arkadaslik/ ben mi abartiyorum?

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.685
merhabalar kafama takilan bir konu var ancak ben mi hassas dusunuyorum yoksa alinip mesafe koymak istemekle hakli miyim diyerek bu konuyu acma gereksinimi hissettim. olanlar yakin zamanda oldu ama cok da yeni degil. biraz uzun olacak uyarayim.

universitede 5 kisilik bir arkadas grubum vardi kizli erkekli. kendi icinde baska arkadas gruplari olanlar da vardi ancak en yakin bizdik bi bulusma olacaksa birbirimize oncelik verirdik.

gruptaki sedef en yakin arkadasimdi senelerdir. elif ise bana daha yakindi, sedefle arasi iyi ama dogru duzgun ozelden konusmazlardi pek yakin degillerdi ama toplu bulusurduk.

ben okuldan berkayla flortlesmeye basladim. adi tam konmamis olsa da baya baya florttuk ve 1 senede iyice yakin olduk her animiz beraber gecmeye baslamisti. tam bu surecte elif berkaya acilmis ve ikisi sevgili oldu. e tabi ki elifle de berkayla da bagim koptu.

bunlarin hepsinde sedef yanimdaydi ve baya uzuldum agladim ilk ogrendigimde o da biliyor. cunku aniden oldu ve berkayla aramda sorun yoktu. aslinda olay sadece berkay degildi, ihanete ugramis hissettim hem berkay hem
elif tarafindan. sonradan fark ettim
ki elif hep benim agzimi aramis aslinda berkay konusunda, aramizdaki her probleme
bilerek dahil olmus. bi sure sonra hala uzgun olsam da konuyu tamamen kapadim ve konusmak istemedim onlar hakkinda ama sedef her seferinde bilerek mi bilmeyerek mi bilmiyorum onlarin konusunu acmaya devam etti. o zamana kadar dogru duzgun konusmayan elifle sedef bir anda yakin oldu ve elif iliskilerinin detaylarini sedefe anlatmaya basladi. sedef de bana. ben aman bize ne konusmayalim dedikce bana israrla konusunu acmaya devam etti. yok elif berkayla yilbasini gecirmis vs her seferinde her seyi soyluyordu. bi yandan da cok kotu bi iliskileri oldugunu soyluyordu. ben berkayi da elifi de unutmak istedikce sedef sacma sapan anlarda onlarla alakali detaylar veriyordu. en son da aylar gecmesine ragmen durup dururken keske berkayla boyle olmasaydi sana cok haksizlik yapti ben hatirlayip uzuluyorum dedi. ben de kac ay olmus sen hala asamadin mi dedim. bunlar olurken bir yandan da sedef hep beni ne kadar sevdigini deger verdigini bu zamana kadar ki en yakin arkadasi oldugumu soyluyordu, bu yuzden hep benim gereksiz rahatsiz oldugumu dusundum. sedefin mesajina gec cevap yazdigimda ya da bu tarz seylerde ‘artik en yakin arkadasim elif olucak’ tarzi sakalar yapiyordu. anlamsiz zamanlarda berkayla konusup konusmadigimi sorguluyordu sanki konusma sansimiz var gibi. yolda elifi gorunce normalde selamlasip gecebilecegi yerlerde bile durup konusuyordu ben yanindayken e ben de kabak gibi yaninda durmus
bulunuyordum. ama bunlara ragmen elifi sevmedigini sadece kac senelik arkadaslik oldugu icin konustugunu, benim en yakin arkadasi oldugumu soyluyordu. ben artik tamamen uzaklastim hakli haksiz olmami takmayip, mesafe koydum. bu sefer bana israrla yazmaya basladi. gec ve soguk yaziyorum ancak aramizdaki arkadaslik farkli diye takmadigini soyledi ve en son bayadir bulusmadigim icin onunla kirildigini ama yine de beni sevdigini soyleyip yilbasi hediyesi yollamis. sizce hassas mi davraniyorum alti ustu bir flort konusu oldugu icin takmamis olabilir mi iyi bir arkadas mi yoksa arkadasligimi tamamen bitirmeli miyim?

