- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin gibi çok sorguladım.
Kaç kere buluşalım diye de aradım ,mesaj attım. Hatta buluşalım tamam dediği halde o gün gelmedi birşey uydurdu.
Sorun ne dersen sorun yokmuş.
Sadece hayat ,işte sen de evlisin farklı sorumlulukların var tabi. iyi sorumluluklarım var ama ben seni ihmal ettim mi? hayır.
hep görüsme ayarlamadım mı? ayarladın.
eeeee demek ki sana vakit ayırıyorum. ama yok .cidden zaten kafam böyle daha rahat.
kim nerde mutluysa . uğraşamayacağım artık. hep verici olmak hep arayan olmak zor.
ondan daha önce evlendiysen, onun özendiği hayatı yaşıyosan falan bunlar hep etken yani. dediğim gibi yol ver.
Donuk para evlisin diye kiskanclik sendromuna girmistir demis olabilir demissin.sare-sare hayal ettigi hayati sen yasiyorsun demis onada hak vermissin.kusura bakma ben.senin kiza karsi bir havalara girmislik durumu hisettim.20 yili devirdigim arkadasim var.o evlrndi nikah sahidi oldum.herseyinde bulundum.ablasindan bile daha cok yaninda oldum.evlrndi benden uzaklasti.ters davrandi.konusup artik gorusmek istemedigimi soyleyecektim annem engel oldu.iyikide olmus.agladim icime attim ama dostuma benle problemin ne diye soramdim.elbet hatasini anlayacak bana geri donecek dedim.simdi.eskisi gibiyiz.hicte o sogukluk konuslanmadi.amaaaa sla gece beni kiskandi diye dusunmemistir.biliyorum taniyorum eminim dememistir