Cocukmu azarlıyorsun kardesim sen yaa ne hakkın var bende ne bekliyorsun. Esinle bu ayrılık mevzuunu konuştunmu acaba o bu duruma ne diyor. Yani kv nin dedigini söylediğinde.
eşiniz müdahale etsin annesine. siz hiç tartışmaya girmeyin..
köle değilsinizyaa.. canınız isterse giderseniz, istemezse gitmezsiniz. hem çalışıyorsunuzda sizden birşeyler beklemesi çok yanlış.
ciddiye almayın, siz konuşursanız kötü olursunuz. eşinize tatlı dille anlatın o izah etsin bu durumu
eşim annesinin dedikleri bşi demiyor . eşim söylüyormuş kvm işi var gelemz diye ama kvm niye gelmiyorsun diyor herhalde eşime söyleniyorlar işte bak ayıp olur diye
Cocukmu azarlıyorsun kardesim sen yaa ne hakkın var bende ne bekliyorsun. Esinle bu ayrılık mevzuunu konuştunmu acaba o bu duruma ne diyor. Yani kv nin dedigini söylediğinde.
eşim annesinin dedikleri bşi demiyor . eşim söylüyormuş kvm işi var gelemz diye ama kvm niye gelmiyorsun diyor herhalde eşime söyleniyorlar işte bak ayıp olur diye
ayrılık konusuna sinirle söylendiğini söylüyor işte ben seni brakabilirmiyim diyor ama tam olarak benim arkamda değil eşimkvm sözleri işallah bir daha böyle yapmazsın durmadan böyle demsi ben anlatıyorum anne fedakarlık karşılklı diyorum güzel dille bana diyor işalla bir da yapmazsın
KVM dedğini yaptımda ne oldu birden kendimi geri çekince yapmamaya kalkınca sonuş ayrılık noktasına geldim ..
bana diyorki son sözlerinde durmadan kvm işallah bir daha olmaz hadi bakalım işallah bir daha böyle yapmazsın
arkadaşlar ayrılık noktasındaydım geçenlerde konu açtım bilen bilir.gelin gezmesi dendi yaptım misafir geliyor beni çağrıyorlar giderdim ilk zamanlar falan sonra dedim her misafirinize gelemem işim oluyor anne kvm ve kayınpederim bana surat astılar tepki gösterdiler fedakarlık ediceksin diye deyip durdular bu yüzden ayrılık noktasına geldim .. eşim kardeşiyle ortak iş yapıyorlar . kvme yakın oturuyorum ben özel bir şirkette çaılışıyorum. elimden geldiğimce gitmeye çalışıyorum ama anlamıyorlar ben soğukmuşum falan filanelimden geldiğince gittim kvlere bu konuyu kvlede konuştum .kvm böyle yaparsan ayrılık olur dedi bana her konuda tartışıyorsunuz sen oğlumla 8 ay çıktın birbirinzi tanıyamamışnız ozaman dedi . ben çok kendime buyrukmuşum benim ailem birbirleriyle kopuk olduğu için ben böyle davranıyormuşum? senin yengen annene böyle soğuk olduğu içinmi bzlen soğuksun?. bende kvme benim ailem soğuk değiller biz küçükken sık giderdik sonra anlaşmazlıklar oldu akranbalrımızla bu yüzden dedim kvm örnek verdiği için bende örnek olarak kayıinpederimde bak fazla akrabasınla görüşmüyor ama sen kendi ailenle çok sıkı fıkısn dedim hemen suratını astı. eşimle ben çok iyi anllaşıyoruz sadece size her misarir gelgiğinde gitme gelme problemi yapmasanız benim işim var sen hemen suratını asarsın bana tavır yaparsın dedim böyle yapmasan dahada iyi anlaşıcağız dedim yne surat astı ben çalışıyorum elimden geldiğince gelin gezmesi seninle yaptım tüm akrabalrınızı gezdim misafir gediğinde gittim . bizde gelin gezmesi olmaz ama ben senle yaptım dedim elimden geldğince yapıyorum. geçenlerde eşimin doğum günüydü başbaşa kutlamamız gerekirken size gelen 2 haftalığına misafir yüzünden özel günümüüz siznle geçirdik dedim. bana tekrar sen fedakarlık yapmıyorsun deyip durdu . bana kardeşinin gelini örnek vererek ben onun mutfağına geçip hiç bir şey yapmıyorumuşum. bende kahve yaptım bulaşık yıkadım elimden geldiğince yapıyorum dedim. sonra eşimle annenle konuştum dedim böyle böyle nalattım bana ozaman sana 1 kez sorarım dedi işin varsa ister gelirsin ister gelmezsin dedi sorun yapmayalım dedi ama kvm böyle konuşuyor eşim böyle konuşuyor kvm böyle... arkadaşlar tekrar konu açtım ama gerçekten annemle bile dertleşemiyorum..kimseye deridmi kolay kolay açamam ben sizlerle paylaşıyorum..yorumlarınız iyi geliyor hızlı yazdım yazım hatalarım varsa kusura bakmayın..