Arkadasın ağzından laf almaya çalışıyor, büyük ihtimalle elifede senin onu nasıl kıskandığını falan anlatıp seni kötüleyip, aslında onun en iyi arkadası olduğunu söylüyordur..iki tarafıda iyi tutmaya çalışıyor gibi.
Sana eskiyi hatırlatıp kötü hisseden ve ikili oynayan biriyle niye arkadasın ki zaten

Arkadasın ağzından laf almaya çalışıyor, büyük ihtimalle elifede senin onu nasıl kıskandığını falan anlatıp seni kötüleyip, aslında onun en iyi arkadası olduğunu söylüyordur..iki tarafıda iyi tutmaya çalışıyor gibi.
Sana eskiyi hatırlatıp kötü hisseden ve ikili oynayan biriyle niye arkadasın ki zaten
bayadir mesajlarina donmuyordum arkadasligimi tamamen bitirmeyi dusunuyordum ama israrla hediye yollamasi yazmasi kafami karistirdi. bu arada artik elifle az konustuguna eminim.

1 sene flört olmaz. Aranizda bir şey olacak olsa bir senede olurdu Berkay in size karsi hissi yokmuş. Kız kaç sene daha keyfini bekleyecekti ki?
Bir senedir ugrastiginiz cocukla Elif pat diye acilip sevgili olmuş bakin karsilikli bir şeyler hissedince net olup iliskiye başlamak seneler surmuyor.
İhanet yok bence ortada.

Onun disinda Sedef kotu niyetli anlatma dedikce anlatmasini iyi yorumlamadim ben.

1 sene flört olmaz. Aranizda bir şey olacak olsa bir senede olurdu Berkay in size karsi hissi yokmuş. Kız kaç sene daha keyfini bekleyecekti ki?
Bir senedir ugrastiginiz cocukla Elif pat diye acilip sevgili olmuş bakin karsilikli bir şeyler hissedince net olup iliskiye başlamak seneler surmuyor.
İhanet yok bence ortada.

Onun disinda Sedef kotu niyetli anlatma dedikce anlatmasini iyi yorumlamadim ben.
1 senedir tam flort etmiyorduk. son aylarda artmisti . ben zaten onlari degil sedefi sordum. ama yine de 3 senelik arkadasimdan beklemezdim erkek mi kalmadi okulda?

Flört kelimesi çok yoruma açık ya. Aralarda bakışıp, gülüşmeye de flört diyen var, öpüş kokuş bir ilişki yaşayıp adını "sevgililik" koymadığı için flört diyen de... siz hangi durumdaydınız? Eğer ilk söylediğimse o zaman ortada bir aldatma veya ihanet yok. Ama sizin duygularınıza saygısızlık yapıldığı için Berkay'la ve Elif'le görüşmemekte haklısınız. Sedef dediğiniz kişi de buradan okuduklarıma göre ikili oynuyor belli. Böyle bir durumda bir tarafı seçip onunla arkadaşlığına devam etmeliydi veya iki tarafla da görüşmek istiyorsa laf taşıyıp sonra bir şey olmamış gibi davranmamalıydı.
Sözün özü, benim size önerim Berkay'ı da, Elif'i de, Sedef'i de sallayın gitsin. Görüşmeyin bir daha. Bir de bir daha 1 senenizi flört gibi ne olduğu belirsiz bir iletişim şekli için harcamayın.

berkayla elıf berbat karakterde ınsanlar
1 senedır gorusuyorduk son aylarda da flort edıyorduk dıyorsunuz
ona karsı hıslerınızı hepsı de bılıyordu
bunu bıle bıle arkadasınız elıf berkaya ılgısını soyluyor ve berkayda onun elını tutuyor sızınkını bırakıp
dupeduz serefsızlık bu baska bırsey degıl

benım arkadasımın basına bu gelse yanı sedef ben olsaydım
bırdaha elıfın yuzune bakmaz ,sıze de kımın ne oldugunu gordun uzme canını ıyıkı cok baglanmadan bıttı su salaklar ıcın uzulme derdım.
sedefınde onlardan gerı kalır yanı yok resmen uzulmenızden zevk alıyorlar sızın adınıza uzuldum etrafınızda sızın ıyılıgınızı dusunen kımse yok ne kadar ıyı nıyetlısınız. bence bır an once kangren parmagı kesıp atın . durup durup sıze onları anlatan onlarla gorusen kısıden arkadaslık olmaz ıcten ıce kıskanıyor sızı ve mutsuzlugunuzdan beslenıyor.

