• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yeni resimler ekledim, yorumlarinzi bekliyorum ve bir kac sorum var size..

Selam MutkaKKedisi!

Resimlerini göremiyorum henüz ama büyüklük farki konusunda bunun oldukca sik rastlandigini söylemek istedim. sonucta iki meme iki ayri ameliyat :) bir tarafta digerinden fazla sislik olabiliyor, sonra zamanla esitleniyorlar- benim de 2 hafta oldu ve sag taraf daha biraz daha sis sol tarafa göre.

canım daha cok yeni. benim ilk günler resmen yamuktu :) 1 hafta gecmiş o zamanki cektiğin resmlerle karsılastır. kac cc takılmıstı? boy ve kilon ne kadar? benim sol gögüsüm saga göre biraz daha büyüktü birine 300 diğerine 325 takıldı. esitlemek için. acaba seninde önceden boyut farkı var mıydı? belkide sadece ödemden kaynaklıdır. bundan sonrası sabır olayı. ödemler gittikce daha güzel görünüyorlar.

cnım benim 2 ayı gecti ve hala bir gögüsüm diğerine göre daha şiş ve ve hala tam eşit değiller.. zamanla olucak sanırım sabretmek gerek.. yani merak edilecek bir durum değil..

Insallah dediginiz gibi yakinda sislikler iner :26:

butterfly benim boyum 1.70 kilomda 58. Bana 350 cc takildi :16: senin 300 ve 325 ile sütyen bedenin kac? yani kac cup?

peki gögüslerimin arasinda o kadar bosluk olmasi normalmiki :26:

Back