Sanmıyorum ama işte tepki görürüm korkusuna sevgiliyi sözlü ya da nişanlı yapıyor çoğunluk(konu sahibi dışında genelleme yapıyorum) ancak asıl yargılanan sürtünme mevzusu oluyorBoşalma yok sadece surtunmussun nasıl hamile kalacaksın ya ? Gerçekten sözlüsün ve evlenecek misin ?
Sözlü nişanlı sevgili Allah aşkına ya çok sıkıldım gebelik testi alıp yapmayı biliyor ama çocuk için döllenme süreci nedir bilmiyor ?Sanmıyorum ama işte tepki görürüm korkusuna sevgiliyi sözlü ya da nişanlı yapıyor çoğunluk(konu sahibi dışında genelleme yapıyorum) ancak asıl yargılanan sürtünme mevzusu oluyorYeni yetmelerde bir ilişki yaşamak yerine sürtüneyim ama bakire gezeyim isteği had safhada :)
Şeyinin yerini öğrenen ilk bulduğuyla keşfe çıkıyor da işte aşırı cahiller :) Bakireyim diyen olduğunda da çok sert çıkışasım geliyor benim ama işte tutuyorum arada kendimi. Boşver böyle gidenler ilk kürtajdan sonra anca akıllanır.Sözlü nişanlı sevgili Allah aşkına ya çok sıkıldım gebelik testi alıp yapmayı biliyor ama çocuk için döllenme süreci nedir bilmiyor ?
Tammamen erkek arkadaşlarının manipülesine yenik düşüyorlar , zannediyorlar ki surtusunce sevgilileri bunlara tapacak , sevismezse ayrılacak trip atacak böyle böyle istemedikleri şeyi yapıyorlar sonra da hamilemiyim...Şeyinin yerini öğrenen ilk bulduğuyla keşfe çıkıyor da işte aşırı cahiller :) Bakireyim diyen olduğunda da çok sert çıkışasım geliyor benim ama işte tutuyorum arada kendimi. Boşver böyle gidenler ilk kürtajdan sonra anca akıllanır.
Evet inşallah evlencezBoşalma yok sadece surtunmussun nasıl hamile kalacaksın ya ? Gerçekten sözlüsün ve evlenecek misin ?
Tammamen erkek arkadaşlarının manipülesine yenik düşüyorlar , zannediyorlar ki surtusunce sevgilileri bunlara tapacak , sevismezse ayrılacak trip atacak böyle böyle istemedikleri şeyi yapıyorlar sonra da hamilemiyim...
Dedik ya hamile kalamazsin diye.Yargılamakta haklısınız ben çok pişmanım size hicbir lafım yok millet gibi ahlaklık da kesmiyorum birdaha asla olmayacak keşke buda olmasaydı şeytana yenik düştüm ama soruma keşke cevap verseniz yardımcı olsanız
Birşey bilmeden konuşmak kolay olsa gerek herkesin derdi kendine yetiyor dert büyütmeye gerek yok üzgün pişman şekilde sorumu sordum kimseyi tanımadan yargı dağıtmak yerine keşke cevaplasanız kimse 4 4lük kusursuz değil.Sanmıyorum ama işte tepki görürüm korkusuna sevgiliyi sözlü ya da nişanlı yapıyor çoğunluk(konu sahibi dışında genelleme yapıyorum) ancak asıl yargılanan sürtünme mevzusu oluyorYeni yetmelerde bir ilişki yaşamak yerine sürtüneyim ama bakire gezeyim isteği had safhada :)
Ayrıca yargilamiyorum kiminle ne yaşadığın sadece seni bağlar ama ilişki sonrası böyle pişmanım üzgünüm diyenlerin sevgilisi için bu tarz şeyler yaptığını düşünüyorum ve uzuluyorum. Kimse senden değerli değil.Yargılamakta haklısınız ben çok pişmanım size hicbir lafım yok millet gibi ahlaklık da kesmiyorum birdaha asla olmayacak keşke buda olmasaydı şeytana yenik düştüm ama soruma keşke cevap verseniz yardımcı olsanız
Haklısın keşke yapmasaydım ever çook seviyorum ilk aşkım herşeyimin ilki bana bu dünyayı cennete çeviren biri keşke yapmasaydım genede ama oldu inşallah korktuğum yoktur ben bunu öğrenmek istiyorum kalanı sevdiğim ve Rabbimle benim aramdaAyrıca yargilamiyorum kiminle ne yaşadığın sadece seni bağlar ama ilişki sonrası böyle pişmanım üzgünüm diyenlerin sevgilisi için bu tarz şeyler yaptığını düşünüyorum ve uzuluyorum. Kimse senden değerli değil.
Ay genelleme yapmışım orda da söylemişim zaten. Yargılayacak olsam ağzıma bir sürü şey geliyor söylerim bana ne senin ne yaşadığından süttürmenden çocuğundan. Erkekler için yapmayın böyle şeyler demiş E ellerimlekazidim onunla konuşuyorum ben. Bilmeden de konuştuğum ne çok merak ettim allah aşkına neymiş bilmeden konuştuğum açıklar mısın :) Sürtünüp sürtünüp hamile miyim diye sormanın neresi büyük dert ? O kadar korkuyorsan yapma derler insana.Birşey bilmeden konuşmak kolay olsa gerek herkesin derdi kendine yetiyor dert büyütmeye gerek yok üzgün pişman şekilde sorumu sordum kimseyi tanımadan yargı dağıtmak yerine keşke cevaplasanız kimse 4 4lük kusursuz değil.
İşte sen çok seviyorsun her şeyin ilki diyorsun da adam surtusmeden sonra yüz kez mastürbasyon yaptı sen hamilemiyim diye dertleniyorsun. Konuyu farklı yere çekme hiç bir mesajimda günah zina vs demedim. Yine de sen bilirsin.Haklısın keşke yapmasaydım ever çook seviyorum ilk aşkım herşeyimin ilki bana bu dünyayı cennete çeviren biri keşke yapmasaydım genede ama oldu inşallah korktuğum yoktur ben bunu öğrenmek istiyorum kalanı sevdiğim ve Rabbimle benim aramda