evet o hakkı ona vermem zaten koca bir cahillikti.ama arkadaşım henüz ayrılmadanda dedi ki görüşmek istemezsen anlarım biliyorum bu durumları demişti.peki arkadaşım için ne yapabilirim telafisi olamaz bir şey mi bu ?Rica ederim.
Sadece kendinizi o kefeye koyun, anlayışla karşıladınız bir kere.
Sonra karşılaştınız, konuştunuz yani durumun aşıldığını düşünürsünüz.
Arkadaşınızın haksızlık yaptığının farkında olduğunu, bunu düzeltmek adına adım attığını ve her şeyin geride kaldığına kanaat getirirsiniz.
Ama siz tekrar barışırım o yüzden veremem deyince çıkışması çok normal, ben de olsam çıkışırdım, hayatımda da adını bir daha anmazdım.
Bir gün tamamen bitince ancak sana numaramı verebilirim, o hayatımda olduğu sürece senle bağım bu, dış kapının mandalısın demek olmuş.
Bence arkadaşınızı ikna edeceğinize sevgilinizi kendi hayatınızdaki sınırlar konusunda ikna edin.
Arkadaşınız iyidir kötüdür bilemem ama sevgiliniz sırf hoşlanmıyor, kıskanıyor diye bir insanı hem de paylaşımlarınız olan bir insanı hayatınızdan çıkarmak ne kadar doğru, burası gerçekten tartışılır.
Sizin zaten durumu kabul edip görüşmemeniz, sevgilinizin düşüncelerini destekler nitelikte olmuş, karşı tarafa bu sebeple sapık muamelesi yapılmış diye belirttim.
Ne bunu tavrı kendiniz arkadaşlarınıza yapın ne de kimseye yapması için baskıda bulunun derim...
evet o hakkı ona vermem zaten koca bir cahillikti.ama arkadaşım henüz ayrılmadanda dedi ki görüşmek istemezsen anlarım biliyorum bu durumları demişti.peki arkadaşım için ne yapabilirim telafisi olamaz bir şey mi bu ?
şimdi onun konusunuda birden açmak tuhaf olur nası bi giriş yapsam bilemiyorum ki..ama dediğiniz gibi bundan başka bir çözüm yok.çok üzgünüm çok.Telafisi elbette olur ama bu sefer sevgilinizle aranız açılır.
Yani bu tavrınızın yanlış olduğunu ona anlatabilirsiniz, hatta sevgilinizi ikna ederseniz beraber görüşüp de sevgilinizin bu düşüncesinin kırılmasına da zemin hazırlayabilirsiniz.
Çok sık görüşmezsiniz ama açık bir şekilde arkadaşlığınıza sahip çıkmanız ve bunu sevgilinize de kabul ettirmeniz, o insana yapacağınız en büyük adım olur diye düşünüyorum.
Benim ilişkimde de kıskanılan, istenmeyen insanlar var ama bunu yasak ya da dayatma adı altında yapmıyoruz.
İlla görüşeceği zaman ben de giderim mesela yanında, çok sık mesajlaşılmaz da.
Eğer birinden gerçekten hoşlanılmıyorsa zaten, varsa rahatsız edici tavırları o insanın bunu görmesi için zaman geçirmesi gerekir.
Ben hayatımda öyle yaptım, haz etmediğim insanlar hakkında uyardım ve belli bir zaman sonra dediğime elbet geldi.
Başında böyle diretmelere yer verseydim, inada binerdi iş, gözünde daha da yücelirdi bu kişi.
Belki sevgiliniz kıskanmakta haklı, kimse bilemez bunu.
Ama paylaşımlarınız olmadıkça siz o kanaati ne kadar verebilirsiniz ki?
Bu şekilde sevgilinizi ikna edin bence ve beraber görüşün.
barışma ihtimali taşıdığınız bir evrede neden hemen o istenmeyen erkekle dertleştiniz ?
niye konuşma gereği hissettiniz...?
çok da iyi yapmış sizi silerek...
ne diye kendini kullandırtsın size?
hatta sevgiliniz de sizi silse yeridir.
yaptığınız bana çok yanlış geldi.
merhaba arkadaşlar
gecen hafta sevgilimle kısa bir süre ayrılık yaşadık bu arada sevgilimden önce çok samimi bir erkek arkadaşım vardı fakat ilişkime başlayınca sevgilim erkek arkadaşımla olan samimiyetimi kabul etmedi yavas yavas aramıza mesafe girdi en son hattımı değiştirincede ona vermemi kabul etmedi çünkü dengesiz bir kız arkadaşım aramızda bişey olduğunu sevgilime ima etmişti ama gerçekten yoktu ve gerçekten arkadaşımdı.her neyse ayrılmadan kısa bir zaman denk geldik bir yerde akşamda arkadaşımın kullanmadığı bir facebooktan ekleşip konuştuk normal arkadaş gibi eski günlerden vs bahsettik durumun böyle olduğunu o yüzden konuşamadığımızı söyledim anlayışla karşıladı.bu konuşmanın ertesi günü sevgilimle ayrıldık bende olanları ona anlattım telefon numaramı istedi burdan konuşmak zor oluyo dedi.bende veremiceğimi eğer ilerde barışırsak ve seninle konuştuğumu görürse sorun olur dedim çünkü sevgilim onu aşırı kıskanıyodur.sonra sevgilim özür diledi barıştı gibi olduk bunuda söyledim bundan sonra olay koptu beni sildi ve bi kaç bişey söyledi.o kadar konuşmanın üstüne nası barıştığımı ve numaramı kendisine nası vermediğimi filan sordu halbuki insan arkadaşlarıyla dertleşir sorunlarını anlatır ben numaramı veremememide anlayışla karşılamasını beklerdim sonuçta arkadaş olarak görüyordum ben onu.sonuç olarak şimdi çok üzgünüm sildi ve engelledi ama ben onunla konuşmaktan her zaman keyif alırdım şimdi çok üzgünümne yapmam lazım numarasını biliyorum arasam mı? özür de diledim ama fayda etmedi.
ayrılmadan önce karşılaştık konuştuk.yani o evrede dertleşmedik öncesinde konuştuk.çünkü onu sildiğimden vicdan azabı duyuyordum nedenini açıkladım o yüzden konuştum.kullanıcak bi durumda yok ortada.
