Arkadaşlar Zühtü Demir ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.acil yardım lütfen

sevgili hannatos,sezosss,senem81,sewill ve yardımlarını hiç esirgemeyen sevgili cilek.35 e çok teşekkür ediyorum.mutlaka sonuçlarını paylaşıcam sizlerle.

cnmmm inaşllah ameliyatını ççoook rahat bi şekilde olursun ve aylar sonra burnun tam yerine oturuncada aynaya bakıp gönül rahatlığıyla net bi şekilde"çoook güzel oldu yaa" diyebilirsiinn ki inş. diceksin.
Allah yardımcın olsun iyi haberlerin tez ulaşır bize inşallaaahhhh :)

elacım sen ol bende zühtü beyde olacam galiba. güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun

teşekkürler inşallah kızlar,hemen paylaşıcam sizlerle zaten.5 ekim ameliyat tarihim.bugün netleşti.çilekcim sabah olucak ameliyatım,çok şeker onepte çalışanlar,rica ettim sorunumu hemen çözümlediler.

teşekkürler inşallah kızlar,hemen paylaşıcam sizlerle zaten.5 ekim ameliyat tarihim.bugün netleşti.çilekcim sabah olucak ameliyatım,çok şeker onepte çalışanlar,rica ettim sorunumu hemen çözümlediler.

bende bugün tekrar aradım. istanbulda görevim vardı 1 haftalıgına ekimde olmak istiyorum programımla cakısırsa ne yapalım diye sorum size göre biz ayarlama yapmaya calısalım dediler:1hug: bir an önce olmak istiyorum. Sen benden önce olacaksın elacım

evet canım,bölede çok stres oluyor insan.bende bir an evvel olmak istiyorum.mutlaka hastane dönüşü yazarım sana senecim.özeldende msj attım canım.

herkese merhaba. uzun suredir siteyi okuyorum, fotograflar ve yorumlar sonucu ben de zuhtu demir'i dusunmeye basladim. hatta sanirim karar verdim. deneyimlerini paylasan herkese cok tesekkurler, burun kemigimde problem yok cok sukur ama ucunda var, ucu genis ve dusuk, guldugumde daha da dusuyor, en kisa zamanda zuhtu beyle gorusmek istiyorum ama yurtdisinda okudugum icin hangi arada gelip olmaliyim bilmiyorum, sormak istedigim tahlil, ameliyat, kontrol vs. yaklasik kac gun suruyor?

morsiyah biliyosun ben yeni ameliyat oldum,sağlık prbolemlerim de vardı,doktor konusunda çok doğru karar verdiğini düşünüyorum,inşallah istediğin gibi olur.herşeyle birebir ilgilendi sevgili doktorumuz,yani benim 16.günüm bugün,yarın tekrar görücek beni.istersen bu süreci direkt zühtü beyle görüş bence,çünkü kişiden kişiye de değişebiliyor canım.banada cilek35 çok yardımcı olmuştu.burdan tekrar tekrar teşekkür ediyorum ona.

evet fotograflarina baktim, 15 gunluk hali bile gercekten guzel gorunuyor:) ilk tatilimde kendisiyle konusmaliyim o zaman. cevabin icin cok tesekkur ederim:)

morsiyah biliyosun ben yeni ameliyat oldum,sağlık prbolemlerim de vardı,doktor konusunda çok doğru karar verdiğini düşünüyorum,inşallah istediğin gibi olur.herşeyle birebir ilgilendi sevgili doktorumuz,yani benim 16.günüm bugün,yarın tekrar görücek beni.istersen bu süreci direkt zühtü beyle görüş bence,çünkü kişiden kişiye de değişebiliyor canım.banada cilek35 çok yardımcı olmuştu.burdan tekrar tekrar teşekkür ediyorum ona.

kız kanki sen hala 100 mesajı dolduramadınmı özel msj atamıom sana :lepi:

...)) kanka dolduramıyorum çünkü burda çok az vakit geçiriyorum,benim bi tane kuzucuğum var:)o bana izin vermiyor çunku.inanmıycaksın ama hala msj sayım 44,kafayı yiycem:(

Çilek yaa ben senin fotolarını göremiyorummmm :(

bide arkadaslar zühtü Beyin fiyatları nasıl?

Zühtü Beyin yaptığı 2 buruna baktım ela ve çileğin iki burunda süper ama
bu acaba doktorun başarısımı yoksa kızlar güzel ondanmı burunlarda güzel duruyo anlayamadım ya :)

ya ben ankarada olsam kesın zühtü beye olurdum yaptıgı burnları cok begendım

derler canım illakı ARKADAŞLAR FIYAT KONUSUNDA BıŞı SÖYLEYIN MERAK EDIYORUZ BEN DEDIM:d

bende ctesi için randevu aldım ama fiyat eğer uçuksa gitmem bileyimde ona göre gideyim :)

arkadaşlar fiyat vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama çok istediğiniz için sölüyorum;4500-5000 civarı,yapılacak işleme göre farklılık gösteriyordur eminim.

ela12 cim çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için napalım birazcık dişimizi sıkararız gerekirse güzel olsunda :)

Back