gorusmeyı komple kesın kendınıze yenı cevre olusturun derım

hele elıfle arkadaslık edıcem falan gıbı konusmaları 6 yasında cocuk atısması gıbı ıgrenc

bayadir mesajlarina donmuyordum arkadasligimi tamamen bitirmeyi dusunuyordum ama israrla hediye yollamasi yazmasi kafami karistirdi. bu arada artik elifle az konustuguna eminim.
elıfle artık az gorusmelerının hıc onemı yok ısterse hıc gorusmesın
yapılan sey ve zıhnıyetı kalbı ortada... bu gercegı degıstırmez
yumusamayın sakın
ne poncık bır kalbınız var
ınsallah sızı hak eden layıgınız bırı karsınıza cıkacaktır :)

Yakın arkadaşlar birbirinin hoşlandığı çocuğa bakmazlar
Yakın arkadaşlar birbirinin canını acıtacak konuları sürekli konuşmazlar

Sizinki Kavak Yelleri tadında bir arkadaşlık.
Bence farklı arkadaşlar edinin. Sedef de Elif de Berkay da çöpmüş

berkayla elıf berbat karakterde ınsanlar
1 senedır gorusuyorduk son aylarda da flort edıyorduk dıyorsunuz
ona karsı hıslerınızı hepsı de bılıyordu
bunu bıle bıle arkadasınız elıf berkaya ılgısını soyluyor ve berkayda onun elını tutuyor sızınkını bırakıp
dupeduz serefsızlık bu baska bırsey degıl

benım arkadasımın basına bu gelse yanı sedef ben olsaydım
bırdaha elıfın yuzune bakmaz ,sıze de kımın ne oldugunu gordun uzme canını ıyıkı cok baglanmadan bıttı su salaklar ıcın uzulme derdım.
sedefınde onlardan gerı kalır yanı yok resmen uzulmenızden zevk alıyorlar sızın adınıza uzuldum etrafınızda sızın ıyılıgınızı dusunen kımse yok ne kadar ıyı nıyetlısınız. bence bır an once kangren parmagı kesıp atın . durup durup sıze onları anlatan onlarla gorusen kısıden arkadaslık olmaz ıcten ıce kıskanıyor sızı ve mutsuzlugunuzdan beslenıyor.

gorusmeyı komple kesın kendınıze yenı cevre olusturun derım

hele elıfle arkadaslık edıcem falan gıbı konusmaları 6 yasında cocuk atısması gıbı ıgrenc
evet biliyolardi hatta berkayla aramizda bir sorun olurdu. elif hemen yanimda olmaya cabalardi meger agzimdan laf almaya calisiyormus su an fark ediyorum. zaten sevgili olduklari an arkadasligimiz bitti. sedef konusunda da elifle ben de arkadasligimi tamamen keserdim ama o hep devam etmek zorundaymis gibi konusuyordu ben de safim inanmisim, halbuki bu olaylardan once pek konusmuyorlardi bile🤦🏼‍♀️ her dediginizde haklisiniz. okul da bitti zaten. hepsini kesip atmam en iyisi :)

evet biliyolardi hatta berkayla aramizda bir sorun olurdu. elif hemen yanimda olmaya cabalardi meger agzimdan laf almaya calisiyormus su an fark ediyorum. zaten sevgili olduklari an arkadasligimiz bitti. sedef konusunda da elifle ben de arkadasligimi tamamen keserdim ama o hep devam etmek zorundaymis gibi konusuyordu ben de safim inanmisim, halbuki bu olaylardan once pek konusmuyorlardi bile🤦🏼‍♀️ her dediginizde haklisiniz. okul da bitti zaten. hepsini kesip atmam en iyisi :)
ben guclu gordum sızı :KK68:
yaptıgınız arkadaslık verdıgınız deger basınızın gozunuzun sadakası olsun onla yetınsınler ıste
herkes de layıgını bulur umarım :KK200:

