Arkadaşlık bu mu ?

ondan daha önce evlendiysen, onun özendiği hayatı yaşıyosan falan bunlar hep etken yani. dediğim gibi yol ver.

Bende senin gibi çok sorguladım.
Kaç kere buluşalım diye de aradım ,mesaj attım. Hatta buluşalım tamam dediği halde o gün gelmedi birşey uydurdu.
Sorun ne dersen sorun yokmuş.
Sadece hayat ,işte sen de evlisin farklı sorumlulukların var tabi. iyi sorumluluklarım var ama ben seni ihmal ettim mi? hayır.
hep görüsme ayarlamadım mı? ayarladın.
eeeee demek ki sana vakit ayırıyorum. ama yok .cidden zaten kafam böyle daha rahat.
kim nerde mutluysa . uğraşamayacağım artık. hep verici olmak hep arayan olmak zor.

Aynı durumu yaşıyorum sanırım.
Buluşucaktık bayramda ben buluşma yerine gittim aradı ben gelemiyorum kusura bakma dedi noldu dedi işim çıktı dedi peki dedim müsait olunca ara görüşelim o zaman meleğim dedim ararım dedi ve hiç aramadı yine ben aradım gücenmeden ama artık yemin ederim gücüme gidiyor şuan ağlıyorum. bunca yılı çöpe atıyorum hemde nedeni ni bile bilmeden.

Benim cok yakin bir arkadasim vardi. Bu bir ara bana surekli ukalaca davranmaya basladi terslemeye basladi ben de kustum. Bir sure kus kaldik. Sonra bu geldi benden ozur diledi baristik ama bende bir insandan bir kere soguyunca bir daha ayni olamiyorum. Su an o ararsa konusuyoruz yani hic icimden gelmiyor arayip sormak. Oyle birsey olabilirmi acaba

Donuk para evlisin diye kiskanclik sendromuna girmistir demis olabilir demissin.sare-sare hayal ettigi hayati sen yasiyorsun demis onada hak vermissin.kusura bakma ben.senin kiza karsi bir havalara girmislik durumu hisettim.20 yili devirdigim arkadasim var.o evlrndi nikah sahidi oldum.herseyinde bulundum.ablasindan bile daha cok yaninda oldum.evlrndi benden uzaklasti.ters davrandi.konusup artik gorusmek istemedigimi soyleyecektim annem engel oldu.iyikide olmus.agladim icime attim ama dostuma benle problemin ne diye soramdim.elbet hatasini anlayacak bana geri donecek dedim.simdi.eskisi gibiyiz.hicte o sogukluk konuslanmadi.amaaaa sla gece beni kiskandi diye dusunmemistir.biliyorum taniyorum eminim dememistir

Donuk para evlisin diye kiskanclik sendromuna girmistir demis olabilir demissin.sare-sare hayal ettigi hayati sen yasiyorsun demis onada hak vermissin.kusura bakma ben.senin kiza karsi bir havalara girmislik durumu hisettim.20 yili devirdigim arkadasim var.o evlrndi nikah sahidi oldum.herseyinde bulundum.ablasindan bile daha cok yaninda oldum.evlrndi benden uzaklasti.ters davrandi.konusup artik gorusmek istemedigimi soyleyecektim annem engel oldu.iyikide olmus.agladim icime attim ama dostuma benle problemin ne diye soramdim.elbet hatasini anlayacak bana geri donecek dedim.simdi.eskisi gibiyiz.hicte o sogukluk konuslanmadi.amaaaa sla gece beni kiskandi diye dusunmemistir.biliyorum taniyorum eminim dememistir

Ne demek istediğiniz tam olarak anlamadım ama size şunu söyliyim ki herkesin yaşadığı durum farklıdır sizde haklısınız. Çünkü herkes kendine göre haklıdır.

Ben arkadaşıma hiç kızmadım gücüme gidiyor sadece sebebini hala soruyorum bugün yine sordum buraya yazdıktan sonra sizlerden gelen cevaplarla kocaman bir mesaj yazdım cevap yok. Ben bıkmam susmam daha öncede yaşamıştık ki ama kısa süreliydi . Ben MS HASTASIYIM ÜSTELİK DÜĞÜNÜMÜ SADECE2 HAFTA AĞIR BİR ATAK GEÇİRDİM O GÜN BİLE YANIMA GELMEDİ İLK ATAĞIMDA YANIMDAYDI AMA İKİNCİSİNDE YOKTU DÜĞÜNÜMDE MİSAFİR GİBİ GELDİ ŞAHİDİM OLDU VE GİTTİ. AMA olsun onun canı sağolsun diyebiliyorum o hiç kızmadım sadece bu soğukluğa isyan ediyorum. Biliyorum yaşamadan bazı şeyleri anlamak çok zordur. Ne ben sizi tam anlamıyla anlarım nede siz beni.

