kızlar 2 aylık evlıyım ve yasmın kullanıorum 2 . kutusundayım bugun gogsumde sıslık ve hassasıyet var bu hıs bana sadece adet olmadan 3 - 4 gun once olurdu ama sımdı de aynı belırtıler varr benım gıbı yan etkısını goren varmı ? :bbo:
yasmin göğüslerde şişkinlik yapıyormuş canım. hatta başka bi topikte evlenmeden 3-4 ay önce kullanmaya başlayın düğüne kadar dolgunlaşır yazmıştı bi üye.. yerimseniben hormonları harekete geçiriyor başka bir yan etkisi olduğunu sanmıyorum
kızlar 2 aylık evlıyım ve yasmın kullanıorum 2 . kutusundayım bugun gogsumde sıslık ve hassasıyet var bu hıs bana sadece adet olmadan 3 - 4 gun once olurdu ama sımdı de aynı belırtıler varr benım gıbı yan etkısını goren varmı ? :bbo:
evet canım yasmin göğüslerde dolgunluk yapıyor.
ağrı da yapıyor bazen, çok hassaslaşıyor..
ilacı bırakınca eski haline geliyo.
çok dert etme, hormonlardan dolayı oluyor böyle bi etki.
korunma haplari genelde bu tür seyler yapiyo.tabi kisiden kisiye degisiyo.ben evlliligimin ilk ayinda kullanmaya basladim 53 kiloydum iki ay sonra 63 oldum.ben cok hap degistirdim hic birindende memnun kalmadim bütün hormonlarim alt üst oldu korunma hapi sayesinde.6 senedirde hic bir korunma hapi kullanmiyorum.ben korunma hapini birakinca hemen hamile kalamiyorum birde böyle sorun oldu bende.tabi buda kisiye göre degisir herkesin bünyesi farkli.eger ilerde bebek düsünüyorsan fazla kullanma derim yinede kendin bilirsin canim benim agzim yandigi icin uyarmak istedim sadece.her sey gönlünce olsun .
poti aynen bende senin gibi diyecektim.bütün doğum kontrol hapları yapıyor bu yan etkileri korkma bence.ama ben senin yerinde olsam hiç kullanmazdım hormon haplarını..