Kızlar bende bu ay sonu inşallah ameliyat olmak istiyorum. aklımda Emre İlhan ve Zühtü Demir var. Yarın emre Bey ile görüşeceğim.Ailem Ankara'da ve Ankara'da ameliyat olmamı istiyorlar. Zühtü Beyde gayet başarılı anladığım kadarıyla.Fakat kendisine nasıl ulaşabilirim bilemiyorum. Birde ameliyat olan arkadaşlar, ameliyat sonrası döneminiz nasıl geçti ve sağlık güvencesi bi işe yarıyor mu? Benim ocakta başlıyor güvencem.Yani Onep'te SGK indirimi vs oluyor mu? Tamponlarınız kaçıncı gününde alındı? şiş, morluk durumunuz nasıldı? Birde merak ettiğim kemeri kırıyorlar mı yoksa mikro kesici ile kesiyorlar mı? Biliyorum biraz çok sordum.Dahasıda var ama yardımlarınıza ihtiyacım var ciddi ciddi. Çok yoğun çalışıyorum ve inanın akşamları netten araştırabildiğim kadar araştırabiliyorum.
Ya ben korkmuyorum diyordum ama şu anestezi olayı beni korkutmaya başladı :) Sorularımında cevaplayan olursa devamı gelebilirlakito süpersin canımm..aklımdaki tüm sorularu sormuşsunn..
evet bende mrak ediyorumm bu kemer kırma işlemi kesilerekmii yoksa kırılarakmı yapılıyorrrr...sanırımm sigorta karşılamıyormuşş...
lakito süpersin canımm..aklımdaki tüm sorularu sormuşsunn..
evet bende mrak ediyorumm bu kemer kırma işlemi kesilerekmii yoksa kırılarakmı yapılıyorrrr...sanırımm sigorta karşılamıyormuşş...
patentini nasıl alıyorr omu bulmuş cihazı bence her teknolojik aleti kullanmaya ehrkesin hakkı varr.böle bişeyde ben aldımm kimse kullanamaz diyeemz snaırımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?