Arkadaşsız yaşanır mı??

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
366
Arkadaşlar selam,

En yakın arkadaşımla uzaklaştık, çok yakındık. Çok kez yanında oldum. Aramız açıldı. Başka yakın arkadaşım yok. Şu yaştan sonra da bu derece yakın arkadaş bulamam kendime.

Evlenince falan, yakın arkadaşa ihtiyacımız çok oluyor mu?

Kendim adıma konuşayım evşendikten sorma tek arkadaşım kocam. Annen veya kızlardeşin varsa kimseye ihtiyacın yok demektir. Hatta ben yurt dışında yaşıyorum onlar bile yok. Bana kocam yeter

bana gore pek de olmuyor yani evet olsa fena olmaz ama benim cogu zaman bulusmaya gorusmeye vaktim bile olmuyor o yuzden bunu kafaniza takmayin

Evlenince hayattan vazgeçmiyorsak tabi ki arkadaşa ihtiyacımız oluyor. Şimdi en yakın arkadaşım kocam diyenler doluşacak konuya. Son derece sağlıksız bir durum bu. İnsan sosyal bir varlıktır.

Niye bundan sonra arkadaş bulamayasınız? Ne saçma bir bakış açısı bu.

arkadaşsiz da yasanir ama stresliyken arayip gulerek kapatacagin arkadaş ile daha guzel yasanir. es de onemli ama tek odagin es olursa arkadassiz, ugrassiz bogulabilirsin. sonra eşine sarar onu da bunaltirsin.
bence arkadas herkese lazim

Ben de uzaklaştım en iyi arkadaşımdan. Uzun süre de atlatamadım. Çok özlüyorum.
Eşiniz arkadaşınız olmuyor. Denendi. Olmuyor.
30 yaş üstünde daha zor arkadaş bulunuyor o doğru bence. Ama olmaz değil.

Yani onun gibi bir arkadaş bulmayı hayal etmeyin.Yani ben bulamadım.Arkadasim çevrem çok ama dostum dediğim samimi arkadaşım yok.Olmasini isterdim ama bu devirde zor gibi.Kuyu kazmayan arkandan konuşmayan kötü günde yanında olan insan zor bulunuyor.

Ben de sizinle aynı durumdayım. Yakın bir arkadaşa her zaman ihtiyaç duyulur ama olmayınca da elden bir şey gelmiyor. Bu zamanda yeni arkadaşlıklar edinmek zor. Tabi zaman ne gösterir bilemeyiz. Ama ben zamanla bu arkadaşsızlık durumuna alıştım diyebilirim.

Evlendikten sonra elbette arkadaşınız olur ve olmalı. Ancak şu da var, bekarlık zamanına oranla evlendikten sonra insan arkadaşlarına daha az vakit ayırabiliyor maalesef ama o da normal galiba.
Arkadaşınızla neden aranız açıldı?

Bir tanıdığım psikiyatriste gidiyordu ona arkadaşının olmamasının depresyonunu arttırdığını söylemiş doktoru mutlaka arkadaş edin demiş. Bir şekilde arkadaş edinmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…