bence konunun temeli: altlı üstlü oturmaya dayanıyor. Evet para meselesi, imkan meselesi belki. Ama doğru değil, siz altlı üstlü oturmaya devam ettikçe daha çok sorun çıkar ortaya. Ne kadar uzak, o kadar iyi. Evli bayan, kendi ailesine bile bu kadar yakın olmamalı. kaldı ki karşınızdaki kişi: kayınvalideniz..
melek olsa yine de oturmak istemem. Yüz göz olmak istemem.
Cnm bu durumu kendi anneme açmayı düşünüyorum beraber kvmlee güzelcene sakince durumu konuşmak istiyorum belki beni anlar
arkadaşlar ayrılık noktasındaydım geçenlerde konu açtım bilen bilir.gelin gezmesi dendi yaptım misafir geliyor beni çağrıyorlar giderdim ilk zamanlar falan sonra dedim her misafirinize gelemem işim oluyor anne kvm ve kayınpederim bana surat astılar tepki gösterdiler fedakarlık ediceksin diye deyip durdular bu yüzden ayrılık noktasına geldim .. eşim kardeşiyle ortak iş yapıyorlar . kvme yakın oturuyorum ben özel bir şirkette çaılışıyorum. elimden geldiğimce gitmeye çalışıyorum ama anlamıyorlar ben soğukmuşum falan filanelimden geldiğince gittim kvlere bu konuyu kvlede konuştum .kvm böyle yaparsan ayrılık olur dedi bana her konuda tartışıyorsunuz sen oğlumla 8 ay çıktın birbirinzi tanıyamamışnız ozaman dedi . ben çok kendime buyrukmuşum benim ailem birbirleriyle kopuk olduğu için ben böyle davranıyormuşum? senin yengen annene böyle soğuk olduğu içinmi bzlen soğuksun?. bende kvme benim ailem soğuk değiller biz küçükken sık giderdik sonra anlaşmazlıklar oldu akranbalrımızla bu yüzden dedim kvm örnek verdiği için bende örnek olarak kayıinpederimde bak fazla akrabasınla görüşmüyor ama sen kendi ailenle çok sıkı fıkısn dedim hemen suratını astı. eşimle ben çok iyi anllaşıyoruz sadece size her misarir gelgiğinde gitme gelme problemi yapmasanız benim işim var sen hemen suratını asarsın bana tavır yaparsın dedim böyle yapmasan dahada iyi anlaşıcağız dedim yne surat astı ben çalışıyorum elimden geldiğince gelin gezmesi seninle yaptım tüm akrabalrınızı gezdim misafir gediğinde gittim . bizde gelin gezmesi olmaz ama ben senle yaptım dedim elimden geldğince yapıyorum. geçenlerde eşimin doğum günüydü başbaşa kutlamamız gerekirken size gelen 2 haftalığına misafir yüzünden özel günümüüz siznle geçirdik dedim. bana tekrar sen fedakarlık yapmıyorsun deyip durdu . bana kardeşinin gelini örnek vererek ben onun mutfağına geçip hiç bir şey yapmıyorumuşum. bende kahve yaptım bulaşık yıkadım elimden geldiğince yapıyorum dedim. sonra eşimle annenle konuştum dedim böyle böyle nalattım bana ozaman sana 1 kez sorarım dedi işin varsa ister gelirsin ister gelmezsin dedi sorun yapmayalım dedi ama kvm böyle konuşuyor eşim böyle konuşuyor kvm böyle... arkadaşlar tekrar konu açtım ama gerçekten annemle bile dertleşemiyorum..kimseye deridmi kolay kolay açamam ben sizlerle paylaşıyorum..yorumlarınız iyi geliyor hızlı yazdım yazım hatalarım varsa kusura bakmayın..
Cnm bu durumu kendi anneme açmayı düşünüyorum beraber kvmlee güzelcene sakince durumu konuşmak istiyorum belki beni anlar
Ne fedakarlığıymış bu.Neyin fedakarlığı.Fedakarlık evin içinde olur.Karı koca arasında olur.Evlilikle ilgili sorunlarda hastalıklarda dertlerde olur.Misafir gelince gitmenin adı fedakarlık değil,ele karşı yaranmak oluyor.
Bak güzelim çalışıyorsun.İnsansın evin var düzenin var.Kimseye açıklama yapmak,kendini savunmak derdinde değilsin.Kayınvalidenle bile bu konuyu tartışma.Yorgunum gelemem Bitti.Kocanla bile tartışma.İstemiyorum bitti.Bir surat asar,iki surat asarlar alışırlar.Umursama surat astıklarında bile.
İster fizanda otur,ister altlı üstülü.Mesafe koymak senin elinde.Bana göre ortada ne annene,ne kayınvalidene açılacak bir konu yok.Gitmek istemiyorsan istemiyorsundur.
