ucuz bir kız ne demek siz de pahalısınız öyle mi ?Selam kızlar. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim.
Ben yakın arkadaşıma aşık oldum. O hoşlandım olarak biliyor ama ben gerçekten ona karşı çok yoğun duygular yaşadım hala yaşıyorum. Gözlerimin ışığı söndü diyebilirim. Onunla açık açık konuştum, tuhaf bir dönem yaşadık ilişki insanı olmadığını aslında görebilirdim. Ama kör olmuştum sanki. Sonrasında bir süre sonra onu elde etmeyi başardım. O sırada benden cidden hoşlanıyordu, çabaladı da. Ama bir hafta on gün kadar sonra yürütemem dedi ve ben ortada kaldım. Delirdim. O sırada ucuz bir kızla gezdiğini biliyorum. Yakın zamanda benden arkadaş olarak özür diledi. Çok kötü davrandım. Ciddi kötü davrandım. Sonra da cevap vermedim mesaja. Şimdi ne yapmalıyım ? Onu her şeye rağmen özledim.
Şimdiden teşekkürler...
Himm neye göre ucuz bi kız? Merak ettim gerçekten sizin fiyatinizi arttiran ne ona gore ?
Ucuz kız?Selam kızlar. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim.
Ben yakın arkadaşıma aşık oldum. O hoşlandım olarak biliyor ama ben gerçekten ona karşı çok yoğun duygular yaşadım hala yaşıyorum. Gözlerimin ışığı söndü diyebilirim. Onunla açık açık konuştum, tuhaf bir dönem yaşadık ilişki insanı olmadığını aslında görebilirdim. Ama kör olmuştum sanki. Sonrasında bir süre sonra onu elde etmeyi başardım. O sırada benden cidden hoşlanıyordu, çabaladı da. Ama bir hafta on gün kadar sonra yürütemem dedi ve ben ortada kaldım. Delirdim. O sırada ucuz bir kızla gezdiğini biliyorum. Yakın zamanda benden arkadaş olarak özür diledi. Çok kötü davrandım. Ciddi kötü davrandım. Sonra da cevap vermedim mesaja. Şimdi ne yapmalıyım ? Onu her şeye rağmen özledim.
Şimdiden teşekkürler...
Evet yaa ama günah bize çocuk istemiyorum napcam ben bi kadin olmayi beceremedimbir kadını kadın yapan annelik ;bir kızı kız yapan bekaretfiyat bunlara göre biçiliyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?