Tatlim Kendini Niye Zorladin.birak Yapma Iş Falan.canim O Dediklerini Malesef şimdiye Kadar Hiç YaptiramadimAma Herşeyin çok Güzel Olmasi Için Sana Dua Edicem.allahin Selameti üzerine Olsun Inşallah.allah Yardimcin Olsun.
allah yardimcin olsun canim
kızlar yarın öğleden sonra nt+ikili test yaptırıcam özel bir hastanede yaklaşık 105 milyon tutarındaymış bildiğim kadarıyla önce kan alıcaklar sonra büyük ultrasona sokacaklarmış bebeğin ense kalınlığı ölçümü olacakmış bana dua edin kızlar evde temizlik yaptım kendimi biraz zorladım sanırım kasıklarım ve karnımın içine kramp giriyor sizdede böyle şeyler oluyormu bide büyük ultrason dedikleri şey bebeğin herşeyini gösteriyormu cinsiyet gözükürmü ikili test yaptırmış olanlar yada büyük ultrasona girenler bana yardımcı olurmusunuz
Önce ense pilisini ölçecek doktor, sonra kan vereceksin. Doppler ultrasona gireceksin bebeğin damarlarını omurgasını falan gösteriyor. 1 hafta içinde de alırsın kan testi sonucunu.
gamzecimbebişin eğer erkekse biraz kendini belli ediyor .ben 14. haftada öğrendimcinsiyetini erkek çıktı.temizliğe gelince sakın kendini yorma bak ben tüp bebk yaptırdım 3 aylık oldum diye aya kalktım artık işimi gücümü yaparım diye hemen kanamam oldu allahtan korkulcak kadar büyük değildi şimdi hiç bir şey yapmıyorum önemli olan bebeğimiz
bilgilendirdiğin için çok saol arkadaşım
kızlar yarın öğleden sonra nt+ikili test yaptırıcam özel bir hastanede yaklaşık 105 milyon tutarındaymış bildiğim kadarıyla önce kan alıcaklar sonra büyük ultrasona sokacaklarmış bebeğin ense kalınlığı ölçümü olacakmış bana dua edin kızlar evde temizlik yaptım kendimi biraz zorladım sanırım kasıklarım ve karnımın içine kramp giriyor sizdede böyle şeyler oluyormu bide büyük ultrason dedikleri şey bebeğin herşeyini gösteriyormu cinsiyet gözükürmü ikili test yaptırmış olanlar yada büyük ultrasona girenler bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?