Arkadaşlar Zühtü Demir ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.acil yardım lütfen

yine farkeden bişey yok sanırım patentini almışşsaa yine estetik namına bişey yapmışş..ve bundan para kazanacakk..sataccak yanii...oyüzden tek onun kullanması gibi bişey olamaz snaırımm..neyse hayırlısı:)))

adam estetik degil kendi namina bisey yapmis bundanda parasini kazaniyo tabi kaydirigubbakcemile, o cihazi kullandigi ve bu yöntemle bu kadaar tanindigi icin parasini baya bi yükseltti ama digerlerinin kullanmasini istemediginden eminim
zaten ondan baskalarinin kullanmaya hakki olsaydi taninmis hekimlerin cogu bu yöntemi kullanirdi ama kullanamiyolar kullananlar varmi bilmiyorum..
tvye bile cikti dünyada ilk yakup avsar bu yöntemi gelistirip kullanmis ve patentinide almis, patent almak demekte baskalarinin kullanma hakki yok demek oluyo yanilmiyosam degilmi yanlis bilmiyosam?

yanlış biliyosun canım patentini almış adına kaydettirmiş istediği gibi pazarlaya bilir telif hakkı onundur anlamında yoksa adam bunu icat etmişş..kendi kullanıyorr dünyadaki herkesi kendi ameliyat edecek hali yok...ama eminimm iyi para kazanırr.

zaten iyi para kazaniyo fiyatlarini nasil yükseltmis biliyo musun
el yakiyo resmen :umursamaz: sadece maddi durumlari iyi olanlarin ameliyat olabilecegi bi doktor haline geldi peki ya normal gelirli vatandas onlari düsünen yok
cok yanlis bence böyle her sene parayi dahada yükseltmek
ne fark ediyoki ya bu cihazla olup az morarcaksin yada normal yöntemle olup morarcaksin birisi pahali digeri normal bu mudur fark
yakup beyin yaptigi burunlar hep ayni oluyo sanki bikac burun gördüm yan profilden hepsi ayni

bende videosunu izlemiştimm..2 bayan vardı burnu yapılan konuşuyorlardı morarma olmadı filann ameliyat olduomu bile farketmeyenn arkadşalarım varr çok doğal olduçbiride ben daha kalkık ve kavisli isitoyrdum amam yakup bey yüzüne gitmezz..böle doğal daha iyi diye öle yapmışş ama memnunum dyordu snaırımm pekk hasta istekleri doğrultusunda deildee kendii fikri daha önemli ...kendi isteğine göre yapıyorr daha çok ..hastayla ortakk çalışma içinde deil..bence birazda hastanın isteği doğrultusunda olmalı...

evet piyasayı yükseltmekten başka bişey deill yaptığıı..

o videoyu bende izlemistim kalkik istemistm ama böyle yapmis ama begendim diyodu
biraz degil bence cogunlukta hastanin istegiyle hareket edilmesi lazim ameliyattan önce uyarilir tabi gitmez yüzünüze yakismaz diye ama illakide hastayla karar verilir
sacma geliyo bana fiyati
yakup beyin yapigi burunlar hep birbirine benziyo bu arada

arkdslar bı cok kısı bunun ıcın ıstanbula gelıyo ama zuhtu beyın yaptgı amılytlarda bu ıkı arkdsınkı gıbıyse yanı bnde ankaraya gıtmeyı dusunmeye baslıcam sanırım ama fıkır edınme acısından cok az kısı yorum yapmıs ve resım koymus bıraz daha fazla olsaydı keske diye dusunuyorum.

evet keske ela cilek ve ank32 haricinde ameliyat olanlar varsa onlarında resimlerini görebilsek :)

bu akşam lakitoda resim ekleyenler kervanına katılacak canımm..başka kims ehenüz ameliyat olmadı olanlar koyar tabikii..

Back