• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar

Angel_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
28
1
1
31
Aramın bozuk olduğu arkadaşlarımla konuştum aramı düzeltmek için ama onlar tamam iyiyiz diyip yine kötü davrandilar insanları anlamak çok zor artık kim neden niye bu şekilde davranıyo diye sorgulamaktan bıktım artık yalnız takılcam biliyorum çok zor olucak tek başına kalmak arkadassiz olmak ama yanımda gibi davranıp yanımda olmayan insanlardansa yalnız kalmayi tercih ediyorum artık alışırım umarım zamanla yalnızlığa da

Yanında olmayanlardan dolayı üzülme , ama kendinide yalnızlığa mahkum etme , yinede sosyal ol yeni arkadaşlıklar kur elbette içlerinden güvenilir ve vefalı olan biriler çıkacaktır ,

insanlar çok samimi olma, derin ilişkiler kurma yoksa üzülürsün daha yüzeysel tut ilişkilerini, o zaman yanlızda kalmamış olursun, bu sorun olursa çokta üzülmezsin

Oyle kişilerle bağımı koparmıyorum ama fazla da sıkı fıkı olmuyorum. :) bir tane bir arkadaşın olsun oyle yeter.

Yani ipler bir defa kopunca bağladığın yerden illaki kopuyor,
en hassas yer düğüm yeri oluyor ne kadar düzeltmiş olursan ol
selam vermekten öteye geçmiyor artık ilişkiler
boşver yoluna bak

Back
X