eşimle çok kötü tartıştık bu misafir olayından ayrılık noktasına geldi şimdi düzeldi gibi şöyle eşim bana ''sana 1 kez söylerim gelirmisn ? diye gelmezsen ben giderim ama benim gitmeme karışma'' dedi eşim böyle söyledi ben sonra kvmle konuştum kvmde bu yazdıklarımı söyledi.
ben altlı üstlü oturduğum için yatmadan yatmaya evimize çıkıyoruz sert bir şekilde tepki verdimmi eşimde bana bazen sen ister in ister inme ama bana karışma dedği oluyor sizi çok iyi anlayabiliyorum
Ama bakın kendinizde diyorsunuz, ''birden kendimi çekince'' diye..
Birden yapmanız sizin zararınıza oluyor..
yavaş yavaş, adım adım ilerlemekte fayda var..
''kırk yıl sırtında taşıyıp bir gün bırakınca senden kötüsü olmaz'' derlerya,
işte karşındaki nezaman nasıl bıraktığını hissetmeyecek..
gidiyomusun yanlarında, erken kalkmam gerek de yavaş yavaş
başka zaman gitsek olmazmı de..
ufak ufak soyutla kendini derim ben
Bana örnek veriyor işte kardeşinin gelini onun mutfağına girîyormuş ben girmiyormuşum .kvm misafir olunca ben kahve yapardım cay servisi falan ben bunları yapmayı kesince bana böyle tavır aldılar.
keşke bizi anlayabilseler keşke bu durumdan yakınanların bir an önce hayatımız düzene girse
Sizi takdir ettim doğrusu. Ne derdiniz varsa gitmişsiniz paylaşmışsınız kendisiyle hem de güzel bir dille. Ben çok kızıyorum arkasından söylenip söylenip yüzüne bir şey söyleyemeyen insanlara. İnsanız ve konuşarak ancak sorunları çözebiliriz, yoksa onlar nereden bilecekler sizin sıkıntınızı. Şu durumda da sizden yine aynı şeyleri bekleyebilirler bunu da onların öyle görmüş olmasına, onların doğrularının bu olduğuna mı bağlamak gerek artık bilemiyorum ama direkt kayınvalidenize gidip böyle böyle diye anlatmanız zamanla da olsa biraz yumuşamasını sağlayacaktır bence.
Bir konuda da açıkçası tavrınızı yadırgadım. Eşinizin doğum günü sizin ikinizin özel günü olmuyor bence. Sizin için de çok önemli evet bu bir gerçek ama bir çocuğun doğum gününde yanında olması gereken en önemli iki kişi onun anne ve babasıdır benim gözümde. Sonuçta o gün aynı zamanda onların çocuk sahibi oldukları gün. O yüzden doğum günlerini çiftlerin yalnız kutlaması değil de ailelerle birlikte kutlaması gerektiğini düşünüyorum.
Bzim tanışma günümüzü kutluyacaktık karar aldık yne akraba gelmîş 4gün burda hatta ben evimdede ağırladım kvme gelen akrabayı .bîz karar aldık dışarda görüyor bzi biz akraba ile şuraya gitcez siz gelmezsîniz şimdi deyip duygu yaptığını hiç unutmuyorum
evt canm zaten eşimi ben karışmam oda sadece beni anlasın yeter. sana bşi sorucam kendi ailen öğrendimi kvnin sana böyle yaptığını? bende konumu anneme açılayımmı? yani güzel güzel beraber kvle tekrar konuşalımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?