- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Sen yazdıklarımın yarısını mı okudun yoksa anlamak mı istemiyorsun bilmiyorum
Boşver onu
O zaten seni kekliyormuş diyorum
eğer ki o sizin en yakın arkadasınız ise siz yeni tanıstıgınız biri icin dost nitelikli birini silmezdiniz.
--
haa bu arada erkekten bayana arkadas olur mu kısmı muallak. bizzat yasadıgım icin bunu söylüyorum. en yakın arkadasım bana asık oldugunu söylemişti 2 yıl önce. dumur olmustum
ondan sonra görüsmedim. cünkü o benim gözümde benim en yakın arkadasımdı
eğer ki o sizin en yakın arkadasınız ise siz yeni tanıstıgınız biri icin dost nitelikli birini silmezdiniz.
--
haa bu arada erkekten bayana arkadas olur mu kısmı muallak. bizzat yasadıgım icin bunu söylüyorum. en yakın arkadasım bana asık oldugunu söylemişti 2 yıl önce. dumur olmustum
ondan sonra görüsmedim. cünkü o benim gözümde benim en yakın arkadasımdı
pardon ama buz dağının birde öbür tarafı var.merhaba arkadaşlar
gecen hafta sevgilimle kısa bir süre ayrılık yaşadık bu arada sevgilimden önce çok samimi bir erkek arkadaşım vardı fakat ilişkime başlayınca sevgilim erkek arkadaşımla olan samimiyetimi kabul etmedi yavas yavas aramıza mesafe girdi en son hattımı değiştirincede ona vermemi kabul etmedi çünkü dengesiz bir kız arkadaşım aramızda bişey olduğunu sevgilime ima etmişti ama gerçekten yoktu ve gerçekten arkadaşımdı.her neyse ayrılmadan kısa bir zaman denk geldik bir yerde akşamda arkadaşımın kullanmadığı bir facebooktan ekleşip konuştuk normal arkadaş gibi eski günlerden vs bahsettik durumun böyle olduğunu o yüzden konuşamadığımızı söyledim anlayışla karşıladı.bu konuşmanın ertesi günü sevgilimle ayrıldık bende olanları ona anlattım telefon numaramı istedi burdan konuşmak zor oluyo dedi.bende veremiceğimi eğer ilerde barışırsak ve seninle konuştuğumu görürse sorun olur dedim çünkü sevgilim onu aşırı kıskanıyodur.sonra sevgilim özür diledi barıştı gibi olduk bunuda söyledim bundan sonra olay koptu beni sildi ve bi kaç bişey söyledi.o kadar konuşmanın üstüne nası barıştığımı ve numaramı kendisine nası vermediğimi filan sordu halbuki insan arkadaşlarıyla dertleşir sorunlarını anlatır ben numaramı veremememide anlayışla karşılamasını beklerdim sonuçta arkadaş olarak görüyordum ben onu.sonuç olarak şimdi çok üzgünüm sildi ve engelledi ama ben onunla konuşmaktan her zaman keyif alırdım şimdi çok üzgünümne yapmam lazım numarasını biliyorum arasam mı? özür de diledim ama fayda etmedi.
pardon ama buz dağının birde öbür tarafı var.
siz sevgilinizden ayrılır ayrılmaz başka bir hesaptan onu bulup konuşmuşsunuz demek ki konuşmak için fırsat kolluyormuşsunuz yalan mı?
erkek arkadaşınızla barışınca da onunla görüşmeyi bırakmışsınız.
eğer gercekten arkadaşınızsa ve siz ona güveniyorsanız hiç hayatınızdan çıkarmazdınız bir şekilde erkek arkadaşınızı ikna ederdiniz.
onunla ha çıktım çıkacagım derken erkek arkadaşınız karşınıza çıkmış onu tercih etmişsiniz.
erkek arkadasınızdan ayrılınca da hemen ona koşmuşsunuz.
yaptıgınız yanlış siz kendinizi de erkek arkadaşınızı da kandırmışsınız gizli saklı görüşmek istiyorsunuz hala.
ilk siz aramasaydınız o sizi rahatsız etmiyormuş zaten siz ışık yakmışsınız farkında degilsiniz
yok canım neden kusura bakayım.o halde kabul etmeseymiş en baştan ? anlayışla karşıladı sonuçta olabilir dedi.numaramı veremememin sebebinide anlattım.peki siz beni haksız buldunuz bu durumda ben arkadaşım için ne yapmalıyım tavisyelerinizi alabilir miyim ? yani affedilmeyecek bir şey mi bu yoksa telafisi olur mu?
