arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var?

Cnm bu durumu kendi anneme açmayı düşünüyorum beraber kvmlee güzelcene sakince durumu konuşmak istiyorum belki beni anlar

Ne fedakarlığıymış bu.Neyin fedakarlığı.Fedakarlık evin içinde olur.Karı koca arasında olur.Evlilikle ilgili sorunlarda hastalıklarda dertlerde olur.Misafir gelince gitmenin adı fedakarlık değil,ele karşı yaranmak oluyor.
Bak güzelim çalışıyorsun.İnsansın evin var düzenin var.Kimseye açıklama yapmak,kendini savunmak derdinde değilsin.Kayınvalidenle bile bu konuyu tartışma.Yorgunum gelemem Bitti.Kocanla bile tartışma.İstemiyorum bitti.Bir surat asar,iki surat asarlar alışırlar.Umursama surat astıklarında bile.

Cnm bu durumu kendi anneme açmayı düşünüyorum beraber kvmlee güzelcene sakince durumu konuşmak istiyorum belki beni anlar

İster fizanda otur,ister altlı üstülü.Mesafe koymak senin elinde.Bana göre ortada ne annene,ne kayınvalidene açılacak bir konu yok.Gitmek istemiyorsan istemiyorsundur.

Cnm bu konu ile ilgili anemle beraber güzelikle kvmle konuşsammı?

İster fizanda otur,ister altlı üstülü.Mesafe koymak senin elinde.Bana göre ortada ne annene,ne kayınvalidene açılacak bir konu yok.Gitmek istemiyorsan istemiyorsundur.

Eşim bana tam destek olsa hiçkimseyle konuyu konuşmam kvmlede böyle olmazdım yani annemle konuşdam daha iyi olucak gbi

Arkadaşım öncelikle sakın aman evliliği kurtarayım aman huzursuzluk olmasın diye o cahil kayınvalidenin isteklerini yerine getirme..herkes herkesin bireysel haklarına saygı duymazsa o evlilik olmaz hapise dönüşür..

Eşinde sana hak vermiş 1 kere söylerim gelirsen gelirsin demiş eğer başka sorununuzda yoksa bence boşanma..sen gitmedikçe zaten zamanla kabullenmek zorunda kalırlar..sen busun ..yıl 2014 hala muhabbetlere bak acaip sinir oluyorum şu absürd türk aile yapısına..

Bence bu sorunu sen çözemezsin.
Kven laf anlayan türden değil belli.

Bu sorunu ancak eşin çözebilir.
Mutlu bir ortam yarat bu akşam için sonra.
Eşinle konuş annenle konuştum ama bana ayrılık olur dedi.
Çok üzüldüm bizim evliliğimiz bizim kararımız dışında bitebilir mi yani? diye naz yap..

Ben kötü gelin oluyorum yanlış anlaşılıyorum.
Sen konuş annenle sen oğlusun, kötü olmazsın.
Eşim yoruluyor hem ev hem iş, anlayış göster elinden geleni yapıyor.
Bir daha benim eşime ayrılık kelimesi etme anne çok kırıldım bu lafına en başta ben.
Benim karıma saygı duymuyorsun, değer vermiyorsun demek bu..

Şeklinde konuşsun.
Bir daha seninle öyle konuşamaz.
Onunla, bununla da kıyaslayamaz..

bir bayan var tanıdığım sinir hastası oldu yazık üzülüyorum gerçektende beterin beteri var ama biz bu hayatta kendi hayatımız yaşayamayacaksak başkalarının hayatına ayak uyduralım göre yaşayacaksak hiç yaşamayalım.

eşim keşke bunu söylese sanmıyorum ama deniyeceğim sağl cnm

Ailenizi karistirmayin bence.asilmayacak bir sorun degil
Kv ile de bu konu hakkinda bi daha konusmayin biraz oluruna birakin.
Sonra sorun oldugunda bi daha konusursunuz

Cnm bu konu ile ilgili anemle beraber güzelikle kvmle konuşsammı?

İnsanlarla birşey konuşmana,kendini ifade etmene gerek yok ki.Sen kendini mecbur hissettiğin sürece,gitmediğinde psikolojik olarak huzursuz hissettiğin sürece,kendini kayınvalidenle konuşma ona kabul ettirme ihtiyacı duyarsın.Sen birkere şu kafa yapısından kurtul.Büyümüşsün evlenmişsin.Annen kayınvaliden evliliğinin içine giremez.Kayınvalidenin misafiri onu ilgilendirir.Gitmek istersen gidersin,istemezsen gitmezsin.Zaten bunun tartışmalarını da yapmışsınız ki gerek yok tartışmaya.Eşin için anasının misafiri önemliyse o zaman evliliğini gözden geçir.Ama bana göre çok büyütülecek bir olay değil.GİTMEZSİN sana birşey dendiğinde de umursamazsın olur biter.Alışırlar.

ben şu lafa taktım "boyle yaparsan ayrılık olur "ne demek ya tehdıt mı edıyo senı.nıye evlılığı kadına sunulan bı jest ne bılım bı onemsenmışlık sanıyo bu ınsanlar.ayrılırsanız olan sanamı olacak sadece.eşine olmayack mı...erkeğinde yuvası yıkılacak sonuçta.valla bu lafın ustune sustuysan ne dıyım.....olursa olsun ayrılık sadece bana degıl oğlunuzada olur deseydın ....çok sınırlendım ya.....
bence sen gelın gezmelerıne gıderek fazla bıle yuz vermışsın be cnm

Bence araya mesafe koymalisin kaynanan biraz anlayişsiz esine bunlari guzelce anlat ve annesiyle konusmasini sagla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrılık olur derken tartışıyormuşuz sürekli .oysa biz sadece bu konulardan tartıştık.onun dışında çoook iyiyîz .

eşimin eski kız arkadaşı akrabalarından biriymiş bunu yeni öğrendim ve kızın ailsesiyle farkında olmadan görüşüyormuşum....bu durumuda değiştirme şansım yok akraba diyor eşim köy yeri ne yapalım diyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım..ve kızla ilgili bir sürü konuşmalar kulağıma geliyor.....bu durumda siz ne yapardınız ne olur yardımcı olun bana...

Bence araya mesafe koymalisin kaynanan biraz anlayişsiz esine bunlari guzelce anlat ve annesiyle konusmasini sagla :)

evt canm zaten mesafemi koydum işte eşimede söyledim konuşsun diye ama kvm iki lafından biri bize karşı çook mesafelisin fedakarlık yapmıyosun anlamıyor.

kvmin gözünde ayrılık olur derken her konuda biz tartışıyormuşuz yakınız ya işte herşeyi bliyor bu kötü işteee herşeyden haberleri olması uzak olup rahat olmayı tercih ederim ne olursa olsun daha iyi..oysa biz eşimle çooook iyi anlaşırız ama işte böyle sorunlardan sadece tartışıyoruz.

evt canm zaten mesafemi koydum işte eşimede söyledim konuşsun diye ama kvm iki lafından biri bize karşı çook mesafelisin fedakarlık yapmıyosun anlamıyor.

Aldiris etmemelisin onemli olan senin yuvan ailede cok onemli ama senin kaynana bi tuhaf o yapacagin bisey yok sen kocanla bir olup mutlu olmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…