arkadaşlar ayrılık noktasındaydım geçenlerde konu açtım bilen bilir.gelin gezmesi dendi yaptım misafir geliyor beni çağrıyorlar giderdim ilk zamanlar falan sonra dedim her misafirinize gelemem işim oluyor anne kvm ve kayınpederim bana surat astılar tepki gösterdiler fedakarlık ediceksin diye deyip durdular bu yüzden ayrılık noktasına geldim .. eşim kardeşiyle ortak iş yapıyorlar . kvme yakın oturuyorum ben özel bir şirkette çaılışıyorum. elimden geldiğimce gitmeye çalışıyorum ama anlamıyorlar ben soğukmuşum falan filanelimden geldiğince gittim kvlere bu konuyu kvlede konuştum .kvm böyle yaparsan ayrılık olur dedi bana her konuda tartışıyorsunuz sen oğlumla 8 ay çıktın birbirinzi tanıyamamışnız ozaman dedi . ben çok kendime buyrukmuşum benim ailem birbirleriyle kopuk olduğu için ben böyle davranıyormuşum? senin yengen annene böyle soğuk olduğu içinmi bzlen soğuksun?. bende kvme benim ailem soğuk değiller biz küçükken sık giderdik sonra anlaşmazlıklar oldu akranbalrımızla bu yüzden dedim kvm örnek verdiği için bende örnek olarak kayıinpederimde bak fazla akrabasınla görüşmüyor ama sen kendi ailenle çok sıkı fıkısn dedim hemen suratını astı. eşimle ben çok iyi anllaşıyoruz sadece size her misarir gelgiğinde gitme gelme problemi yapmasanız benim işim var sen hemen suratını asarsın bana tavır yaparsın dedim böyle yapmasan dahada iyi anlaşıcağız dedim yne surat astı ben çalışıyorum elimden geldiğince gelin gezmesi seninle yaptım tüm akrabalrınızı gezdim misafir gediğinde gittim . bizde gelin gezmesi olmaz ama ben senle yaptım dedim elimden geldğince yapıyorum. geçenlerde eşimin doğum günüydü başbaşa kutlamamız gerekirken size gelen 2 haftalığına misafir yüzünden özel günümüüz siznle geçirdik dedim. bana tekrar sen fedakarlık yapmıyorsun deyip durdu . bana kardeşinin gelini örnek vererek ben onun mutfağına geçip hiç bir şey yapmıyorumuşum. bende kahve yaptım bulaşık yıkadım elimden geldiğince yapıyorum dedim. sonra eşimle annenle konuştum dedim böyle böyle nalattım bana ozaman sana 1 kez sorarım dedi işin varsa ister gelirsin ister gelmezsin dedi sorun yapmayalım dedi ama kvm böyle konuşuyor eşim böyle konuşuyor kvm böyle... arkadaşlar tekrar konu açtım ama gerçekten annemle bile dertleşemiyorum..kimseye deridmi kolay kolay açamam ben sizlerle paylaşıyorum..yorumlarınız iyi geliyor hızlı yazdım yazım hatalarım varsa kusura bakmayın..
Arkadaşım öncelikle sakın aman evliliği kurtarayım aman huzursuzluk olmasın diye o cahil kayınvalidenin isteklerini yerine getirme..herkes herkesin bireysel haklarına saygı duymazsa o evlilik olmaz hapise dönüşür..
Eşinde sana hak vermiş 1 kere söylerim gelirsen gelirsin demiş eğer başka sorununuzda yoksa bence boşanma..sen gitmedikçe zaten zamanla kabullenmek zorunda kalırlar..sen busun ..yıl 2014 hala muhabbetlere bak acaip sinir oluyorum şu absürd türk aile yapısına..
Bence bu sorunu sen çözemezsin.
Kven laf anlayan türden değil belli.
Bu sorunu ancak eşin çözebilir.
Mutlu bir ortam yarat bu akşam için sonra.
Eşinle konuş annenle konuştum ama bana ayrılık olur dedi.
Çok üzüldüm bizim evliliğimiz bizim kararımız dışında bitebilir mi yani? diye naz yap..
Ben kötü gelin oluyorum yanlış anlaşılıyorum.
Sen konuş annenle sen oğlusun, kötü olmazsın.
Eşim yoruluyor hem ev hem iş, anlayış göster elinden geleni yapıyor.
Bir daha benim eşime ayrılık kelimesi etme anne çok kırıldım bu lafına en başta ben.
Benim karıma saygı duymuyorsun, değer vermiyorsun demek bu..
Şeklinde konuşsun.
Bir daha seninle öyle konuşamaz.
Onunla, bununla da kıyaslayamaz..
Eşiniz olumsuz bir tepki verdi mi?
Cnm bu konu ile ilgili anemle beraber güzelikle kvmle konuşsammı?
ben şu lafa taktım "boyle yaparsan ayrılık olur "ne demek yatehdıt mı edıyo senı.nıye evlılığı kadına sunulan bı jest ne bılım bı onemsenmışlık sanıyo bu ınsanlar.ayrılırsanız olan sanamı olacak sadece.eşine olmayack mı...erkeğinde yuvası yıkılacak sonuçta.valla bu lafın ustune sustuysan ne dıyım.....olursa olsun ayrılık sadece bana degıl oğlunuzada olur deseydın ....çok sınırlendım ya.....
bence sen gelın gezmelerıne gıderek fazla bıle yuz vermışsın be cnm
Bence araya mesafe koymalisin kaynanan biraz anlayişsiz esine bunlari guzelce anlat ve annesiyle konusmasini sagla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben şu lafa taktım "boyle yaparsan ayrılık olur "ne demek yatehdıt mı edıyo senı.nıye evlılığı kadına sunulan bı jest ne bılım bı onemsenmışlık sanıyo bu ınsanlar.ayrılırsanız olan sanamı olacak sadece.eşine olmayack mı...erkeğinde yuvası yıkılacak sonuçta.valla bu lafın ustune sustuysan ne dıyım.....olursa olsun ayrılık sadece bana degıl oğlunuzada olur deseydın ....çok sınırlendım ya.....
bence sen gelın gezmelerıne gıderek fazla bıle yuz vermışsın be cnm
evt canm zaten mesafemi koydum işte eşimede söyledim konuşsun diye ama kvm iki lafından biri bize karşı çook mesafelisin fedakarlık yapmıyosun anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?