• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlığımız bile mahfoldu, fikirlerinizi alabilir miyim

Onu elde ettim demişsin ya bir süreliğine
işte sorun orada...O seni elde ettiğini düşünseydi ya da beraber bir ilişkiye iki olgun insan gibi başladığınızı...
o zaman devam edebilirdiniz..

maalesef sevgili olarak istemiyor ve seni zorlamayla da olmaz bu işler.

içinde ya vardır ya da yoktur.

şimdiye çoktan olurdu.

bence görüşmeyi kesmelisin.

Üslubum için hepinizden özür dilerim. Ben sadece sevgili olmamayı kabul ederek onun çevresinde olmak ona yeten ve beraber takılmayı seven kızı kastetmiştim. Tekrar özür dilerim.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

bu kadınlardaki serseri ruhlu erkekleri adam etme ihtiyacı ne anlamıyorum. çocuk istemiyor işte seni de sevgililiği de, illa seviglim olacak benim dışımda kimseyi gözü görmeyecek bilmemne.. sen inanıyor musun bu yalana?

bu durumda her sey bitti kabullenin. arkadas olamazsiniz tekrar. e sizle yapamamista

Uzun uzun kendini ve bizi ikna etmeye gerek yok ki.
Biz anladık.
Adam senden değil diğer kızdan hoşlanmış.

Yakın arkadaşa aşık olmak bir kızın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisidir. Yol yakınken vazgeç, zaten denemişsiniz olmamış. Yeniden arkadaş olalım olayına hiç girme, gözlerine her baktığında aslında onu sevdiğini düşüneceksin. Ateşle barut yan yana durmaz.

Ne istediğini tam bilmeyen, bir şeylere aç olan erkekten uzak duracaksın. Anlattığın kadarıyla daldan dala zıplayan bir tip.
Yanımda kız olsun, içeyim gezeyim eğleneyim.. Pek takılacak bir durum değil benim açımdan. Umursamazdım ben olsam :) Sana da bunu tavsiye edeceğim. Şu güzel zamanlarını böyle düşüncelerle harcamaya değmez :)

Ne istediğini tam bilmeyen, bir şeylere aç olan erkekten uzak duracaksın. Anlattığın kadarıyla daldan dala zıplayan bir tip.
Yanımda kız olsun, içeyim gezeyim eğleneyim.. Pek takılacak bir durum değil benim açımdan. Umursamazdım ben olsam :) Sana da bunu tavsiye edeceğim. Şu güzel zamanlarını böyle düşüncelerle harcamaya değmez :)
Valla bu kadar iyi özetlenemezdi. Çok sağolun :(

Hemen hemen yaşadıklarınızın daha acı bir versiyonunu yaşadığım için şöyle bir tavsiye verebilirim : Hiçbir şey yapmayın. Battıkça batarsınız. Zamanında ben de çok çabaladım ve daha çok yara aldım,kötü ben oldum. En başta sizi sevmediğini kabul etmelisiniz. Seven erkek asla bırakmaz,çabalar. Ben bunu kabullendikten sonra ancak bıraktım bir şey yapmayı. Ve eski neşeme,aklıma,hayatıma kavuştum. Her şeyi akışına bırakın,ve en önemlisi dua edin. Çok dua ettim Allah'a ben. Ve beni kurtardı yüce Rabbim şükürler olsun.

Hemen hemen yaşadıklarınızın daha acı bir versiyonunu yaşadığım için şöyle bir tavsiye verebilirim : Hiçbir şey yapmayın. Battıkça batarsınız. Zamanında ben de çok çabaladım ve daha çok yara aldım,kötü ben oldum. En başta sizi sevmediğini kabul etmelisiniz. Seven erkek asla bırakmaz,çabalar. Ben bunu kabullendikten sonra ancak bıraktım bir şey yapmayı. Ve eski neşeme,aklıma,hayatıma kavuştum. Her şeyi akışına bırakın,ve en önemlisi dua edin. Çok dua ettim Allah'a ben. Ve beni kurtardı yüce Rabbim şükürler olsun.

Çok ama çok teşekkür ederim.

Selam kızlar. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim.

Ben yakın arkadaşıma aşık oldum. O hoşlandım olarak biliyor ama ben gerçekten ona karşı çok yoğun duygular yaşadım hala yaşıyorum. Gözlerimin ışığı söndü diyebilirim. Tuhaf bir dönem yaşadık ilişki insanı olmadığını aslında görebilirdim. Ama kör olmuştum sanki. Sonrasında bir süre sonra onu elde etmeyi başardım. O sırada benden cidden hoşlanıyordu, çabaladı da. Ama sonra olmadı ben ortada kaldım. Delirdim. Başka kızla gezdiğini biliyorum. Yakın zamanda benden arkadaş olarak özür diledi. Çok kötü davrandım. Şimdi ne yapmalıyım ? Onu her şeye rağmen özledim.

Şimdiden teşekkürler...

Edit : Gelen uyarılar üzerine düzenledim

Yaslariniz kac?

Back
X