Sende en başından gitmeseydin.evet sorun burda zaten en baştan kabul etmeseydi böyle düşünmezdim.
Aman boswer erkek erkegı anlar sıldıgı bbunsekılde dahaa ıyı olmusmerhaba arkadaşlar
gecen hafta sevgilimle kısa bir süre ayrılık yaşadık bu arada sevgilimden önce çok samimi bir erkek arkadaşım vardı fakat ilişkime başlayınca sevgilim erkek arkadaşımla olan samimiyetimi kabul etmedi yavas yavas aramıza mesafe girdi en son hattımı değiştirincede ona vermemi kabul etmedi çünkü dengesiz bir kız arkadaşım aramızda bişey olduğunu sevgilime ima etmişti ama gerçekten yoktu ve gerçekten arkadaşımdı.her neyse ayrılmadan kısa bir zaman denk geldik bir yerde akşamda arkadaşımın kullanmadığı bir facebooktan ekleşip konuştuk normal arkadaş gibi eski günlerden vs bahsettik durumun böyle olduğunu o yüzden konuşamadığımızı söyledim anlayışla karşıladı.bu konuşmanın ertesi günü sevgilimle ayrıldık bende olanları ona anlattım telefon numaramı istedi burdan konuşmak zor oluyo dedi.bende veremiceğimi eğer ilerde barışırsak ve seninle konuştuğumu görürse sorun olur dedim çünkü sevgilim onu aşırı kıskanıyodur.sonra sevgilim özür diledi barıştı gibi olduk bunuda söyledim bundan sonra olay koptu beni sildi ve bi kaç bişey söyledi.o kadar konuşmanın üstüne nası barıştığımı ve numaramı kendisine nası vermediğimi filan sordu halbuki insan arkadaşlarıyla dertleşir sorunlarını anlatır ben numaramı veremememide anlayışla karşılamasını beklerdim sonuçta arkadaş olarak görüyordum ben onu.sonuç olarak şimdi çok üzgünüm sildi ve engelledi ama ben onunla konuşmaktan her zaman keyif alırdım şimdi çok üzgünümne yapmam lazım numarasını biliyorum arasam mı? özür de diledim ama fayda etmedi.
iyide biz ayrılmadan önce konşuyorduk zaten kapı dışarı edicek olsam hiç konuşmazdım öyle bi niyetim yoktu.sevgilinle barışınca tekrar onu kapı dışarı etmenden korkup
önce ben sileyim deiştir belki
ona kızmaya hakkın yok
haklısın mesela kendiside sevgilisinin başkasıyla konuşmasını bile aldatmak sayardı.Aman boswer erkek erkegı anlar sıldıgı bbunsekılde dahaa ıyı olmus
senin yaşlarındayken erkek arkadaşımın böyle sınırlamalar koymasına aldırmıyordum
hatta ne derse uyguluyordum
zaman geçtikçe üstündeki hakimiyet artıyor ve boğulmaya başlıyorsun
evet hatalarım olmuş olabilirim ama yargılanmaktan nefret ederim
bşr zaman sonra cezaevşnde hissediyorsun kendini
şu an face istediğim gibi kullanamıyorum istediğim sohbeti yapamıyorum çünkü her şeye karışıyor
kendi cezaevinde gibi hissediyorum
ve bu baskı yüzünden daha da hata yapıyorum
kendi kurtar
özgür olmadan yaşadığın aşk aşk değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?