- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sarjaleti12
Biz eşimle iş dolayısı ile ailelerimizden arkadaşlarımızdan uzak bir şehirde yaşıyoruz. Yaşadığımız şehir de ise kışın neredeyse hiç hayat yok. Neyse bir gün eşimin iş arkadaşları ile eşli olarak yemeğe çıktık. Orada da daha önceden tanistigim bir çift ile konuşurken okey oynamayı çok sevdiğimizi söyledik. Aradan bir kaç gün sonra onlar bizi evlerine davet etti. Evlerine ilk kez gidiyorduk Evde bir pasta hazırlayıp gitmek istedim ama eve çok geç gelince dışarıdan (görece pahalı ) bir pasta alıp gittik. Neyse onlarda çekirdek çay ikram etti oyunumuzu oynadık geldik. Ama ben bunu çık ayıpladım ne yalan söyleyeyim. Sonra da biz onları davet ettik ve ben hazırlık yaptım evimize ilk kez geliyorlar diye. Onlarda bize aşırı ucuza görünen bi profiterol almışlar sadece içinde 4 adet var yani kişi sayısına göre ve şeffaf peynir kutusunda. Neyse bilmiyorlardır etmiyorlardır vs. Sonra hep bizim evde oynamaya başladık çünkü onların evinde çocuk var ve sigara içemiyorduk. Buraya kadarda her şey normal ama 2 günde 1 oynuyoruz ki bende gelsinler istiyorum çünkü çok sıkılıyorum yalnız. Ama ben her geldiklerinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum yapamazsam muhakkak dışarıdan bir şeyler alıyorum. Çay kahve kola soda içiliyor yeniliyor. bazen çok geç saat oluyor acikiyoruz sofra hazırlıyorum. Evde buzlukta ne varsa çıkartıyorum. Ama bi çift hiç demez mi biz de bir giderken onlara bir şey alalım. Bi kola bari alalım bi şifa alalım bu kadar ikram da bulunuyorlar. Ben mi kötü niyetliyim yoksa enayi miyim ? Bu konudan rahatsızlığımı nasıl onlara anlatabilirim. Anlatılabilir bir şey de degil ki bu.