Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar Ygs de din kulturunu kimler cevaplayacak
Sadecesunu sormak istiyorum. Ben duz lise sayisalim. Sosyaldan 5 soru yapayim hic degilse gozuyle bakiyorum olaya. Yani felsefem yok tarihim yok cografyam da. Sadece din cozebiliyorum bu etki eder degil mi?
Evet canım.Lisede din kültürü gören herkes cevaplayabilir.Sosyalde toplam 40 soru vardır.Ek olarak 5 tane daha felsee sorusu var.O felsefe sorularını zten sadece din kültürü görmeyenler cevaplayabiliyor bizler değil.
Evet canım.Lisede din kültürü gören herkes cevaplayabilir.Sosyalde toplam 40 soru vardır.Ek olarak 5 tane daha felsee sorusu var.O felsefe sorularını zten sadece din kültürü görmeyenler cevaplayabiliyor bizler değil.
Hayir canim benim eger okulda din kulturu gorduysen en sondaki ek felsefe sorularini cevaplayamazsin ama eger ben hic felsefe yapmayacagim dersen 7 8 tane felsefe sorusu var onlari cevaplamayabilirsin
Hayir canim benim eger okulda din kulturu gorduysen en sondaki ek felsefe sorularini cevaplayamazsin ama eger ben hic felsefe yapmayacagim dersen 7 8 tane felsefe sorusu var onlari cevaplamayabilirsin