun ticarileşmesi için talep çok önemli ürün kesinlikle kimyasal içermiyor ve alerjik reaksiyonları göz alınarak yapılmış diger virüsler ve sigiler içinde etkili ve en önemlisi diger kremler gibi vajinadaki faydalı bakterileri öldürmüyormuş

ürün kimyasal içermiyorsa etken maddeyi nerden buldular çok merak ediyorum :9:

zira pancarı presleyip elde ettiğiniz şeker (glikoz) veya kavak ağacının kabuğunun altında kalan ve yemesi hayli zevkli olan kısım (selüloz) bile bir kimyasaldır.

ürün kimyasal içermiyorsa etken maddeyi nerden buldular çok merak ediyorum :9:

zira pancarı presleyip elde ettiğiniz şeker (glikoz) veya kavak ağacının kabuğunun altında kalan ve yemesi hayli zevkli olan kısım (selüloz) bile bir kimyasaldır.

hayata herşey kimyadır yanlız ben algıya göre bir açıklama yaptım kimyasal denince akla çay ekmek vs gelmez direk toksik ürünler gelir etken madde bitkilerden

Back