Mesafeler işler güçler arkadaşları birbirinden uzaklaştırabilir. Üni arkadaşım yakın arkadaşım da benim nikah şahidim oldu herşeyde yanımdadır herşeyimi bilir ama işler güçler benim düğün hazrılığım onun nişan koşturmacası buluşmayı bırakın telefonda bile görüşemiyoruz en son mayısta buluşmuştuk o da benim nikahım için. boşverin zamanla geçer

bazen insanların gelgitleri olabiliyor. ben de bazen kimseyle iletişi kurmak istemem annem ablam eşim aradığında bile açmak istemiyorum bazen telefonu. kabuğuma çekilip yalnız kalmak istiyorum. biraz bekleyin tavrı değişmezse sizde ona göre davranırsınız

Merhaba.

Evet arkadaşım beni aramamıştı ağustosdan bu yana dostum dediğim insan bu süre zarfında düşünmüş başkalarına sormuş herkes onu onaylamış. Dün buluşalım diye aradım önce hayır dedi sonra tamam buluşalım dedi.

Buluştuk normal konuştuk hiçbirşey olmamış gibi sonra tam kalkacak ki. Sana neden kırgınım biliyormusun dedi neden dedim ? Sen düğünden sonra buluştuğumuzda demişti ki dedi benim eşimle nasıl dans edersin bide güldün dedi. evet güldüm dedim çünkü şaka olarak dedim onu sonra eşin açıklama yaptı sende tamam tamam açıklamaya gerek yok dedi başka lafa geçtin dedi.

Doğru dedim çünkü sadece şakaydı o anda uğraşmaktı amacım dedim. Ve şunu düşünmüş sevgili dostum benim onun hakkında şunu düşündüğümü kocama göz koymuş gibi hissetmiş, ve benim onu kıskandığımı herkese anlatmış bu durumu herkesde haklısın sen ya demiş insan öyle der mi arkadaşına.
İşte yanyana oturduğunda benim farklı düşüneceğimi düşüdüğünden benimle ve eşimle karşıkarşya gelmemiş. bu 1 yıl söylemesinin sebebide beni üzmemek kırmamak için konuşmamış ama o kadar kırgınım ki biz birbirimize gülerek birşey soylediğimizde ciddiye almazdık üstelik eğer bir sorun varsa kızım ne diyon sen diyebilirdik ama bu kez bu olmadı. Bundan sonra mesafeli olucakmış eşimle karşılaşmak dahi istemiyormuş. Ondan sonra bana sarıldı sakın üzülme seni seviyorum unutma bunu dedi ve ayrıldık ben dondum kaldım ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmeden baktım.

Şuan işteyim gece uyumadım düşündüm neden söyledin be mira dedim . o haklı dedim haklı ama dostluk bu kadar değil tam 18 yıldır biz her türlü şaka yapardık. ama bu farklı ben bir gram dahi düşünmedim onun hakkında böyle birşey ona güvendiğimi böyle birşey olmadığını bildiğini ama düşüncülerinde haklı olduğunu söyledi.

Benimde kırıldığım o kadar şey var ki ama ben söylemedim hiç bir zamanda soğuk göstermedim ben nişanlıyken nişamlı evine almadı ailesine ramazanda gittiğimizde ben onun sevgilisini evime aldım.
Nişanıma son 1 saat kala yetişti . bana dediğide kuafor yetiştiremedi.
Sonra düğün günüm saçımın şurası olmadı burası olmadı diyerek kuaforde annemi delirmiş annem sinirden eve gelince ağlamış. Ben fotoraf çekimindeydim o zaman.

evet arkadaşım haklı çünkü benim ona şakasına dahi neden kocamla dans ettin kız diyip gülerek sormamam gerekliymiş ondan sonra kocamla arkadaş buluşmalarına gitmemem gerekliymiş.

Ve şimdi bana diyor ki nikah şahidim sadece sen olucaksın bende ben haketmiyorum bunu sen güvendiğin inandığın sevdiğini birisini yap dedim. biz yıllar önce söz verdik ve ben senin olmanı istiyorum diyor nasıl olayım ki nasıl. Arkadaşımı böyle kırmışken böyle düşünmesine sebep olmuşken nasıl.

Son düzenleme:
X