- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi EU1
-
bence bu akşam eve giderken bir buket çiçek al ve arkadaşını yemeğe çıkar şöle mum ışığında filan kız kulesi olabilirbarışmak için süper ortam sonracıma ona eski mutlu günlerinizden bahset özür dile bidaha yapmıcam dee o şimdi seni biraz süründürsün barışır zaten :roflol:
vallahi alemsiniz hee
tek taşı unutmuşun
onsuz mum ışıgımı olur ayol:smiley-cool:
Malum öğlen oldu, yemek zamanı:1rolleyes:
Konu ev arkadaşı, bizde uzaydan, felsefeden bahsetmiyoruz herhalde.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama yeşime ne desem barışmıyorya naz yapıyo iyikibir geç geldik hatta 22 geç deilki !!!senağlamasenağlamasenağlama
yahu arkideşimarkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama yeşime ne desem barışmıyorya naz yapıyo iyikibir geç geldik hatta 22 geç deilki !!!senağlamasenağlamasenağlama
yahu arkideşim
nerdeydin de yeşim trip yapiyo bi sölesene?
uygunsuz bi yerde idiysen şayet valla yeşimin yerinde olsam eve almazdım bırak küsmeyi...
amma lakin arkadaşlarınla takıldıysan yeşime ne?
ülen ne yeşimmiş bee
seni bu kadar tırsıtan erkek arkadaşına neler cektiriyodur kim bilir vay anasını olamadık şöyle cazgir cevriyelerden :smiley-cool:
SENİN DEDİĞİN GİBİ ARKADAŞIMIN YANINDA (KIZ ARKADAŞ!) ÖĞRENCİLERİM İÇİN BİR OYUN HAZIRLIYORDUM VAKTİN BU KADAR HIZLI GEÇECEĞİNİ ANLAMAMIŞTIM AMA PİREYİ DEVEMİ YAPMASI LAZIM UFFFFF NE YAPACAĞIM ŞİMDİ BEN !!senağlamasenağlama
bir ev arkadasinin bu kadarcik seye bu kadar büyük tepki veremiyecegini düsünüyorum...
her nedense belki tepkinin seklinden bu yesim bayan olmayabilir diye düsündüm sengözlerimebaksanab eger öyleyse acikca söylemelisiniz ki dogru fikirler verilsin
eh be arkadaşım
sana da helal olsun yani!
nasıl bu kadar pasif olabiliyorsun??
veremedin mi ağzının payını da salya sümük similleri koyuyosun mesajına?
ona ne yahu??
anan mı baban mı kocan mı sahibin mi neyin???
karnını o mu doyuruyo??
bu ne saçma, bu ne dingil hayat, bu ne manyak yaşam tarzı ya, bu ne bohem ya ?-tatlicadiarzu-
valla böylesine hiç acımam çakarım 2 tane ağzının üstüne yemişim ev arkadaşını falan herkes haddini ve yerini bilecek şakkıdı
begenmiyosa kapı orda, kimseyle zorla aynı evi paylaşmıyosun sonucta
bu yeşim yasinin kod adı olmasınsengözlerimebaksanab
kıızzz akılsız cevap ver cabuk söz kimseye dimiciz :Saruboceq:-tatlicadiarzu-
yeşim ya erkek yada size başka hisleri var. Tövbe Yarabbim. günah almayımda... bundan bu çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?