Yaşın küçük herhalde
Karakterin de oturmamış
İyi ya da kötü bi kararın olsun
Sevgilin filan yönlendirmemeli seni
İstediğin kişi ile arkadaşlık kur ( ne derece orasını bilemem )
Sevgilin ister kabul etsin, isterse kabul etmesin
Paşa gönlü bilir
Ama sanki senin arkadaşında da varmış birşeyler..
Çok yakınsanız numaranı daha dün gelen sevgilin yüzünden saklamana kızabilir alınabilir ( ama en başında )
O ise barıştığını duyunca niye celalleniyo ki, önce anlayışla karşıladığı numaranı vermemene niye bozuluyo ki ?
tşk ederim
sende sağol peluş :)
kızarsa kızsın çokta tın yani
boşver umursama..zaten dengesize benziyor
anlamıştı sonradan ama yinede açıklaman güzel olmuş
Şimcik olay şöyle oluyor cicim
Çok yakın bir erkek arkadaşı varmış, normal yani Ayşe Fatma gibi..
Sevgilisi demiş ki o erkek arkadaşınla görüşmeni istemiyorum
Aldığın yeni hattının numarasını da verme ona
Konu sahibesi tamam demiş, erim ne derse o
Arkadaşı ile artık görüşmüyormuş
Sonra sevgilisi ile bozuşunca bi arkadaşının face inden mi ne yazışmış o görüşmeyi kestiği erkek arkadaşıyla
Esas oğlan izin vermediğinden seninle görüşemiyorum
O da gayet anlayışla karşılamış
Efendime söyleyeyim gel zaman git zaman konu sahibesi sevgilisi ile barışmış
Arkadaşına da numarasını vermemeye devam etmiş
Ama ne hikmetse arkadaşı birden celallenmiş
Nasıl barışırsın, neden numaranı bana vermiyorsun diye kızıp herşeyi silmiş face filan hak getire
belirttiğim yerden kusura bakmayın ama ayrıldıktan sonra da gerçekleşen bir konuşma olduğunu anlamam çok da saçma değil..
canım şimdi hata olduğunu görebiliyorum o zaman çocuktum diyelim koca bi cahillikmiş keşke izin vermeseydim bu kısıtlamalara.
Eee bu olay eski mi ?
Ne ara çocuktundun da büyüdün..
Ben olsam bende silip engellerdim.
Samimi arkadaşım sevgilisi yüzünden beni silecek, konuşmayacak.
Sonra o ayrılınca geri gelecek, sonra tekrar gidecek.
Ohoo ben ilk sildiğinde geri dönmezdim valla.
Yani diyeceğim o ki; o seni silen arkadaşın haklı bana göre.
Seninde dediğin gibi arkadaşlık bu değil.
şimdi şöyle 1 sene önce konuşmamızı yasakladı zaten hattımı filan kırdı 1 sene aradan sonra biz karşılaştık konuşmaya başladık.e bu 1 sene içerisinde ilişki tecrübem arttı haliyle ve arkadaşlarımlada kopunca hata yaptığımı anladım.
Bende böyle sevgilim ne derse o, diye düşünülmesine çok karşıyım ( Bundan sonra kötü de olsa kendi fikrini bi savun körü körüne evet deme herşeye )
Zaten olan olmuş ama
Bana da senin arkadaşın pek normal gelmedi
Barışmana niye bozuluyo ki ?
evet artık demiyorum zaten 3-4 aydır bu yüzden tartışıyoruz :) evet neden bozuldu bende bilmiyorum.hani dertlerimi anlatmıştım beni haklı bulmuştu ama barışınca böyle tepki vermesi şaşırttı beni asıl takıldığı meselenin numara vermemem olduğunu söylüyor ama bilemiyorum.hani aramızda dostluktan başka duygular olmadığını da dile getirmişti zamanında.
evet işte bu satma mevzusu yüzünden üzülüyorum çok fazla
Herşeye tamam demeye alıştırmışsın
Şimdi kendi düşüncelerinde ısrarcı olunca , şaşırmıştır
Bu yüzden tartışmanız doğal
O arkadaşını da boşver bence artık
Sen sevgilin istiyor diye onu satmışsın tabiri caizse
O da zaten çok masum değilmiş gibi.. Senin onla irtibatını koparmana kızacağına barıştığınızı duyunca kızmış..
Bundan sonrasında da ister şu an ki sevgilin olsun ister başkası
Kimsenin paşa gönlüne göre davranma
Onlar senin velin değil
Kendi karakterin, kararların olsun
Herşeye tamam demek çözüm olmaz, seni sıkıntıya sokar.. Evlenseniz seni sokağa da bırakmaz böyle tipler..
Arkadaşlarını seçerken de dikkatli ol, herkes senin düşündüğün gibi yaklaşmıyor olabilir
evet işte bu satma mevzusu yüzünden üzülüyorum çok fazla(tabi irtibatı koparmamada kızdı ama anladığını söyledi.üzgünüm arkadaşlığını seviyordum elimde olsa sevgiliminde haberi olarak arkadaşlığıma devam etmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?