Flört kelimesi çok yoruma açık ya. Aralarda bakışıp, gülüşmeye de flört diyen var, öpüş kokuş bir ilişki yaşayıp adını "sevgililik" koymadığı için flört diyen de... siz hangi durumdaydınız? Eğer ilk söylediğimse o zaman ortada bir aldatma veya ihanet yok. Ama sizin duygularınıza saygısızlık yapıldığı için Berkay'la ve Elif'le görüşmemekte haklısınız. Sedef dediğiniz kişi de buradan okuduklarıma göre ikili oynuyor belli. Böyle bir durumda bir tarafı seçip onunla arkadaşlığına devam etmeliydi veya iki tarafla da görüşmek istiyorsa laf taşıyıp sonra bir şey olmamış gibi davranmamalıydı.
Sözün özü, benim size önerim Berkay'ı da, Elif'i de, Sedef'i de sallayın gitsin. Görüşmeyin bir daha. Bir de bir daha 1 senenizi flört gibi ne olduğu belirsiz bir iletişim şekli için harcamayın.
baslarda arkadas gibi basladik. arada beraber disari cikardik okulda takilirdik. son aylarda her gunumuz beraber gecmeye basladi. hatta beni okulda birilerinden kiskaniyordu. opus kokus samimiyette cok ileri derecede olmasa da olmaya baslamisti.

Berkay sana karşı bir şey hissetmemiş. Biraz tek taraflı heveslenmişsin gibi geldi bana.

yani olabilir, artik umrumda degil zaten hayatima baskalari girdi cikti bu surecte. sedefle gorusmeyi kesmistim o konu icin actim.
Eskileri geride bırak boşver :KK70:
Üniv arkadaşlığı bana göre zamanında güzel oluyor. Benimde çok kalabalık grubum vardı, artık eser kalmadı :KK70:

Ben şunu anlamadım siz 1 yıldır görüşüyordunuz peki elifle berkay da görüşüyor muydu? Bir günde konuşmaya başlayıp ertesi gün açılmamıştır herhalde. Konuştuklarını nasıl fark etmediniz? Bu durumda ikinizi birden idare etmiş oluyor. Elif aşıksa baktı sizden olmayacak bari ben açılayım da mutlu olayım demiş :KK70: sedef ise zaafınızı bulunca hemen kullanmaya çalışmış belli ki önceden bir kini var fırsatını buldukça yaranızı deşiyor, görüşmeyin.

Ben şunu anlamadım siz 1 yıldır görüşüyordunuz peki elifle berkay da görüşüyor muydu? Bir günde konuşmaya başlayıp ertesi gün açılmamıştır herhalde. Konuştuklarını nasıl fark etmediniz? Bu durumda ikinizi birden idare etmiş oluyor. Elif aşıksa baktı sizden olmayacak bari ben açılayım da mutlu olayım demiş :KK70: sedef ise zaafınızı bulunca hemen kullanmaya çalışmış belli ki önceden bir kini var fırsatını buldukça yaranızı deşiyor, görüşmeyin.
arkadasti elifle berkay. bu olay nasi boyle bir noktaya geldi anlamadim hatta cevremizdeki bizi taniyan herkes sok oldu. elifin konustugu baska biri vardi hoslanmasa da pek, berkayla benim basbasa disinda bazen toplu bulusmalar da olurdu ,o yuzden elifle sedefi de cagirayim derdim cagirttirmazdi onlari. biseyleri gizlemek icin de oldugunu sanmam cunku ortak derslerde hep beraber oldugumuz oluyordu.
sedefi de anlayamiyorum. gorusmuyorum bulusmuyorum israrla gorusmek bulusmak istiyor. 4 mesaj atiyorsa 3une cevap vermiyorum. en son iste hediye yollamis 🤦🏼‍♀️

X